Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Iirislahdentie 39a as 1, 02230 Espoo

689 900 €
Matinkylä - 96 m², 3h, k, rt, s-os, khh, 2 x erill. WC + varasto, 2 x terassi, kahden auton ak
Omakotitalo, 2017

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

MERELLINEN IIRISLAHTI

Lähelle Iirislahden rantaa valmistuu kolme upeaa omakotitaloa jo syksyksi 2017. Tämä on huikea mahdollisuus uuden unelmakodin etsijöille, sillä rantakortteleihin rakennetaan todella harvoin uusia omakotitaloja. Talojen graafisen selkeä arkkitehtuuri ja  saaristomaisemien värikartan vahvat sävyt liittyvät komeasti merituulien tunnelmiin. Hyvien tuulien kutsuun onkin kotiterassilta helppo vastata: venelaiturille ja
rantaraitille on vain pari sataa metriä. Tervetuloa nauttimaan elämästä!

SAARISTON HENGESSÄ 
Modernien talojen sielussa on meri ja saaristoarkkitehtuuri on graafisen puhdasta ja orgaanisen tarkoituksenmukaista kuin luonnosta mallia ottaen. Mustanharmaaksi rapattu julkisivu ilmentää pohjoismaista arkkitehtuuriajatusta, jossa rakennukset ovat harmoninen osa ympäröivää luontoa. Kolme omakotitaloa asettuu tontille rinta rinnan niin, että jokaisen oleskelupiha, terassi ja terassiparveke katselevat etelään.

KUIN KALLIO 
Talot rakennetaan paloturvallisista ja lahoamattomista  eristevaluharkoista. Turvallisuus, terveellisyys, hyvä ääneneristävyys ja lämmöneristyskyky ovat kivitalon ominaisuuksia. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja energiaystävällisiä, kuten led-valaistukset ja seinä-wc:t. Lämmitysjärjestelmänä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen  poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.

KAHDELLE TAI KOLMELLE 
Jokaisessa talossa on kaksi upeaa kerrosta. Alakerrassa sijaitsevat mm. kodinhoitohuone ja spa-henkinen tyylikäs saunaosasto. Talo A1:n alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista isommasta on ovi suoraan oleskeluterassille. Muutoin vastaavat tilat ovat myös talojen A2 ja A3 alakerrassa, mutta saunaosaston pesutiloissa on kaksi suihkua ja ovi suoraan oleskeluterassille.

ÄÄRETTÖMYYDEN IDEA 
Talojen avarassa yläkerrassa suuret ikkunaseinät kutsuvat maiseman osaksi olohuoneen ja avokeittiön tunnelmaa. Mustat ikkunakarmit kehystävät näkymiä ja antavat graafista rytmiä muutoin puhtaanvalkoiseen tilaan. Modernissa avokeittiössä on huippukokkienkin arvostamat Mielen kodinkoneet sekä vuosikymmeniä kestävät kivitasot.

FIILISTELLÄÄN TERASSIPARVEKKEELLA Talo A1:n avarassa yläkerrassa vain toiletti on oman ovensa takana. Talojen A2 ja A3 yläkerrassa on lisäksi master bedroom vaatehuoneineen sekä suihkullinen kylpyhuone. Jokaisessa talossa yläkerta jatkuu upealle terassiparvekkeelle, jossa on tilaa divaanisohville ja isolle ruokapöydälle. Täällä merituuli tuoksuu suloisen suolaiselle ja kutsuu rantaan.
Arvioitu valmistuminen on syksyllä 2017.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Matinkylä
Iirislahdentie 39a as 1, 02230 Espoo
Tilat
3h, k, rt, s-os, khh, 2 x erill. WC + varasto, 2 x terassi, kahden auton ak
Asuinpinta-ala
96 m²
Kokonaispinta-ala
101 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2017
Rakennusmateriaalit
Kivi
Katon tyyppi
Harja/kumibitumihuopakate
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu Nibe tai vastaava, vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C.
Tilat / Pinta-alat
1 krs: eteinen, 2 x makuuhuone, khh, s-os, erillinen WC. 2 krs: olohuone, ruokailutila, keittiö, erillinen WC. Asuintilat yhteensä 96m². Lisäksi lämmin ulkovarasto 5m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö Mielen kodinkonein erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti ja sisustussuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Matinkylä
Kiinteistötunnus
49-23-210-21
Tontin pinta-ala
1282 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Matinlahden koulu (1-6lk), Tiistilän koulu (1-9lk), Haukilahden ja Kaitaan lukiot, Matinkylän ruotsinkielinen koulu ja lukio
Liikenneyhteydet
Bussit ja tuleva metro (Iso Omena) 2017

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
689 900 €