Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Alaniityntie 5 B, 02760 Espoo

522 000 €
Tuomarila, Sunanniitty - 166 m², 6h, k, tkh, s, ph, kph, 2 x WC, khh+ autotalli, tekninen tila
Omakotitalo, 2008

Kohdetta välittää

Markku Saturo

Sijainti kartalla

Suositulla ja rauhallisella pientaloalueella sijaitseva v. 2008 valmistunut, isommankin perheen omakotitalo. Talon hyvää kuntoa selittää, paitsi hyvät rakennusmateriaalit ja huolellinen työ, myös se, että talo on ollut varsinaisessa asuinkäytössä vasta kesäkuusta 2014 alkaen. Toukokuussa 2014 tehdyn asuntokaupan kuntotarkastusraportin voit tilata välittäjältä.

Keskikerroksessa on kaksi todella suurta makuuhuonetta tilavine kaapistoineen (toisessa vieläpä kaksi kaapistoa). Avara olohuone-keittiö yhdistelmä on mainio perheen arkeen ja juhlahetkiin. Kaunis varaava Tiileri-takka asennettiin olohuoneeseen 2014. Sisäänkäyntikerroksen oven vieressä on n. 16 m² huone, joka sopii mainiosti esim. yritystoimintaan tai vaikkapa vanhemmalle lapselle, kuten sitä käytettiin viimeksi. Viereinen takka (takkavaraus on)/pukuhuone on ollut myöskin yhden lapsen omana huoneena. Ylimmässä kerroksessa on kaksi huonetta ja erillinen WC. Pinta-aloista ja huoneista on tarkempi erittely esitteessä. Lämmin autotalli on reilun kokoinen (39 m²) pesumahdollisuuksin ja varustettu sekä kauko-ohjattavalla ovella että vesipisteellä ja öljynerotuskaivolla. Maalämpö, joka on toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto turvaavat edulliset kulut nyt ja tulevaisuudessa. Keskuspölynimurin poistoilma menee ulkoilmaan, joten sisäilma pysyy puhtaana. Oma piha-alue on aidattu, joten niin pienet lapset kuin koiratkin pysyvät turvallisesti pihapiirissä.

Koulut ja päiväkodit löytyvät mukavan lähellä. Täällä nuoren on turvallista harrastaa ja kasvaa. Keskuspuiston hiihtoladut (vain 300 m päässä) ja luontopolut kutsuvat kaikkina vuodenaikoina koko perhettä reippailemaan yhdessä. Espoontorin ja Entressen kauppakeskus monine palveluineen on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Bussit: Espoo 18. Seutuliikenne: 154,156, 235. Tuomarilan juna-asemalle n. 1,5 km. VAIHTOMAHDOLLISUUS!

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tuomarila, Sunanniitty
Alaniityntie 5 B, 02760 Espoo
Tilat
6h, k, tkh, s, ph, kph, 2 x WC, khh+ autotalli, tekninen tila
Asuinpinta-ala
166 m²
Kokonaispinta-ala
245 m²
Kerroksia
3
Rakennusvuosi
2008
Rakennusmateriaalit
Puurunko/Tiiliverhous
Katon tyyppi
Harja/Tiili
Lämmitys
Maalämpö (IVT) vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Energialuokka
Energialuokka: B2007.
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 1 krs: olohuone, keittiö, kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, yht. n. 105m². Kellarikrs: eteinen, sauna, pesuhuone, erillinen WC ja kodinhoitotila yht. n. 26 m². Asuintilat yht. n. 131 m². Muita tiloja: Alakerrassa takka-/pukuhuone, varastohuone, lämmin autotalli ja tekninen tila yht. n. 75m². Lisäksi käyttöullakolla yli 160 cm tilaa (2h, WC, aula) n. 35m² ja alle 160 cm tilaa n. 4 m². Asuintilat ja käyttöullakko (yli 160 cm) n. 166m². Asuintilat, käyttöullakko ja muut tilat yhteensä n. 245 m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
AEG jääkaappi/pakastin (2016). Rosterinen UPO astianpesukone. Rosterinen UPO uuni ja keraaminen liesitaso. Liesituuletin. Yläkaapistossa paikka mikroaaltouunille. Ruokailutila avokeittiön erkkerin kohdalla.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kellarikerros/ Sauna, pesuhuoneessa suihku, erillinen WC, kodinhoitotila pesukoneliitännällä, 1. krs/ Kylpyhuoneessa suihku ja tauittuvat suihkuseinät, peili- ja allaskaappi, käsisuihku ja wc-istuin, 2. krs (ullakko)/ Erillinen wc, peili- ja allaskaappi ja käsisuihku.
Korjaukset
Asuntokaupan kuntotarkastus on tehty 7.5.2014. Sen raportti on saatavana välittäjältä ja voit myös tutustua siihen esittelyn aikana.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Keskuspölynimuri. Koneellinen ilmanvaihto LTO:lla. Varaava Tiileri-takka olohuoneessa ja takkavaraus alakerran takkahuoneessa.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tuomarila, Sunanniitty
Kiinteistötunnus
49-40-99-9
Tontin pinta-ala
528 m²
Tontin omistus
Oma
Kunnallistekniikka
On
Maasto, maaperä ja kasvusto
Tasamaa
Etelä- ja länsisivulla nurmikkoa. Piha on aidattu ja sopii mm. koirien ulkoiluttamiseen.
Rakennusoikeudet
105,6 k-m² käytetty kokonaan
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki 09-81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Espoontori ja kauppakeskus Entresse. Päiväkoteja lähialueella. Espoon keskuspuiston luonnonläheiset ulkoilureitit ja talvisin hiihtoladut vain n. 300 m päässä talon pihasta., Koulut: Tuomarilan koulu (1-6 lk) ja useita muita lähialueen kouluja.
Liikenneyhteydet
Bussit mm. 154, 156 ja 235 Helsinkiin ja Espoon sisäinen 18. Lisäksi Tuomarilan juna-asema.

Kustannustiedot

Muut maksut
Sähkönkulutus ollut v. 2016 6-7 hengen perheellä n. 17.000 kWh (sis. taloussähkön). Vesimaksu on arvio. Todellinen kulutuksen mukaan.
Vesimaksu
25 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
200 EUR/v
Kiinteistövero
762.80 EUR/v
Lämmityskustannukset
141,67 EUR/kk
Kiinnitykset
450000.00

Muuta

Ajo-ohjeet
Finnoontie( Espoonväylä)- Hösmärintie- Sunantie- Sunanniityntie- Alaniityntie TAI Turun moottoritie - Tuomarilantie- Tuomarilankatu - Sunankaari - Sunanniityntie - Alaniityntie
Velaton myyntihinta
522 000 €