Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Rakentajaintie 24b, 02330 Espoo

539 000 €
Nöykkiö - 196 m², 5h, k, rt, khh, s-os, kph, WC, askh. + autotalli ja varasto
Omakotitalo, 1991

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

TILAA LAPSIPERHEEN ISOILLE UNELMILLE 
Tämän ison omakotitalon kahdessa kerroksessa on tilaa suurperheelle ja lemmikeille, rennolle vapaa-ajalle ja työskentelyllekin. Huolella hoidetussa talossa on ajanmukaista talotekniikkaa: kaksi Mitsubishin ilmalämpöpumppua ja aurinkopaneelit. Nöykkiön rauhallisessa sopukassa kouluun ja päiväkotiin on kävelymatka ja valaistulle lenkkipolulle/hiihtoladulle pyrähdetään kotipihan kulmalta. 

Vuonna 1991 valmistuneessa edustavassa omakotitalossa on ripaus kartanoa: komea aumakatto ja julkisivussa erkkereitä. Etupihan puolelta rinnetalo on kaksikerroksinen, ja alakerran pääoven vieressä on iso autotalli. Talon yläkerrasta puolestaan on käynti aurinkoiselle yläpihalle, katetulle keittiöterassille ja lasitetulle terassiparvekkeelle. Puutarhamaisella rinnetontilla on huolellisesti kivetyt ja reunustetut kulkualueet sekä reheviä puita, pensaita ja perennoja. 

KÄYTÄNNÖLLINEN POHJARATKAISU 
Alkuperäinen pohjaratkaisu on sellaisenaan ihanteellinen lapsiperheelle. Tilava eteishalli on laattalattiainen ja helppo pyyhkäistä rapatassujen jäljiltä puhtaaksi. Iso kodinhoitohuone ja pyykinkuivaustila sekä saunaosasto sijaitsevat eteishallin yhteydessä. Uudistetulla saunaosastolla on kaksi sadesuihkua, saunassa tunnelmalliset kuituvalot ja Mondexin muhevalöylyinen vuolukivikiuas. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, askarteluhuone ja kaksi isoa makuuhuonetta, joista toisessa on viehättävä erkkeri. 

PALJON TILAA VIIHTYMISEEN 
Yläkerta on lähes kokonaan yhtenäistä tilaa. Iso erkkeri ja ikkunat antavat runsaasti luonnonvaloa olohuoneeseen, varaava takka tuo tunnelmaa talvi-iltoihin ja lasitettu terassiparveke jatkaa kesää olohuoneen vieressä. Vuonna 2004 remontoidussa keittiössä on käytännölliset laattalattiat, vaaleat kaapistot kivi-/puutasoin sekä kaksi integroitua jääkaappipakastintornia (2014), induktioliesitaso, erillisuuni ja mikroaaltouuni (2015) sekä astianpesukone (2010). Iso arkiruokapöytä mahtuu mainiosti tilavaan keittiöön ja kesäherkut nautitaan katetulla terassilla keittiön edustalla; ruo-kailutilaan katetaan juhlapöytä. Lisäksi yläkerrassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta ja uudella poreammeella viimeistelty kylpyhuone. 

Ekologiset lämmitysratkaisut säästävät asumisen kustannuksissa. Talossa onkin kaksi Mitsubishin ilmalämpöpumppua sekä aurinkoenergiaa sähköksi muuntavat aurinkopaneelit. Suoran sähkölämmityksen rinnalla on alusta asti palvellut varaava takka, joka edelleen on hyödyllinen lisälämmön lähde. Talossa on myös hälytysjärjestelmä sekä autotallissa öljynerotuskaivo ja pk-liitäntä. 

HYVÄ SIJAINTI 
Suositussa Nöykkiössä palvelut ja harrastukset ovat lähellä. Kävelymatkan päässä ovat Nöykkiön ala- ja yläkoulu, kirjasto, neuvola ja päiväkoteja. Lisää kouluja, harrastuksia ja palveluja on Espoonlahdessa. Suur-Espoonlahden alueella on hienot mahdollisuudet ulkoiluun, veneilyyn ja ratsastukseen. Kauppakeskus Pikkulaivaan ja tulevalle Länsimetron asemalle on n. 2,8 km, ja rantaraitillekin vain 2,9 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Rakentajaintie 24b, 02330 Espoo
Tilat
5h, k, rt, khh, s-os, kph, WC, askh. + autotalli ja varasto
Asuinpinta-ala
196 m²
Kokonaispinta-ala
224 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1991
Lämmitys
Suora sähkö, 2 x ilmalämpöpumppu ja aurikonkopaneelit.
Tilat / Pinta-alat
2 krs: olohuone, ruokailutila, keittiö, 2 x makuuhuone, kylpyhuone. 1 krs: eteinen, 2 x makuuhuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, askarteluhuone + autotalli ja varasto. Asuintilat 1+2 krs. yhteensä n. 196m² + autotalli/varasto n. 28m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Vaaleat kaapistot kivi-/puutasoin, 2 x integroidut jääkaappipakastintornit (2014), induktioliesitaso ja erillisuuni (2015), mikroaaltouuni (2015), astianpesukone (2010). Keittiö remontoitu 2004.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: kylpyhuone/poreamme, pesuallas, allaskaapistot, peili, WC-istuin. 1 krs: Erillinen WC/WC-istuin, pesuallas, allaskaapit, peili. Pesuhuone/2 x suihku. Sauna/kuituvalot, Mondexin vuolukivikiuas. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
2 x Mitsubishin ilmalämpöpumppu, LTO, aurinkopaneelit (2016), varaava takka. Hälytysjärjestelmä. Terassilasitus tehty 2005. Autotallissa öljynerotuskaivo ja pk-liitäntä. Pihalla uppopumpulla varustettu kaivo pihan kasteluun. Salaojat huuhdeltu n. 2011.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-436-1-273
Tontin pinta-ala
904 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
e=0,20
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nöykkiön palvelut kävelyetäisyydellä (n. 1,2 km), Espoonlahden palvelut n. 2,3 km., Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Espoonlahden koulut, Mårtensbro skola
Liikenneyhteydet
Bussit 42 (Espoon sisäinen), 158, 160, 195 (Hki)
Lisätietoja
Raksystems Oy:n kuntotarkastus tehty 2/2017.

Kustannustiedot

Puhtaanapito
240 EUR/v
Kiinteistövero
843.00 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
539 000 €