Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kinnarinkuja 4, 00370 Helsinki

349 000 €
Pitäjänmäki - 163 m², 5h, k, s, ph, tkh, kph, wc, aula, kuisti, terassi, parveke + liiketila WC:llä
Omakotitalo, 1928
Esittely: 26.11.2017, klo 10:00 - 10:30

Kohdetta välittää

Markku Saturo

Sijainti kartalla

Marttilan rintamamieskylän ja Reimarlan rajalla, Pitäjänmäellä on nyt myytävänä kaunis huvila isolla, 1352 m² kokoisella, aurinkoisella tontilla. Laaja pientaloalue muodostaa vihreän kylämiljöön, jossa on toista sataa omakotitaloa kauniilla, isoilla puutarhatonteilla. Tontilla on rakennusoikeutta kaikkiaan 338 k-m², josta v. 1928 valmistunut talo on vuoden 2002 laajennuksen jälkeen käyttänyt n. 265 k-m². Talossa on sähkölämmitys (myös ilmalämpöpumppu) ja kaksi kaakeliuunia sekä kamiina kellarin saunaosaston takkahuoneessa. Talossa on kunnan käyttövesi- ja jätevesilittymät sekä asuinalaa n. 177 m² ja muuta tilaa noin 51m². Talon kellarissa Kinnarinkujan päädyssä on omalla sisäänkäynnillä pukuhuone, takkahuone, pesuhuone ja sauna puukiukaalla. Kellarin toisessa päädyssä on v. 2002 valmistunut liiketila, jossa on oma keittokomero ja WC. Pitäjänmäellä on rakennettu asukkaiden oman osuuskunnan voimin nopea valokuituverkko. Liittymisestä voi tiedustella ohjeita osoitteesta www.helsinginvalokuidut.fi. Pitäjänmäellä on erinomaiset palvelut. Kahden lähikaupan (S-market ja K-market) lisäksi on terveysasema (n. 500m), ylä- ja alakoulu sekä kirjasto (n. 300m), urheilukenttä (tekonurmi, talvella luistinrata) n. 250m. Lähellä on peräti kolme kauppakeskusta eli Ristikko (Konalassa), Kaari (Kannelmäessä) ja suurin niistä eli Sello (Leppävaarassa). Juna-asemalle on matkaa vain n. 400m, josta pääsee keskustaan 12 minuutissa tai Leppävaaran kauppakeskus Selloon muutamassa minuutissa. Pitäjänmäentien ja Kaupintien bussipysäkeillekin vain n. 400m, joista pääsee lukuisilla eri busseilla kaikkiin suuntiin (mm. Jokerilinja 550). Ulkoilijoille on tarjolla vieressä merelliset Talin golfkentän kävelytiet, joissa on talvella hiihtoladut tai voit liikkua myös Pitäjänmäen omalla valaistulla kuntoradalla metsän siimeksessä (pituus 1250 m). Talin täyttömäellä on frisbee-puisto ja mäen päältä on myös upeat näköalat merelle. Kaupunki on viime vuosina kunnostanut Vihdintien viereen, Mätäjoen (nimestä huolimatta luonnonkaunis pieni joki) varteen upean puistoalueen Malminkartanon eteläpuolelle jossa on mm. jokea leventämällä tehty pieni lampi jossa on saarikin. Isoilla nurmikentillä voi harrastaa jalkapalloa, heittää frisbeetä tai ihan vaan ottaa joen varrella aurinkoa piknik-korin kera.

Rakennus

Sijainti
Helsinki, Pitäjänmäki
Kinnarinkuja 4, 00370 Helsinki
Tilat
5h, k, s, ph, tkh, kph, wc, aula, kuisti, terassi, parveke + liiketila WC:llä
Asuinpinta-ala
163 m²
Kokonaispinta-ala
228 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1928
Rakennusmateriaalit
Puu ja harkko (kellari)
Katon tyyppi
Harja/ Pelti
Lämmitys
Sähkölämmitys, myös ilmalämpöpumppu. Kaksi kaakeliuunia (ylä- ja alakerrassa) ja yksi terästakka kellarissa.
Tilat / Pinta-alat
2. krs/ Kaksi makuuhuonetta, joista laajennusosan makuuhuone on aiemmin ollut jaettuna kahdeksi makuuhuoneeksi, kummastakin ovi lasitetulle parvekkeelle. Aula ja kylpyhuone. 1. krs/ Keittiö, olohuone, kaksi muuta huonetta, erillinen WC. Kellariin kaksi omaa sisäänkäyntiä ulkokautta. Toisessa päädyssä on v. 2002 laajennuksen alle tehty liiketila, jossa on erillinen WC ja keittokomero. Kinnarinkujan päädyn kellarissa on takkahuone, pesuhuone ja sauna, jossa puukiuas. Huoneistoala n. 163,0 m². Rakennusoikeus 338 k-m², josta on käytetty 265 k-m².
Yleiskunto
Tyydyttävä
Keittiön varustetaso
Kaapistot, jääpakastinkaappi (2013), keraaminen liesitaso ja uuni, astianpesukone (2013), tilaa ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen varustetaso
2. krs/ Kylpyhuone, suihku ja suihkuseinä, peili, WC-istuin, pesukoneliitäntä ja mukavuuslattialämmitys. 1. krs/ Erillinen WC, peilikaappi. Kellarin liiketilassa (lattialämmitys) erillinen WC. Kellarin saunan pesuhuoneessa suihku, takkahuoneessa lattialämmitys.
Korjaukset
Perusparannus 1968. Laajennettu 2002, loppukatselmus 2016. Raksystems Insinööritoimisto Oy Asiantuntijalausunto helmikuu 2017.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Talolla ei ole energiatodistusta joten talon energialuokka ei ole tiedossa. Talossa on 2 kpl lämminvesivaraajia.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Helsinki
Kylä/Kaup.osa
Pitäjänmäki
Kiinteistötunnus
91-46-124-6
Tontin pinta-ala
1352 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Vuokranantaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
900.00 EUR/v
Vuokra-aika
01.01.2020
Maasto, maaperä ja kasvusto
Loiva rinnetontti
Piha pääosin nurmikkoa, kaksi kirsikkapuuta, perällä pihavarasto (1930-luvulta), leikkimökki (1993), koirankoppi ja puutarhakatos.
Rakennusoikeudet
338,0 k-m²
Lisätiedot kaavoituksesta
Helsingin kaupunki (09) 310 1691

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Hyvät Pitäjänmäen palvelut, mm. K-market, terveysasema, kirjasto ja tekonurmikenttä. Valaistu kuntorata. Kauppakeskukset Ristikko 5 min ja Sello sekä Kaari n.10 min automatkan päässä., Koulut: Pitäjänmäen ala- ja yläkoulu, ruotsinkielinen alakoulu. Musiikkiopisto, useita päiväkoteja. Kuntosali.
Liikenneyhteydet
Juna-asemalle (A- ja L-junat) n. 400m, bussipysäkille n. 300m.

Kustannustiedot

Vesimaksu
50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
360 EUR/v
Kiinteistövero
450.00 EUR/v

Muuta

Ajo-ohjeet
Vaihtoehto 1) Konalantie- Jännetie- Viinentie- Kinnarinkuja. Vaihtoehto 2) Vanha Turuntie- liikenneympyrästä Korsutielle- Partiotie-Viinentie- Kinnarinkuja
Velaton myyntihinta
349 000 €