Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Tarjouskauppakohde:

Toukolantie 21, 03300 Vihti

288 000 €
Kotkaniemi / Otalampi - 123 m², 4h, takkahuone, k, s, khh, autotalli, puuvaja
Omakotitalo, 2012

Kohdetta välittää

Esa Ylimaula

Sijainti kartalla

TARJOUSKAUPPAKOHDE.Kaunis 1-tasoinen omakotitalo eteläisellä rinnetontilla. Laadukkaasti rakennettu koti sijaitsee rauhallisella Kotkanniemen alueella. Arjen mukavuudet hyvään elämään omassa kodissa. Upea näköala korkealta rinteestä, iso terassi ja kylpytynnyri odottaa kylpijää, iso autotalli monenlaisille kulkupeleille sekä harrastusvälineille ja juuri rakennettu puuvaja/varasto. Autoille on tilaa pihalla.

Energiaystävällinen Design-talo ja hyvällä maulla suunniteltu pohjaratkaisu luovat hyvät puitteet nykyaikaiselle asumiselle. Eteisen yhteydessä on tilava vaatehuone, kaapistot makuuhuoneissa sekä reilunkokoinen kodinhoitohuone. Keittiössä on hyvin tilaa ruokapöydälle. Sauna on sisustettu tyylillä, puukiuas antaa hyvät löylyt. Terassille voi mennä istumaan tai nauttimaan kylpytynnyrin lämmöstä. Takkahuoneessa on Uuniseppien kaunis varaava takka.

Lattialämmitys tuntuu oikein mukavalta arjen askareissa. Ilmalämpöpumppu tuo säästöä ja viilentää tarpeen tullen kesän kuumuudessa. Omassa porakaivossa on riittävästi puhdasta ja raikasta vettä. 

Betonirakenteinen iso ja korkea autotalli jossa on tilaa myös varastolle ja työtilalle. Suojaisia autopaikkoja löytyy pihalta. Juuri valmistuneeseen varasto/puuvajaan mahtuvat talven puut sekä kausitavarat.

Vihdissä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. Salmen ulkoilualue, Vihti Ski, Vihti Golf, Otalammen uimarannat, Otalammen ja Ojakkalan luistinrata. Erittäin sopiva ympäristö lapsiperheelle, mukava leikkipaikka jo pihalla, rauhallinen ajotie. 

Kehätie 25 tai vanha Porintie 120 ovat sopivan lähellä joista hyvät yhteydet Helsinkiin, Espooseen, Lohjalle ja Hyvinkäälle.

Tervetuloa esittelyyn tiistaina 18.07 klo 17 alkaen. Tai sovitaan esittely sinulle sopivana aikana ja tule tutustumaan kauniiseen kotiin. 

Rakennus

Sijainti
Vihti, Kotkaniemi / Otalampi
Toukolantie 21, 03300 Vihti
Tilat
4h, takkahuone, k, s, khh, autotalli, puuvaja
Asuinpinta-ala
123 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Kerroksia
1-tasoinen
Rakennusvuosi
2012
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Murrettu harjakatto / Weckman Peltikate
Lämmitys
Varaava lattialämmitys sähköllä, varaava takka (Uuniseppä), ilmalämpöpumppu.
Energialuokka
Energialuokka: A2007
Tilat / Pinta-alat
Eteinen, oh, 3 mh, k, wc, khh, sauna, pesuhuone, takkahuone, vaatehuone yhteensä noin 136 m². Autotalli ja lämmin varasto n. 80m². Puuvaja n. 24m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Reilusti tilaa. Topi keittiökaapit. Rosenlewin muodikkaat rosteri kodinkoneet (2012). Jää- ja pakastekaappi, keraaminen liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin ja astianpesukone.Tasot tummaa laminaattia.
Kylpyhuoneen varustetaso
Upeasti sisustettu puulämmitteinen sauna, Harvian Legend puukiuas, led-valot. Varaus ja johdot valmiina sähkökiuasta varten. Kaksi suihkua. Erillinen wc.
Oma sauna
Ei
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Koneellinen ilmanvaihto LTO. Iso aurinkoinen terassi (n. 70m²). Vahva katos osittain. Puhdas ja maukas vesi porakaivosta, syvyys n. 120m. Kylpytynnyri (Kiramin) puulämmityksellä. Reilu vaatehuone eteisen yhteydessä. Iso korkea autotalli (n. 80m²) kahdelle autolle. Autotallissa varasto/työtila, ilmalämpöpumppu. Komea puuvaja (n. 24m²). Parkkipaikat pihalla useille autoille.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Vihti
Kylä/Kaup.osa
Kotkaniemi / Otalampi
Kiinteistötunnus
927-416-3-329
Tontin pinta-ala
5134 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Eteläänpäin laskeva aurinkoinen rinnetontti.
Moreenia, hiekkaa, kalliota / isoja puita
Rakennusoikeudet
Enintään 5% rakennuspaikan pinta-alasta. Vähintään 200m².
Lisätiedot kaavoituksesta
Vihti (09) 4258 3000

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Lähin kauppa ja Kotipizza n. 1,8km. Siwa Ojakkala n. 4km. S-market Härkälä n. 6km. Vihti Ski ja Golf n. 7 km. , Koulut: Otalammen yhtenäiskoulu 1-9 lk. Otalampi-talossa myös päiväkoti ja neuvola n. 4km. Vihdin lukio Nummelassa.
Liikenneyhteydet
Kehätie n. 400m. Otalampi n. 4km. Nummela ja Vihti n. 10km. Bussille n. 400m. Helsinkiin n. 40km.

Kustannustiedot

Muut maksut
Sähkön kokonaiskulutus n. 180EUR/kk (4 henkinen perhe, autotallin kulutus mukana mm. hitsaaminen). Tiemaksu 75EUR/vuosi kahdelle autolle. Jätevesi n. 67EUR/kk.
Puhtaanapito
240 EUR/v
Kiinteistövero
490.00 EUR/v

Muuta

Ajo-ohjeet
Kehätie Hanko-Hyvinkää nro 25 noin 1 km Vanhan Porintien 120 liittymästä kohti Hankoa, Ukinvahantietä n. 200 m ja suoraan Toukolantietä noin 200 m.
Velaton myyntihinta
288 000 €

Tarjouskauppa

Ei tarjouksia
Velaton lähtöhinta
288000 €
Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset näkyvät kaikille netissä ja ovat voimassa vähintään 48 tuntia. Lue lisää tarjouskaupasta