Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Tähdenlennontie 53 A, 02240 Espoo

674 000 €
Friisilä - 137 m², 4-5h, k, rt, s-os, khh, 2 x WC + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2017

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

JÄLJELLÄ 1 KPL!
KOLME UUTTA OMAKOTITALOA FRIISILÄN VIIHTYISÄLLE PIENTALOALUEELLE
Tämä on upea tilaisuus sinulle, joka haluat perheellesi uuden laadukkaan omakotitalon. Friisilään valmistuu kolme 1-tasoista omakotitaloa. Pientaloalueelle Friisinkallion maisemien viereen rakennetaan harvoin uusia omakotitaloja. Toimithan nopeasti nyt, niin pääsette muuttamaan jo heti alkuvuodesta 2018!

VIIHTYISÄ PIHAPIIRI
Kolmen omakotitalon tontti sijaitsee vehreän kotikadun varrella, ja jokainen talo saa tontista oman hallinta-alueensa. Viistokattoisissa kivitaloissa on vaalea seinärappaus ja tummat ikkunapuitteet ja muut detaljit. Jokaisen talon yhteydessä on autopaikka ja -katos sekä varasto. Oleskelupihoilla nautitaan etelä-länsi-suunnan runsaasta luonnonvalosta ja omasta rauhasta.

PAIKALLA RAKENNETTU KIVITALO
Hyvin rakennettu kivitalo on turvallinen, terveellinen ja edullinen asua. Talojen runkomateriaalina on Lämpökivi LL400, joka valetaan paikalla: työtapa takaa ylivertaisen energiatehokkuuden, lämmöneristävyyden ja ääneneristävyyden. Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu,
johon yhdistetään vesikiertoinen lattialämmitys. Taloissa on oma vesi- ja sähkömittari. Kaikissa huoneissa on energiaa säästävät led-valaisimet, lisäksi asuinhuoneissa on atk-/antennipistokkeet; sisäverkko toteutetaan CAT 6 -tyyppisenä yleiskaapelointina.

KÄYTÄNNÖLLINEN YKSITASOINEN KOTI
Samankokoiset talot ovat lähes identtisiä. Makuuhuoneita on 3-4; talojen A ja C harrastehuone soveltuu myös asuinkäyttöön. Valoisassa olohuoneessa
on takkavaraus ja ovi isolle oleskeluterassille. Modernissa avokeittiössä on vaaleat kaapistot, kvartsityötasot sekä laadukkaat, osin integroidut Mielen kodinkoneet. Saunaosaston yhteydessä on erillis-wc ja tilava kodinhoitohuone omalla terassiovella. Kaksi sadesuihkua pesuhuoneessa, saunan lasiväliseinä ja muhkealöylyinen pilarikiuas lupaavat leppoisia yhteisiä kylpyiltoja.

HYVIEN PALVELUJEN LÄHELLÄ
Uusi kotiosoite on lähellä Friisinkallion luontoa, lenkkipolkuja ja talvilatuja. Kävelymatkan ulottuvilla on myös paljon leikkipuistoja, useita erikielisiä
kouluja ja päiväkoteja sekä harrastuksia kaikenikäisille. Superparkin sisäaktiviteetteihin on n. 1,5 km, Isoon Omenaan ja metroasemalle n. 2 km.
Myös muihin Kuitinmäen, Olarin ja Matinkylän palveluihin on lyhyt matka.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Friisilä
Tähdenlennontie 53 A, 02240 Espoo
Tilat
4-5h, k, rt, s-os, khh, 2 x WC + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
137 m²
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2017
Rakennusmateriaalit
Lammi valuharkko
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C.
Tilat / Pinta-alat
4-5 h, k, ruokailutila, kodinhoitohuone, sauna-osasto, 2 x WC, ukovarasto, autokatos
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Friisilä
Kiinteistötunnus
49-22-454-9
Tontin pinta-ala
1900 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohde koostuu Espoon Friisilässä korttelissa 454 olevasta tontista 9 (Tähdenlennontie 53, 02240 Espoo, 1900 m²). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen A, B ja C kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Friisilän, Olarin ja Ison Omenan palvelut, Koulut: Friisilän koulu (1-6lk), Olarin ja Matinkylän suomen-, ruotsin-, ja englanninkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Bussit, tuleva metro (2017)

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
674 000 €