Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Paimenenkallio 14 A, 02300 Espoo

750 000 €
Nöykkiö - 162 m², 5h (4mh), k, rt, s-os, khh/apuk., 2 x kph, kotit. h., var/vss, tekn.+at/var.
Omakotitalo, 2002

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

ATELJEEHENKINEN ARVOKOTI SAARISTOTUNNELMIN
Nöykkiön arvokotien naapurustossa on jo saaristokesän lämmin tunnelma. Tämän 3-kerroksisen omakotitalon arkkitehtuuri rytmittyy kalliomaisemaan luontevasti. Pihapiirissä on käkkärämäntyjä, havupensaita ja kivikkoryhmiä, kivireunuksin huoliteltuja kulkuväyliä ja viihtyisiä aurinkoterasseja. Upea koti toivottaa uuden isäntäväen tervetulleeksi mukavaan elämään!

INTERIÖÖRIN IDEA 
Arkkitehtuuri yhdistää edustavan ja privaatin, tarkoituksenmukaisen ja ylellisen. Korkeat viistokatot ja yhtä ylös yltävät lasiseinät, lattioiden komeat kalkkikivilaatat sekä tilojen jäsentely luovat ateljeemaisuutta ja ajatonta eleganssia. Pääsisäänkäynti pariovineen on komeasti lasipintainen, näkymä valoisasta hallista suoraan ruokailutilan huikeaan lasiseinään. Kiviportaat saattelevat hallista ruokailutilaan ja viistokattoiseen olohuoneeseen, jonka kruunaavat takka ja pariovet aurinkoterassille.

FUNKTIONAALISUUS LÄSNÄ 
Vuonna 2011 kokonaan uudistetussa keittiössä on Isku Keittiön valkoiset kaapistot kivitasoin, Siemensin täyskorkeat kylmäkalusteet sekä induktiotaso ja erillisuuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone sekä tehokas led-valaistus. Viereisen apukeittiö/kodinhoitohuoneen varusteluun kuuluu myös 2 kpl jääpakastinkaappia. Kompakti saunaosasto on kodinhoitohuoneen vieressä, ja vilvoitteluterassille on käynti kodinhoitohuoneen kautta. Kodin pääsisäänkäynnin hallin vieressä on privaatti eteisaula, jonka äärellä sijaitsevat kaksi makuuhuonetta, wc ja suihkullinen kylpyhuone.

VIIHTYISÄÄ YKSITYISYYTTÄ
Talon ylin kerros asettuu portaikon ja ruokailutilan oikealle sivustalle kuin se olisi oma talonsa piazzan äärellä: portaikon yläaulan kaareva kaide on kuin pikantti parveke ja yläkerran sisäikkuna avaa makuuhuoneesta näkymän yli ruokailutilan olohuoneeseen.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä suihkullinen kylpyhuone. Iso kotiteatterihuone puolestaan sijaitsee kellarikerroksessa, jossa lisäksi ovat
tekniset tilat ja varasto/VSS-tila.

MONIPUOLINEN TALOTEKNIIKKA 
Taloon asennetaan elo-/syyskuussa 2017 Thermian maalämpöpumppu sekä 2 kpl porakaivoja. Lämmitys toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Koneellinen ilmanvaihto (2 x huippuimuri ja liesituuletin) sekä radonimuri. Taloon on asennettu CAT5/6 ethernet-verkko, satelliittiantenni on yhteinen B-talon kanssa. Valokuitu on tilattu Soneralta. Pihalla on lämpimän varasto/autotallin lisäksi kaksi pistokepaikkaa.

TÄYDELLINEN SIJAINTI 
Nöykkiöläiset nauttivat luonnon, harrastusten ja palvelujen läheisyydestä. Lähistöllä on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, lähikauppoja, kirjasto, hammashoitola, neuvola, Nöykkiönlaakson alakoulu (1-6 lk), Nöykkiön koulu (7-9 lk) ja Martinkallion koulu (1-9 lk). Lukiot sijaitsevat Espoonlahdessa. Espoonlahdessa ja Matinkylässä on ratsastustalleja, uimahalli, kuntosaleja ja tenniskeskuksia. Meren rantaan on n. 4 km,
Lippulaivaan ja Länsimetron asemalle n. 2,7 km ja Isoon Omenaan n. 7 km.
Katso video kohteesta:

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Paimenenkallio 14 A, 02300 Espoo
Tilat
5h (4mh), k, rt, s-os, khh/apuk., 2 x kph, kotit. h., var/vss, tekn.+at/var.
Asuinpinta-ala
162 m²
Kokonaispinta-ala
247 m²
Kerroksia
3
Rakennusvuosi
2002
Rakennusmateriaalit
Tiili
Katon tyyppi
Harja/peltikate
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Tilat / Pinta-alat
1 krs: Olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 x makuuhuone, halli, eteinen, sauna-osasto, pukuhuone/apukeittiö, 2 x WC, kylpyhuone. 2 krs: 2 x makuuhuone, kylpyhuone. Kellarikrs: kotiteatterihuone, varasto/väestönsuoja. Asuintilat (1-2 krs.) n. 162m² + muut tilat (kellarikrs.) n. 62m². Lisäksi lämmin autotalli ja varasto n. 23m². Kaikki tilat yhteensä n. 247m². Käytetty rakennusoikeus 200k-m² + kellari 73k-m² + autotalli 30k-m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Isku Kettiön valkoiset kaapistot kivitasoin (2011), Siemensin koko korkeat integroidut jääkaappi ja pakastin (2011), kodinhoitohuoneessa 2 kpl Samsungin jääpakastinkaappia, Siemensin induktiotaso ja erillisuuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone. Led-valaistus.
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs: WC1/WC-istuin, pesuallas, allaskaapit, peilikaapit. WC2/WC-istuin, pesuallas, peilikaapit. Kylpyhuone/pesuallas, allaskaapit, peilikaapit,suihku. Pesuhuone/suihku. 2 krs: Kylpyhuone/WC-istuin, suihku, 2 x pesuallas, allaskaapit, peilikaapit. Kodinhoitohuone/Pesuallas, pk-liitäntä, kaapistot. Sauna/Mondexin pilarikiuas.
Korjaukset
Raksystems kuntotarkastus 2011. Keittiö remontoitu 2011. Puhelinverkko korvattu CAT 5/6 ethernet-verkolla. Valokuitu tilattu Soneralta, ei vielä toiminnassa (tonttikatselmusta ei ole pidetty). Maalämpö asennetaan 8-9/2017. Myyjä vastaa näiden asennuskustannuksista.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Yhteisantenni ja sateliittiantenni yhteinen talon B kanssa. Autotallissa sähkötoiminen nosto-ovi ja koneellinen ilmanvaihto ajastimella. Pihalla 2 kpl sähköpistokepaikkaa. Takka (ei varaava). Koneellinen poisto (2 kpl huippuimuria + liesituuletin). Radonimuri. Hallinnanjakosopimuksen mukaiset yhteiset kulut mm. auraus, hiekoitus, hulevesipumpun kulut n. 400 euroa/vuodessa. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan (n. 165m³/vuosi).

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-30-155-5
Tontin pinta-ala
865 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Pihakiveys. Kaunis saaristolaistyylinen, kallionen pihapiiri.
Rakennusoikeudet
200 k-m²
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella 5 yhteisomistajan kesken. Jokainen hallitsee itsenäisesti omaa osuuttaan kiinteistöstä ja yhteisiä asioita hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Talon A hallinta-alueen pinta-ala on 865m². Talon A kellarissa sijaitsee kiinteistön yhteinen väestönsuoja. Kaikkien viiden rakennuspaikan haltijoilla on oikeus käyttää väestösuojaa lakien tai viranomaispäätösten mukaisesti. Muulloin väestönsuoja on vain hallinta-alue A:n haltijoiden käytössä. Hallinta-alue A:n haltija vastaa väestönsuojan kunnossapidosta ellei erikseen toisin sovita.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut, Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Martinkallion koulu (1-9lk), Espoonlahden koulut, Storängens skola (1-9lk).
Liikenneyhteydet
Bussit 42 (Espoon sisäinen), 158, 160 (Hki). Lähin pysäkki n. 400m.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
1158.00 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
750 000 €