Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Eestinrinteentie 12 C, 02270 Espoo

528 333 €
108 m², 3-4h, k, s-os, khh, kph + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ENNAKKOMARKKINOINTI!
SAMASTA TILAIDEASTA TALO PIENELLE TAI ISOLLE PERHEELLE

Nämä kolme Lakka-taloa rakennetaan Nöykkiön suositulle pientaloalueelle. Arkkitehti SAFA Jouni Bergin suunnittelemat 2-kerroksiset talot ovat lähtökohdiltaan samanlaisia: ainutlaatuisen muunneltava tilaidea mahdollistaa kaksi, kolme, neljä ja jopa viisi makuuhuonetta. 
Rakentamisesta vastaa kivitaloihin erikoistunut hyvämaineinen kotimainen rakennusyhtiö WAY22 Oy. 

OMA TALO JA OMA PIHA
Moderneissa kivitaloissa on valkoiseksi rapatut julkisivut, huopakatto, isot ikkunat ja lämminsävyiset puuterassit, varastot ja autokatokset. Talot sijoittuvat samansuuntaisesti kulmatontille, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella kullekin itsenäisiin piha-alueisiin. Talojen pääsisäänkäynnin edustalla on autokatos ja kylmä varasto; ajopihat ja kulkuväylät saavat sorapinnan. 

TURVALLINEN, VIIHTYISÄ JA EDULLINEN ASUA 
Talojen runko ohutsaumamuurataan EKO-380P Grafit -kevytsoraharkoista. Kivirakenteen lämmöneristyskyky, energiatehokkuus ja ääneneristävyys ovat erinomaisia. Lisäksi kivirakenne on palamaton ja lahoamaton. Lämmitysjärjestelmä on poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Takkavaraus tehdään olohuoneeseen ja koneellinen ilmanvaihto varustetaan lämmöntalteenottolaitteella. Taloihin asennetaan myös sähkö- ja vesimittari, radio- ja tv-antenni sekä valmius langalliseen televerkkoon liittymisestä. 

YHTENÄISTÄ OLESKELUTILAA
Valoisassa alakerrassa eteisaula, avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat upeaa yhtenäistä tilaa. Väljimmässä vaihtoehdossa koko olohuone kahden kerroksen korkuinen. Modernissa valkoisessa keittiössä on valmiina erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Induktioliesitaso liesituulettimineen on saarekkeessa, jonka ääreltä avautuu näkymä ruokailutilaan, oleskelutiloihin ja maisemaikkunoista kodin aurinkoiselle terassille. Kodinhoitotila ja wc ovat saunaosaston yhteydessä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja ikkunallisessa saunassa muhevalöylyinen Harvia Cilindro -tornikiuas. 

JOPA VIISI MAKUUHUONETTA – TAI VAIN KAKSI 
Talon yläkertaan rakennetaan kaksi, kolme tai neljä makuuhuonetta. Väljimmässä (108 m²) pohjaratkaisussa makuuhuoneita on kaksi ja olohuone on kokonaan avoin yläkertaan. Kolmen makuuhuoneen ratkaisussa (117 m²) olohuone on osittain avoin yläkertaan. Neljän makuuhuoneen ratkaisussa (128 m²) olohuoneessa on alakerran kattokorkeus. Viidennen makuuhuoneen voi rakentaa myöhemminkin alakertaan olohuoneen päätyyn. Yläkerrassa on lisäksi ikkunallinen kylpyhuone, jossa on suihkukaappi ja pesukonevaraus. 

LÄHELLÄ PALVELUJA 
Näiden kotien asukkailla on lyhyt matka hyviin palveluihin: suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin, päiväkoteihin, ostoksille ja mukaviin harrastuksiin. Esim. Eestinkallion yhtenäiskouluun on 1,3 km, Finno skolaan (1-6 lk) 800 m ja Oy Season Golf AB:n treeneihin 550 m. Kauppakeskus Liilaan on 1 km, Merituuleen 1,3 km, Iso Omenaan 3,5 km ja Espoonlahden palveluihin ja metrolle 4,9 km. 

Rakennus

Sijainti
EspooEestinrinteentie 12 C, 02270 Espoo
Tilat
3-4h, k, s-os, khh, kph + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
108 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Lakka-harkko
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Tilat / Pinta-alat
1 krs: eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, s-os, khh. 2 krs: 2 x makuuhuone, kph.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
HTH-keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kiinteistötunnus
49-30-40-4
Tontin pinta-ala
697 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,20
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Koko tontin pinta-ala on 2239m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen A, B ja C kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit ja tuleva metro (Iso Omena) 2017

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
528 333 €