Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Eestinmalmi 10a 2, 02280 Espoo

348 000 €
Nöykkiö - 135 m², 5h, k, s, khh, kph, wc + autotalli
Omakotitalo, 1959

Kohdetta välittää

Pirjo Heide

Sijainti kartalla

Kodikas puutalo etsii uutta omistajaa!

Rakkaudella vaalittu ja huolella hoidettu lämminhenkinen koti on rakennettu vuonna 1959 ja sijaitsee lapsiystävällisellä alueella koulujen ja päiväkotien läheisyydessä. Taloa on huollettu ja kunnostettu järjestelmällisesti.
Talo koostuu perinteisesti kolmesta kerroksesta. Kellarikerroksessa on autotalli, pannuhuone, varastotilat, saunatilat ja kodinhoitohuone. Keskikerroksessa on eteinen, keittiö, ruokailuhuone, erillinen wc ja olohuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, työ/varastotila, kylpyhuone/wc, kaksi vaatehuonetta ja ullakkotila.
Keittiöstä käynti talon takaterassille, jossa on mukavaa ja rauhallista istuskella vaikka iltakahvilla. Terassinäkymä on kallioiseen metsään.

Alueen asukkaita palvelee Malminmäen K-supermarket ja S-market, kauppakeskus Liila, Nöykkiön Lidl ja K-market. Muutaman minuutin ajomatkan päässä on Espoonlahden Pikkulaiva ja kauppakeskus Iso Omena.

Tämä kaunis koti on heti vapaa!

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Eestinmalmi 10a 2, 02280 Espoo
Tilat
5h, k, s, khh, kph, wc + autotalli
Asuinpinta-ala
135 m²
Kokonaispinta-ala
205 m²
Kerroksia
3-tasoinen
Rakennusvuosi
1959
Rakennusmateriaalit
Betoni / puu
Katon tyyppi
Harja/pelti
Lämmitys
Öljylämmitys, vesikiertopatterit.
Energialuokka
Energialuokka: G.
Tilat / Pinta-alat
Kellarikerros: autotalli, pannuhuone, varastotilat, saunaosasto ja kodinhoitohuone. 1. kerros: eteinen, keittiö, ruokailuhuone, olohuone ja erillinen wc. 2. kerros: kolme makuuhuonetta, työhuone/varasto ja kylpyhuone.
Yleiskunto
Tyydyttävä
Keittiön varustetaso
Keittiön kaapistot, altaat ja liesituuletin uusittu ja lattia muutettu laminaatiksi vuonna 2001. Keittiöstä käynti suojaisalle takaterassille, josta näkymä kallioiseen metsään.
Kylpyhuoneen varustetaso
Sauna ja pesuhuone on uusittu vuonna 2002. Sauna ja kodinhoitotilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Yläkerrassa on kph/wc, keskikerroksessa on erillinen wc.
Korjaukset
Sähköjohdotuksia uusittu -98 lähtien tarpeen mukaan, vesikourut ja syöksyt uusittu -02, ikkunat uusittu -03, pesuhuone ja sauna uusittu -03, ulkomaalaus, harjakatto uusittu, talon vierustan sorat vaihdettu salaojasoralle ja salaojaputket uusittu sekä asennettu pumppu, joka pumppaa ylimääräisen veden ojaan -04, etuterassi ja portaat uusittu -04, saunan kiuas ja paloeristeet sekä kaakeliseinä kiukaan takaa uusittu -14, öljylämmityskattila uusittu välillä -10-13, paisunta-astia, varoventtiili, ilmakello ja käyttövedensäädin vaihdettu huollon yhteydessä -17, käyttövesiputkisto uusittu -13. Tarkempi selvitys tehdyistä remonteista välittäjältä.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti vapaa
Lisätiedot
Koko tontin pinta-ala on 905m². Myytävän talon hallinta-alue on n. 541m². Hallinnanjakosopimus kirjattu 4.1.2010.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-30-266-5
Tontin pinta-ala
541 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Rinnetontti
Rakennusoikeudet
e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki 09-816210

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Malminmäen K-supermarket ja S-market, Kauppakeskus Liila, Espoonlahden Pikkulaiva, kauppakeskus Iso Omena , Koulut: Alakoulut: Eestinkallion koulu, Finno skola. Yläkoulu: Nöykkiön koulu. Lukiot: Kaitaan lukio ja Espoonlahden lukio.
Liikenneyhteydet
Bussi 500m.
Lisätietoja
Kiinteistössä on tehty kuntotarkastus (Suomen Rakennusasiantuntijat Oy) ja homekoiratutkimus (Homekoirat Vahekoski) vuonna 2017.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
520.18 EUR/v
Lämmityskustannukset
200,00 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
348 000 €