Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Iltamatie 10 C, 02780 Espoo

369 800 €
Kurttila - 86 m², 3h, k, rt, kph, s, erillinen WC, varasto, tekn.t+autokatos ja kylmä ulkovarasto
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

JOULUKSI UUTEEN KOTIIN!

Uusia unelmakoteja ekologisesti ajatteleville

Etsitkö hyvin suunniteltua ja rakennettua kotia, jossa on kaikki tarvittava perheesi verrattoman mukavaan elämään? Arvostatko asuinympäristön rauhaa, asumisen edullisuutta ja samalla hyviä ympäristötekoja? Kurttilan upeiden luontomaisemien äärelle on juuri valmistunut toiveesi täyttäviä uusia koteja. 

Arkkitehtitoimisto Ponkala Oy:n suunnittelemat erillistalot rakentaa Design-Talo ja rakennuttamisesta vastaa hyvämaineinen Cosol Oy. Nopeana kodinostajana voit tilata uuden talosi katolle valmiiksi aurinkopaneelit ja olohuoneeseen takan. 

KUIN OMAKOTITALOSSA 
Modernien erillistalojen pihapiiri on kuin omakotitalojen naapurusto. Kullekin talolle kuuluu yhteisestä tontista itsenäisesti hoidettava ja yksityisesti nautittava hallinta-alue. Autokatos ja pihavarasto ovat kunkin talon yhteydessä ja lisäautopaikat katosten välissä, jätepiste on yhteinen. Tasainen tonttipiha on leikeille ja viherpeukaloille mitä parhain, oikotie suoraan omalle pihalle käy kodin varastohuoneen oven kautta.
 
HELPPOUTTA YHDESSÄ TASOSSA 
Talot ovat lähtökohdiltaan samanlaisia ja yksityiskohdissaan räätälöitäviä. Yksitasoinen koti tuntuu pinta-alaansa tilavammalta ja antaa luonnonvalollekin upeasti sijaa. Pintamateriaalit ja varusteet ovat elämää kestäviä, erilaisiin sisustusmakuihin ajatonta taustaa antavia ja keskenään harmonisesti yhteensopivia. Kodinostajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin ja ratkaisuihin rakentamisaikataulun puitteissa. 

PERHEELLESI SOPIVA 
Käytännöllinen pohjaratkaisu jäsentyy valoisan aulan ympärille. Jo pääovesta sisään astuttaessa näkymä avautuu esteettä läpi kodin olohuoneen ikkunoista terassipihalle. Makuuhuoneet sijaitsevat rinnakkain ja kompakti saunaosasto on aulan toisella puolella, kaksi wc:tä sujuvoittavat arkea. Olohuoneen suuret maisemaikkunat liittävät terassin ja pihannäkymän osaksi kodin viihtyisää oleskelutilaa. Modernissa avokeittiössä on tyylikkäät kaapistot ja rosteriset induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. 

EKOLOGISEN ENERGIATEHOKAS 
Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kylmän käyttöveden ja sähkönkulutuksen mittaus on talokohtainen, kodin omassa teknisessä tilassa kulutuslukemia on helppoa seurata. Taloihin rakennetaan täysi tekninen valmius aurinkopaneeleille ja olohuoneen takalle: lisätilauksesta voit saada ne uuteen kotiisi saman tien tai asennuttaa halutessasi myöhemmin. 

ELÄMÄNLAADUN OSOITE 
Uusi koti sijaitsee rauhallisten niittymaisemien ja metsien, lenkkipolkujen ja palvelujen lähellä. Muutaman kilometrin säteellä on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päivähoitopalveluja ja kouluja mm. Kurttilassa, Vanttilassa, Kauklahdessa ja Saunalahdessa. Lisää monipuolisia palveluja, harrasteita ja tulevaisuudessa Länsimetron asema Kivenlahdessa (4,5 km) ja Espoonlahdessa (5,7 km).
Katso video kohteesta:

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Iltamatie 10 C, 02780 Espoo
Tilat
3h, k, rt, kph, s, erillinen WC, varasto, tekn.t+autokatos ja kylmä ulkovarasto
Asuinpinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
96 m²
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C
Tilat / Pinta-alat
Asuinhuoneiston huoneistoala (sisältää huoneiston sisäisen varaston ) 86,0 htm² Ulkovaraston huoneala 4,0 hum²
Keittiön varustetaso
Kiintokalustesuunnitelmien mukaiset keittiökalusteet. Työtasot laminaattitasot, tiskiallas ruostumatonta terästä 1 1/2 altaalla. Kiintokalusteiden taustat pinnoittamattomat. Induktioliesitaso, erllisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi sekä pakastinkaappi. Kodinkoneet ovat teräksen värisiä.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kylpyhuone WC-istuin Ido Seven D. Valumarmori pesuallas sekä allaskaappi. Tilavaraus sekä liitännät pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen kiintokalusteet kiintokalustesuunnitelmien mukaan. Kääntyvä suikulasiseinä.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdeksaan määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-72-7
Tontin pinta-ala
3514 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Ajo-ohje: Laita navigaattoriin: Arpaonnenkuja

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Bussit

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
369 800 €