Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kirkkokorpi 1 B, 02300 Espoo

689 000 €
Nöykkiö - 277 m², 4-6h, k, s-os, khh, arkiolohuone, harrastehuone + autokatos ja varasto
Omakotitalo, 2005

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ELÄMÄÄ KESTÄVÄ KOTI LAPSIPERHEELLE

Hyväkuntoinen 2-kerroksinen koti toivottaa uuden perheen ja lemmikit tervetulleeksi nauttimaan huolettomasta asumisesta. Aurinkoinen rinnepiha luonnonmetsän naapurissa on yksi monista kodin ihanuuksista: leikeille ja yhteisille peleille on reilusti tilaa. Myös koulut, päiväkodit ja palvelut ovat lähellä ja bussipysäkkikin aivan kotipihan tuntumassa. 

TILAA YHDESSÄOLOON
Kodin pääsisäänkäynti avautuu huikean avaraan 1. kerrokseen. Olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön yhtenäisessä tilassa viistokatto, isot ikkunat ja takka luovat mukavat puitteet viihtymiselle. Terassi on olohuoneen edustalla. Valoisassa avokeittiössä on kiiltovalkoiset kaapistot,  massiivipuutasot ja laadukkaat kodinkoneet: Siemensin jääkaappi ja pakastin (2015), keraaminen liesitaso ja erillisuuni, Beatin liesituuletin sekä integroidut Boschin rosterinen mikroaaltouuni ja Askon astianpesukone. 

VÄHINTÄÄN KOLME MAKUUHUONETTA
Makuuhuoneet sijaitsevat 1. kerroksessa. Päämakuuhuoneeseen kuuluu oma suihkullinen kylpyhuone ja vaatehuone. Erillis-wc sijaitsee kahden muun makuuhuoneen vieressä, joista toisella on vaatehuone ja toisella vaatekaapisto. Alakerrassa on yleistilojen lisäksi kaksi reilun kokoista huonetta, jotka soveltuvat eri tarkoituksiin, ja kummassakin on runsaat kaapistotilat. Toisesta huoneesta on erillinen uloskäynti pihalle.

MAHDOLLISUUKSIEN KELLARIKERROS
Talon kellarikerroksessa on ruhtinaallisesti tilaa viihtymiseen. Rennot kivilattiat on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja ne eivät säikähdä lemmikkienkään kynsistä. Isoon aulatilaan mahtuvat vaikkapa kuntosali, arkiolohuone, pelitila ja leffakatsomo. Komea valkokylkinen takka näyttää lasiluukuistaan tulen loimun kahteen suuntaan ja rajaa tilaa eri toimintoihin. 

MUKAVIA SAUNAILTOJA
Myös saunaosastolla on reilu perhemitoitus: pukeutumishuone on erikseen, pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja saunan lauteille mahtuu kerralla isompi porukka. Erillis-wc on käytännöllisesti saunaosaston vieressä ja suojaisa vilvoittelupatiokin äärellään. Iso kodinhoitohuone on tässä talossa kätevästi erillään saunatiloista.

ASUMISEN MUKAVUUTTA
Suora sähkölämmitys on toteutettu mukavana lattialämmityksenä, jota täydentää kaksi takkaa (toinen varaava). Vuonna 2011 taloon asennettiin Mitsubishin ilmalämpöpumppu. Kaikki pinnat ovat siistissä kunnossa sisältä ja ulkopuolelta. Autokatoksen yhteydessä on varasto ja tekninen tila. 

HYVÄT PALVELUT LÄHELLÄ
Nöykkiössä ja Espoonlahdessa on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kirjasto, hammashoitola ja neuvola sekä aamusta iltaan palveleva K-Market. Lähellä ovat mm. Nöykkiönlaakson alakoulu (1-6 lk), Nöykkiön koulu (7-9 lk), Martinkallion koulu (1-9 lk) sekä hieman kauempana ruotsinkielinen Storängens skola (1-9 lk). Espoonlahdessa sijaitsevat mm. kauppakeskus Pikkulaiva, lähin lukio sekä jalkapallokentät, jäähallit, uimahalli, liikuntakeskukset ja ratsastustallit. Kauppakeskus Liilaan on 2,2 km. Lähipysäkiltä on bussiyhteys Ison Omenan metroasemalle.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Kirkkokorpi 1 B, 02300 Espoo
Tilat
4-6h, k, s-os, khh, arkiolohuone, harrastehuone + autokatos ja varasto
Asuinpinta-ala
277 m²
Kokonaispinta-ala
277 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2005
Rakennusmateriaalit
Harkko/puu/tiili
Katon tyyppi
Harja/tiilikate
Lämmitys
Sähköinen lattialämmitys.
Energialuokka
Energiatodistus on tilattu.
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat 1 krs: olohuone, 3 x makuuhuone, keittiö, ruokailutila, eteinen, 2 x kylpyhuone, 2 x vaatehuone yht. 140m². Muut tilat kellarikerros: 2 x huone, takkahuone, askarteluhuone, kodinhoitohuone, sauna-osasto yht. n. 137m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 277m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Valkoiset kiiltävät kaapistot massiivipuutasoin. Siemensin jääkaappi ja pakastin (2015), keraaminen liesitaso ja erillisuuni, Beatin liesituuletin, Boschin rosterinen, integroitu mikroaaltouuni, Askon integroitu astianpesukone.
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs. kph1/suihku, suihkuseinä, WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Kph2/WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili. Kellarikrs: Erillinen WC/WC-istuin, pesuallas, peili. Pesuhuone/2 x suihku. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä.
Korjaukset
Lumiesteen kiinnitys v. 2010.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Sähkölämmitys toteutettuna lattialämmityksenä. Sähkönkulutus n. 30250 kWh/vuosi (n. 3000 euroa/vuosi) sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. 2 takkaa (1 varaava). Mitsubishin ilmalämpöpumppu (2011). Kuntotarkastus tehty v. 2018. Energiatodistus on tilattu. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahden talon kesken. Kumpikin talo hallitsee omaa osuuttaan kiinteistöstä hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-30-150-3
Tontin pinta-ala
1596 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahden talon kesken. Kumpikin talo hallitsee omaa osuuttaan kiinteistöstä hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut, Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Espoonlahden koulut, Storängens skola (1-9lk)
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan (158) ja Tapiolan (125) metroasemille

Kustannustiedot

Puhtaanapito
140 EUR/v
Kiinteistövero
1216.46 EUR/v
Lämmityskustannukset
250,00 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
689 000 €