Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Muuttolinnunreitti 27 as 2, 02660 Espoo

659 900 €
Lintuvaara - 144.5 m², 6h, k, rt, s-os, kph, khh, var/tekn.t + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

IHANTEELLINEN TILAIDEA LAPSIPERHEILLE

Näissä moderneissa taloissa on elämänmittainen tilaidea: perheen pienten varttuessa nuoriksi kodin huonetiloja voi joustavasti jakaa tai yhdistellä. Kaikissa taloissa alakerta on samanlainen, talojen 1 ja 2 yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja talo 3:n yläkerta on väljempi. Isot terassit ja parvekkeet kruunaavat kodin viihtyisyyden. Rakentaminen alkaa 2017 ja muuttopäivä on vuoden 2018 syksyllä.  

PUUTALOJEN ARKKITEHTUURIA
Moderneissa puutaloissa on valkoiset vaakapaneloidut julkisivut ja tummanharmaat n ikkunapuitteet, linjakas pulpettikatto ja ns. sisäänvedetty länsipääty. Talot asettuvat pihapiiriin samansuuntaisesti limittäin: kullakin talolla on yksityisyyttä ja rauhaa. Pääsisäänkäyntien edustalla on autokatos, iso terassialue ja puolilämmin varasto; ajopihat ja kulkuväylät saavat kivituhkapinnan. Oleskeluterassit ja parvekkeet niiden yläpuolella katselevat länteen. Yhteinen tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen kesken. 

TILAA OLLA YHDESSÄ 
Alakerrassa nautitaan yhdessäolosta. Olohuone maisemaikkunoineen on kahden kerroksen korkuinen, tilan jatkeena aurinkoterassi tarjoilee kesäistä paratiisiaan. Olohuoneen vieressä liukuovella rajattavissa on työhuone. Avokeittiössä on modernit valkoiset kaapistot, erillisuuni sekä integroidut astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Induktioliesitaso sijaitsee niemekkeessä, jonka ääreltä avautuu näkymä ruokailu- ja oleskelutiloihin. Saunaosastolla on sadesuihku pesuhuoneessa, saunassa muhevalöylyinen pilarikiuas. Erilliseen kodinhoitotilaan on oma sisäänkäynti etuterassilta. 

NELJÄ TAI KAKSI MAKUUHUONETTA 
Talojen 1 ja 2 yläkerta on identtinen: kylpyhuoneen lisäksi yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joista kahta rinnakkaista jakaa kevyt seinäke ja yhdistää oma parveke. Talo 3:n yläkerrassa makuuhuoneita on kaksi. Päämakuuhuoneen yhteydessä on parveke aamuaurinkoon sekä tilava pukeutumishuone ja siitä edelleen käynti kylpyhuoneeseen. Lasikaiteinen yläkerran aulatila liittyy korkeakattoiseen olohuoneeseen ja nauttii maisemaikkunoiden valosta ja näkymistä. 

PAIKALLA RAKENNETTU PUUTALO
Perinteisesti paikalla rakennettu puutalo on turvallinen ja viihtyisä valinta. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Taloissa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita, esim. asuinhuoneiden Parla-parkettilattiat ja pesutilojen laattapinnat, Keittiömaailman keittiö- ja säilytysratkaisut, ja Mielen kodinkoneet. 

HYVÄ SIJAINTI
Rauhallinen naapurusto on hyvien palvelujen, luonnon ja harrasteiden lähellä. Lintulaakson alakouluun ja päiväkotiin 2,1 km, Lintuvaaran alakouluun ja päiväkotiin 1,6 km, Lintumetsän yläkouluun ja päiväkotiin 1,9 km. Noin 3 km:n päässä ovat Leppävaaran lukio, liikuntapuisto, Seikkailupuisto Huippu ja Angry Birds -puisto. Lähikauppoihin on n. 1 km ja Kauppakeskus Selloon n. 4 km. 

Rakennus

Sijainti
Espoo, Lintuvaara
Muuttolinnunreitti 27 as 2, 02660 Espoo
Tilat
6h, k, rt, s-os, kph, khh, var/tekn.t + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
144.5 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö Mielen kodinkonein.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen sisustussuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Lintuvaara
Kiinteistötunnus
49-50-357-7
Tontin pinta-ala
1951 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit, Leppävaaran juna-asema

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
659 900 €