Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Konsulinkaari 7 as.2 , 02450 Kirkkonummi

224 560 €
Sundsberg - 56 m², 2h, kt, kph, sauna, lasitettu parveke
Kerrostalo, 2019

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

HYVÄN ASUMISEN ARKKITEHTUURIA
Sundsbergin onnelliseen kylään kuuluu nyt erityisen hyviä uutisia. Kirkkonummen historian ensimmäisen puukerrostalon rakentaminen on aloitettu ja talon paikka mitä parhain. Konsulintorni lupaa asukkailleen  mukavaa elämää viihtyisissä, turvallisissa ja puuntuoksuisissa kodeissaan. 
Konsulintorni on ennen muuta asuntoarkkitehtuurin ensiluokkainen taidonnäyte. Kotien pohjaratkaisut ja tilojen monikäyttöisyys, moderni talotekniikka ja talon käytännölliset yhteiset tilat, tilava hissi ja kuraeteinen palvelevat kaikenikäisiä asukkaita. Talon on suunnitellut Arkkitehdit a-live: asuntoarkkitehtuurin asukaslähtöiseen kehittämiseen erikoistuneet ja turvallisen puurakentamisen edelläkävijät, tutkijat ja kokeneet suunnittelijat Markku Hedman, Sini Saarimaa ja Leif Lindegren. 

HUOLELLISTA TYÖTÄ
Konsulintornin rakentaminen perustuu täysin kontrolloituun tilaelementtitekniikkaan. Talon tilamoduulit rakennetaan valmiiksi kuivassa tehdashallissa. Moduulit kuljetetaan tontille ja asennetaan paikalleen huolellisesti valvotusti sääsuojassa. Rakennusvaiheet ja rakennusosat eivät altistu missään vaiheessa kastumiselle, Konsulintornista rakennetaan terve 19 asunnon talo.

PUUN HENKI 
Puu materiaalina tuo elämänlaadun luonnollista luksusta Konsulintornin koteihin ja atriumhenkiseen avaraan porrasaulaan, aito aistikokemus saattelee hyvän olon juureville lähteille. Puupintojen lämmin läsnäolo tuo kotiin rentouttavaa viihtyisyyttä, akustista pehmeyttä ja yli sukupolvien muistojen kantavaa turvallisuuden tunnetta. 

ILOA, TURVAA, INSPIRAATIOTA 
Ihanteellisissa kodeissa on kompaktisti kaikki olennainen, nämä kodit tarjoavat turvaa, lepoa, huolettomuutta, iloa ja inspiraatiota elämän kaikissa vaiheissa. Päivänkiertoa seuraavat isot ikkunat, kokoontaitettava sauna kylpyhuoneessa ja yhtenäiset oleskelutilat. Olohuone, hyvin varustettu avokeittiö ja lasitettu iso terassiparveke luovat pientalomaista tunnelmaa. Kaikki materiaalit, varusteet ja yksityiskohdat kertovat laadusta ja ympäristöystävällisyydestä.

Huoneisto

Sijainti
Kirkkonummi, Sundsberg
Konsulinkaari 7 as.2 , 02450 Kirkkonummi
Huoneiden lukumäärä
2
Tilat
2h, kt, kph, sauna, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Kerros
1/4
Hissi
Kyllä
Ikkunoiden suunta
Asunto avautuu korkeiden lattiasta lähtevien ikkunoiden kautta kolmeen ilmansuuntaan, etelään, länte
Parveke
Kyllä
Parvekkeen kuvaus
Isokokoinen lasitettu parveke on monipuolisesti kalustettavissa.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Ympärikierrettävä keittotila. Kodinkoneisiin kuuluu keraaminen liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesituuletin. Keittiön kalusteet, pesualtaat ja allastasot ovat tehdasvalmisteiset vakiovarustein. Rungot ovat melamiinipintaista rakennuslevyä. Ovet ja laatikostojen etupaneelit ovat MDF-levyä. Työtasot taivereunaista laminaattia. Allastasot ja altaat ovat RST-pintaiset. Allastason alapuolella jätevaunukaappi.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kalusteet ovat tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Kylpyhuoneessa on allas-, peili- ja pyykkikaappi. WC-istuin ja pesuallas. Pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus pesutornille. Sekoittajat ovat yksiotesekoittajia. Suihkukisko, erillishinnalla suihkuseinät. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Pintamateriaalit
Lattiapinnat: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittotilassa on parketti. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat maalattuja. Makuuhuoneen ikkunaseinä ja olohuoneen päätyseinä on kuultokäsiteltyä massiivipuulevyä. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiössä ylä- ja alakaapistojen välisessä seinässä on lasilevy. Kattopinnat: Asuinhuoneiden katot ovat pääos
Säilytystilat
Kaapistoja eteisessä ja makuuhuoneessa. Asuntokohtainen irtaimistovarasto.
Saunan kuvaus
Tehokkaassa kylpyhuoneessa on kokoon taittuva Harvian kalustesauna.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Konsulintorni
Rakennusvuosi
2019
Katon tyyppi
Puurunkoinen, peltikate.
Huoneistojen lukumäärä
19
Rakennusmateriaalit
CLT-puulevyelementti, erillisellä lämmöneristyksellä.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO).
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Autopaikat
Autokatospaikat (19 kpl) myydään erillisillä osakkeilla (5.000 euroa), kaikilla huoneistoilla mahdollisuus yhteen autokatospaikkaan. Yksi paikoista on invamitoitettu.
Yhteiset tilat
Tila lastenvaunuille, ulkoiluvälineille, polkupyörille, irtaimistovarastot ja väestönsuoja.
Tontin pinta-ala
2588 m²
Tontin omistus
Oma
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Masalan palvelut n. 2,5km. Espoo Saunalahti n. 8km. Kirkkonummen palvelut n. 10km. , Koulut: Kartanonrannan koulu ja päiväkoti n. 1km. Masalan koulut ja päiväkodit n. 2,5km.
Liikenneyhteydet
Bussit Matinkylän metroasemalle 171, 171, 173, 901 ja 901K. Juna-asemalle n. 2,9km. Omalla autolla nopea yhteys Kehä III:lle ja Hangontielle.

Kustannustiedot

Myyntihinta
87 656 EUR
Velkaosuus
136 904 EUR
Rahoitusvastike
332,44 EUR/kk
Hoitovastike
207,20 EUR/kk
Muut maksut
Vesimaksu huoneistokohtaisen mittarin mukaan.
Vesimaksu
20.00 EUR/kk. ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan.

Muuta

Velaton myyntihinta
224 560 €