Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Konsulinkaari 7 as.10, 02450 Kirkkonummi

280 165 €
Sundsberg - 68.5 m², 3h, kt, kph, sauna, lasitettu parveke
Kerrostalo, 2018

Kohdetta välittää

Oili Rosti-Räty

Sijainti kartalla

TALON TÄYDELTÄ VALLOITTAVAA PUUN TUOKSUA 

Sundsbergin onnelliseen kylään kuuluu nyt erityisen hyviä uutisia. Kirkkonummen historian ensimmäisen puukerrostalon suunnitelmat ovat valmiit ja talon paikka mitä parhain. Rakennustöihin ryhdytään vuoden 2018 alussa ja muuttopäivä sarastaa jo seuraavan vuoden vaihteessa. Konsulintorni lupaa asukkailleen verrattoman mukavaa elämää viihtyisissä, turvallisissa ja hyväntuoksuisissa kodeissaan. 

SYMPAATTINEN LUONNE
Sundsbergin pientalojen naapurustoon liittyy pian 4-kerroksinen sympaattinen puukerrostalo. Konsulintorni on ihmismittaan taitavasti mietitty ja pientalojen porukkaan sovitettu. Talon seurallinen olemus ojentuu kolmeen sakaraan, joissa kotien isot ikkunat ja viihtyisät terassiparvekkeet tavoittavat yltäkylläisesti luonnonvaloa ja kotikylän kauneutta. Kylille lähtö ja kotiin paluu käyvät isoilta ja pieniltä asukkailta mutkattomasti: talossa on tilava hissi ja kuraeteinenkin. 

HYVÄN ASUMISEN ARKKITEHTUURIA
Konsulintorni on ennen muuta asuntoarkkitehtuurin ensiluokkainen taidonnäyte. Kotien pohjaratkaisut ja tilojen monikäyttöisyys, moderni talotekniikka ja talon käytännölliset yhteiset tilat palvelevat kaikenikäisiä asukkaita. Talon on suunnitellut Arkkitehdit a-live: asuntoarkkitehtuurin asukaslähtöiseen kehittämiseen erikoistuneet ja turvallisen puurakentamisen edelläkävijät, tutkijat ja kokeneet suunnittelijat Markku Hedman, Sini Saarimaa ja Leif Lindegren. 

HUOLELLISTA TYÖTÄ
Konsulintornin rakentaminen perustuu täysin kontrolloituun tilaelementtitekniikkaan. Talon tilamoduulit rakennetaan täysin valmiiksi kuivassa tehdashallissa. Sen jälkeen ne kuljetetaan tontille ja asennetaan paikalleen huolellisesti valvotusti sääsuojassa. Rakennusvaiheet ja rakennusosat eivät altistu missään vaiheessa kastumiselle, Konsulintornista rakennetaan terve talo. 

PUUN HENKI 
Puun puhdas tuoksu on suomalaisten eniten rakastamia aistielämyksiä. Puun tuoksu tuo elämänlaadun luonnollista luksusta Konsulintornin koteihin ja atriumhenkiseen avaraan porrasaulaan, aito aistikokemus saattelee hyvän olon juureville lähteille. Puupintojen lämmin läsnäolo tuo kotiin rentouttavaa viihtyisyyttä, akustista pehmeyttä ja yli sukupolvien muistojen kantavaa turvallisuuden tunnetta. 

ILOA, TURVAA, INSPIRAATIOTA 
Yhdelle, kahdelle ja kolmellekin asukkaalle ihanteellisissa kodeissa on kompaktisti kaikki olennainen, nämä kodit tarjoavat turvaa, lepoa, huolettomuutta, iloa ja inspiraatiota elämän kaikissa vaiheissa. Päivänkiertoa seuraavat isot ikkunat kodin huoneissa, kokoontaitettava sauna kylpyhuoneessa ja yhtenäiset oleskelutilat. Olohuone, hyvin varustettu avokeittiö ja lasitettu iso terassiparveke luovat pientalomaista tunnelmaa. Kaikki materiaalit, varusteet ja yksityiskohdat kertovat laadusta ja ympäristöystävällisyydestä. Kodinostajana valitset itse kotisi pintamateriaaleihin mieluisimman sävymaailman: kuulaan Kuuran, aistikkaan Kaarnan tai pellavaisen Tuohen.

Huoneisto

Sijainti
Kirkkonummi, Sundsberg
Konsulinkaari 7 as.10, 02450 Kirkkonummi
Huoneiden lukumäärä
3
Tilat
3h, kt, kph, sauna, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala
68.5 m²
Kokonaispinta-ala
68.5 m²
Kerros
3/4
Hissi
Kyllä
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, etelään, länteen ja itään.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen kuvaus
Isokokoinen lasitettu parveke jonne käynti liukulasiseinien kautta.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Ympärikierrettävä keittotila. Kodinkoneisiin kuuluu keraaminen liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesituuletin. Keittiön kalusteet, pesualtaat ja allastasot ovat tehdasvalmisteiset vakiovarustein. Rungot ovat melamiinipintaista rakennuslevyä. Ovet ja laatikostojen etupaneelit ovat MDF-levyä. Työtasot taivereunaista laminaattia. Allastasot ja altaat ovat RST-pintaiset. Allastason alapuolella jätevaunukaappi.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kalusteet ovat tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Kylpyhuoneessa on allas-, peili- ja pyykkikaappi. WC-istuin ja pesuallas. Pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus pesutornille. Sekoittajat ovat yksiotesekoittajia. Suihkukisko, erillishinnalla suihkuseinät. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Pintamateriaalit
Lattiapinnat: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittotilassa on parketti. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat maalattuja. Makuuhuoneen ikkunaseinä ja olohuoneen päätyseinä on kuultokäsiteltyä massiivipuulevyä. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiössä ylä- ja alakaapistojen välisessä seinässä on lasilevy. Kattopinnat: Asuinhuoneiden katot ovat pääos
Säilytystilat
Kaapistoja eteisessä ja makuuhuoneissa. Asuntokohtainen irtaimistovarasto.
Saunan kuvaus
Tehokkaassa kylpyhuoneessa on kokoon taittuva Harvian kalustesauna.
Lisätiedot
Mikäli saunaa ei halua, hyvitetään velattomasta myyntihinnasta 4.000 euroa.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Konsulintorni
Rakennusvuosi
2018
Katon tyyppi
Puurunkoinen, peltikate.
Huoneistojen lukumäärä
19
Rakennusmateriaalit
CLT-puulevyelementti, erillisellä lämmöneristyksellä.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO).
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Autopaikat
Autokatospaikat (19 kpl) myydään erillisillä osakkeilla (5.000 euroa), kaikilla huoneistoilla mahdollisuus yhteen autokatospaikkaan. Yksi paikoista on invamitoitettu.
Yhteiset tilat
Tila lastenvaunuille, ulkoiluvälineille, polkupyörille, irtaimistovarastot ja väestönsuoja.
Tontin pinta-ala
2588 m²
Tontin omistus
Oma
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Masalan palvelut n. 2,5km. Espoo Saunalahti n. 8km. Kirkkonummen palvelut n. 10km. , Koulut: Kartanonrannan koulu ja päiväkoti n. 1km. Masalan koulut ja päiväkodit n. 2,5km.
Liikenneyhteydet
Bussit Matinkylän metroasemalle 171, 171, 173, 901 ja 901K. Juna-asemalle n. 2,9km. Omalla autolla nopea yhteys Kehä III:lle ja Hangontielle.

Kustannustiedot

Myyntihinta
112 702 EUR
Velkaosuus
167 463 EUR
Rahoitusvastike
406,65 EUR/kk
Hoitovastike
253,45 EUR/kk
Muut maksut
Vesimaksu huoneistokohtaisen mittarin mukaan.
Vesimaksu
20.00 EUR/kk. ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan.

Muuta

Velaton myyntihinta
280 165 €