Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Mulbynmäki 5 B, 02780 Espoo

454 000 €
Kurttila - 96 m², 4h, k, s-os/khh, kph + tekn.t., varasto/ask.h.
Paritalo, 2018

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

UUSI KIVINEN PARITALO KURTTILAN MULBYNMÄKEEN

Näissä kodeissa asumisenmukavuus ja pienet asumiskustannukset ovat etusijalla. Rakentamisen aloitus on helmikuussa ja valmistuminen vuodenvaihteen tienoilla. Nopeana ostajana ehdit kertoa toiveesi tulevan kotisi yksityiskohdista.  Sijainti Kurttilan suositulla ja kehittyvällä alueella on mitä parhain: rauhallisen kotikadun varrella, aurinkoiseen länsirinteeseen pientalojen naapurustoon, lähelle päiväkoteja, leikkipuistoja, kouluja vain kahden kilometrin päähän Saunalahden palveluista.

LUOTETTAVA KOTIMAINEN RAKENTAJA
Rakennustoimisto Piipponen Oy tunnetaan Uudenmaan alueella tinkimättömän korkeatasoisesta työnjäljestään. Pientalorakentamisen erikoisammattitaito, joka on kertynyt yli 25-vuoden aikana, laadukkaat materiaalit sekä pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat tämän kotimaisen rakentajan turvallisen laadun osatekijöitä. 
www.rakennustoimistopiipponen.fi

ARKKITEHTUURIN JA LAADUN LIITTO
Talojen ajaton arkkitehtuuri ja yksityiskohdat kertovat suunnittelun korkeasta tasosta. Kummankin kodin terassilla, oleskelupihalla ja/tai parvekkeella nautitaan valosta, vehreydestä ja omasta rauhasta.  Pihat ja parvekkeet suuntautuvat etelään ja länteen.
Oikeaoppisesti paikalla rakennettu kivitalo on turvallinen, terveellinen ja viihtyisä asua. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen Nilan Compact PC -poistoilmalämpöpumppu, johon on yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. Kodeissa on laadukkaat materiaalit ja Siemensin kodinkoneet, Keittiömaailman modernit keittiöt ja säilytysratkaisut, pesutiloissa laattapinnat ja saunassa Harvian pylväsmallinen -kiuas. 

HYVIEN PALVELUJEN LÄHELLÄ
Uusi kotiosoite on Kurttilassa. Lähiseudulla sijaitsee paljon suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kouluja, leikkipuistoja ja yllin kyllin mahdollisuuksia liikuntalajien harrastuksille. Alueella pääsee liikkumaan turvallisesti kevyen liikenteen reittejä pyöräillen tai kävellen. Bussipysäkille on noin 300 metriä, täällä liikennöivät Espoon seutulinjat ja lähimmälle juna-asemalle 2,7 kilometriä. Rantaraitille, veneilemään ja uimarannoille on parisen kilometriä. Länsimetron valmistuttua matka Matinkylästä Helsingin keskustaan vie noin 25 minuuttia.
Lisätietoja: Kari Karlsten p. 0400 416130, if.esuohemirp@netslrak.irak

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Mulbynmäki 5 B, 02780 Espoo
Tilat
4h, k, s-os/khh, kph + tekn.t., varasto/ask.h.
Asuinpinta-ala
96 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Harkko
Katon tyyppi
Harja/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C2013.
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljään määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-73-2
Tontin pinta-ala
2651 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,20
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
454 000 €