Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Vuoriharjunpuisto 26 A, 02330 Espoo

638 000 €
Tillinmäki - 176 m², 5-6h, k, viherhuone, 2 x kph, khh, 2 x vh, pelihuone, varastot, terassi
Omakotitalo, 2010

Kohdetta välittää

Oili Rosti-Räty

Sijainti kartalla

KARTANOHENKINEN PUUTALO ON ISON PERHEEN UNELMAKOTI

Tillinmäen aurinkoisen rinteen päällä ja puistometsän vieressä tämä Kannustalo Rauhala on todella parhaalla paikallaan. Kaksi valoisaa ja viihtyisää asuinkerrosta on valmiina uusille asukkaille; kellarikerros odottaa uuden isäntäväen ideoita ja valmiiksi tekeviä käsiä. Iso avoterassi ja hallinnanjakosopimukseen kuuluva piha puolestaan odottavat jo uuden kesän ihania päiviä. 

KUIN KARTANOSSA
Kodin pääovi avautuu kartanotyylisesti kuistille ja siitä edelleen avaraan eteisaulaan. Valoisa keittiö on heti eteisen vieressä; helposti pyyhkäistävä laattalattia eteisessä ja keittiössä on lapsiperheessä käytännöllinen. Eteisaulaan pääsee myös kodinhoitohuoneen ja kuraeteisen kautta talon päädystä, joka on yhteydessä autokatokseen. Eteisaulasta tila avautuu edelleen olohuoneeseen ja portaikkoa seuraillen yläkertaan.

KAKSI KAUNISTA KERROSTA
Valoisassa keittiössä on vaaleat kaapistot ja tummat työtasot sekä rosteripintaiset AEG:n jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi ja erillisuuni, astianpesukone ja Savon liesituuletin. Käytännöllisyyttä varmistavat apteekkarinkaappi ja vahvat vetomekanismit. Ruokasalin herraskaista tunnelmaa luovat lasiruutuiset pariovet ja seinät olohuoneeseen ja paviljonkihenkiseen viherhuoneeseen. Kahden kerroksen korkuisessa olohuoneessa isot ruutuikkunat ja lasiovet, jyhkeät kattohirret ja siro kaakelitakka antavat tunnelmaan ylellistä viehkeyttä. Alakerran makuuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä. Loput kolme makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläkerrassa, päämakuuhuoneeseen kuuluu tilava vaatehuone. Viihtyisään yläaulaan sopii arkiolohuone, ja parvekkeella on kätevää tuuletella vuodevaatteetkin.  

TOIVEITTESI MUKAINEN KELLARIKERROS
Lammin harkoista muuratussa kellarikerroksessa on wc käyttövalmiina ja muut tilat raakapinnalla. Kellariin voi saunatilojen lisäksi rakentaa esim. kuntosalin ja pelihuoneen tai viinikellarin ja takkahuoneen. Saunavaraukseen kuuluu kaksipuolinen kiuas: kiukaaseen voi lisätä puita myös askarteluhuoneen puolelta. Talossa on todella reilusti varasto- ja säilytystilaa harrastavan perheen kausi- ja lajivarusteille. 

EKOLOGINEN JA EDULLINEN MAALÄMPÖ
Puutalon lämmitysratkaisu on ekologinen ja käytössä edullinen maalämpö, johon on yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys; myös viilennystoiminto mahdollisuus. Lisälämpöä tuo olohuoneen varaava takka. Talo siirtyy uudelle omistajalle keskeneräisenä: talossa on tehty osaloppukatselmus, johon asti tehdystä rakentamisesta vastaa myyjä. Lopusta rakentamisesta ja loppukatselmuksesta vastaa ostaja. 

LAPSIPERHEIDEN SUOSIKKI
Tillinmäki on upeiden ulkoilumahdollisuuksien ja puhtaan luonnon äärellä. Muutaman kilometrin säteellä ovat myös Nöykkiön ja Nöykkiönlaakson koulu, Latokasken ja Kantokasken koulu sekä Nöykkiön ja Tillinmäen päiväkoti. K-Market Nöykkiöön on 500 m ja K-Market Latokaskeen 900 m, Kauppakeskus Lippulaivaan 2,5 km ja merellisiin harrastuksiinkin vain 3 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tillinmäki
Vuoriharjunpuisto 26 A, 02330 Espoo
Tilat
5-6h, k, viherhuone, 2 x kph, khh, 2 x vh, pelihuone, varastot, terassi
Asuinpinta-ala
176 m²
Kokonaispinta-ala
328 m²
Kerroksia
2-3
Rakennusvuosi
2010
Rakennusmateriaalit
Puu/betoni
Katon tyyppi
Harjakatto /tiilikate
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, maalämpöviilennys.
Energialuokka
Energialuokka: B2007
Tilat / Pinta-alat
5h, k, ruokailuhuone, kph, khh, 2 x wc, 2 x vh, aula, lasikuisti, viherhuone 176m², kellari 116,5m² + varasto 7,5m². Kellari on keskeneräinen, tilaa saunaosastolle, viinikellarille, takkahuoneelle ja pelihuoneelle, runsaasti varastotilaa.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Keittiössä on vaaleat kaapistot, tummat työtasot, kulmakaruselli, apteekkarinkaappi ja vahvat vetomekanismit. Kodinkoneina AEG:n jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesitaso ja erillisuuni, astianpesukone, Savon liesituuletin.
Kylpyhuoneen varustetaso
Sisääntulokerroksen wc:ssä peili, allaskaappi, seinäkaappi, erillinen kylpyhuone. Yläkerran kylpyhuoneessa peili, wc ja suihku. Seinät ja lattiat laatoitettu.
Korjaukset
Ei tehtyjä korjauksia.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Puurunkoinen Kannustalon Rauhala-malli, kellari/perustukset Lammin harkko. Kellari on keskeneräinen, rakentamisen loppuun saattaminen ostajan vastuulla, lopputarkastus puuttuu. Osaloppukatselmus tehty 21.12.2010. Rakennuslupa voimassa 1.2.2021 asti.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tillinmäki
Kiinteistötunnus
49-42-43-5
Tontin pinta-ala
1600 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Kallionen
Puustoa, nurmikkoa, istutuksia.
Rakennusoikeudet
0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
K-Market Nöykkiö n. 500m, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 2,5km, Koulut: Nöykkiön- ja Nöykkiönlaakson koulu, Latokasken ja Kantokasken koulu, Nöykkiön päiväkoti, Tillinmäen päiväkoti
Liikenneyhteydet
Bussit 542, 157, 158, omalla autolla joustavasti Länsiväylälle

Kustannustiedot

Muut maksut
Varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskulut. Aurausmaksu n. 120,00 euroa/vuosi.
Vesimaksu
58.33 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
180 EUR/v
Kiinteistövero
1210.00 EUR/v
Lämmityskustannukset
183,33 EUR/kk
Kiinnitykset
700000.00

Muuta

Velaton myyntihinta
638 000 €