Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Telamäentie 22, 02170 Espoo

920 500 €
Haukilahti - 188 m², 6h, k, rt, aula, s, 3 x kph, khh, erillinen WC, tekn.t., lämmin var., autokatos
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

MODERNI OMAKOTITALO MAALÄMMÖLLÄ EKOLOGISESTI AJATTELEVILLE
Kahden modernin Deko-omakotitalon rakentaminen Haukilahden Telamäentie 22:ssa on täydessä vauhdissa, ja muuttopäivä sarastaa syksyllä 2018. Nyt myynnissä oleva 2-kerroksinen tilava maalämpötalo omalla lähes 900m²:n tonttiosuudella tarjoaa elämänlaatua ja edullista asumista niin lapsiperheelle kuin mukavuutta arvostaville senioreillekin.

PUUTALON AITO OLEMUS
Ansiokasta puuarkkitehtuuria edustavan talon puhdas puujulkisivu ilmentää ekologista tulevaisuusajattelua. Puujulkisivu käsitellään sävytetyllä kuullotteella, joka mahdollistaa haluttaessa maalauksen myöhemmin. Talon ulko-ovet, ikkunat, parveke- ja räystäslinjat sekä kattopinnoite ovat minimalistiseen henkeen tummasävyisiä. Alakerran lasitettu terassi ja yläkerran parveke katselevat lännen suuntaan sisäpihalle. Talon päädyssä on autokatos, jossa on lämmityspistorasia ja varaus sähköauton latauspisteelle, toinen autolämmityspaikka on talon edustalla.

ALAKERTA YHDESSÄOLOON
Alakerran läntinen puoli on koko talon pituudelta yhtenäistä valoisaa tilaa. Moderni valkoinen avokeittiö Siemensin kodinkoneineen, kvartsitasoineen ja saarekkeineen sijoittuu tilan pohjoispäätyyn, kahden kerroksen korkuinen keskiosa sopii isolle ruokapöydälle; eteläpäädyssä on tilaa olohuoneen muhkealle sohvaryhmälle. Työhuone on olohuoneen vieressä liukuovella rajattavissa. Talon eteisen yhteydessä ovat omalla ulko-ovella varustettu kodinhoitohuone sekä erillis-wc ja viihtyisä saunaosasto: kaksi sadesuihkua ja ammevaraus pesuhuoneessa, ikkunallisessa saunassa pilarikiuas ja spa-henkinen puolilasiseinä pesuhuoneeseen päin.

NELJÄ MAKUUHUONETTA YLÄKERRASSA
Yläkerran 25-neliöinen aula soveltuu rennoksi arkiolohuoneeksi, jossa kaide rajaa huonetilaa portaikkoon ja ylös asti avoimeen ruokailutilaan. Neljä makuuhuonetta sijaitsevat kukin omassa kulmauksessaan, eikä yksikään ole toisensa seinänaapuri. Päämakuuhuoneen ihanuuksia ovat suihkullinen kylpyhuone, koko seinän pituinen kaapisto ja länsiparveke. Lisäksi yläkerrassa on toinen suihkullinen kylpyhuone.

MAALÄMPÖTALO ON EDULLINEN ASUA
Moderni talotekniikka turvaa uudessa kodissa asumisen mukavuutta, edullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen maalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi talossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä hukkalämpöä kierrättävä lämmöntalteenottolaite. Tekninen tila on pääkuistin yhteydessä, lämmin varastokin on talon yhteydessä. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahden talon kesken.

ARVOSTETTU KOTIOSOITE
Palvelujen läheisyys on osa arjen sujuvuutta. Espoolaisten rakastamassa kaupunginosassa meri ja hyvät palvelut ovatkin lähellä. Useisiin suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiin kouluihin ja päiväkoteihin on 500 m - 1,5 km, ihanaan Haikaranpesään 1 km, Matinkylän jäähalliin 1,4 km, rantaraitille 1 km, Haukilahden ostoskeskukseen 1,6 km ja Ison Omenan palveluihin 1,8 km. Niittykummun metroasema n. 1,3km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Haukilahti
Telamäentie 22, 02170 Espoo
Tilat
6h, k, rt, aula, s, 3 x kph, khh, erillinen WC, tekn.t., lämmin var., autokatos
Asuinpinta-ala
188 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: B2013.
Tilat / Pinta-alat
1 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna-osasto, kodinhoitohuone, erillinen WC, makuuhuone. 2 krs: 4 x makuuhuone, 2 x kylpyhuone, oleskeluaula. Tekninen tila, lämmin ulkovarasto ja autokatos. Huoneistoala yhteensä 188m² sisältäen teknisen tilan ja lämpimän ulkovaraston.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Valkoiset tai harmaat mattaovet, kvartsitasot, Siemensin integroitavat kodinkoneet.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kohde muodostuu 14. kaupunginosassa, korttelissa 1 sijaitsevasta tontista n:o 2 (1888 m²). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahteen määräosaan. Kumpikin määräosan omistaja hallitsee omaa osuuttaan kiinteistössä hallinnanjakosopimuksella. Kiinteistön osuuksiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen kiinteistöosuuden hakemat ja panttaamat velkakiinnitykset vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan. Arvioitu valmistuminen syksyllä 2018.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Haukilahti
Kiinteistötunnus
49-14-1-2
Tontin pinta-ala
1888 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Haukilahden ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Haukilahden koulu (7-9lk), Matinkylän ruotsinkieliset koulut (1-9lk ja lukio).
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle (112), kävelymatka Niittykummun metroasemalle n. 1 km.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
920 500 €