Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Vuoriharjunkuja 2b, 02330 Espoo

1 060 000 €
Tillinmäki - 231 m², 5h, k, rt, tkh, th, 3 x vh, ph/WC, s-os, tekn.tila, kuntosali + ak, lämmin var.
Omakotitalo, 2016

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

TÄYDELLISTÄ ETSIVÄN MODERNI UNELMAKOTI
Tämä arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema ja 2016 valmistunut älykäs passiivikivitalo sopii perheelle, joka arvostaa ensiluokkaisen laadun osatekijöinä myös ekologiaa ja asumisen ekonomiaa. Tämä uuden veroinen talo lupaakin tuleville asukkailleen verrattoman viihtyisiä ja huolettomia vuosikymmeniä Keskuspuiston luontomaisemien äärellä. 

VEHREYTTÄ KALLIORINTEESSÄ
Aurinkoisessa rinteessä sijaitsevan pihapiirin sommittelu ja valaistus, nurmikkoa detaljoivat luonnonkiviryhmät ja kulkualueiden kivetys ovat harmoniassa
talon modernin ilmeen kanssa. Yläpihan laaja terassialue ulottuu luonnonkallioiden lomaan ja jatkuu terassiparvekkeena talon eteläsivua päämakuuhuoneen edustalle. Etupihan puolella kaksipaikkainen autokatos suojaa yksityisyyttä kotikadulta päin.

KATTO KORKEALLA
Pääovi avautuu yläkertaan, jossa 3,3 metrin huonekorkeus sekä isot ikkunat luovat huikeaa avaruutta. A la Carte -avokeittiössä on Cappuccinomattaovet, komposiittikivitasot ja Mielen kodinkoneet. Integroitu papukahviautomaatti, lautaslämmitin, höyryuuni kiertoilmauunin ohella sekä tasosta nouseva liesituuletin viimeistelevät varustelun. Olohuoneen suuri Schuco-lasiliukuovi avautuu lännen ja ilta-auringon suuntaan yläpihan terassialueelle. Terassin ulkotakka täydellistää kesäiltojen tunnelman. Päämakuuhuoneesta on käynti aamuaurinkoon katsovalle terassille; yläkerran toinen makuuhuone soveltuu työhuoneeksikin. Kalusteratkaisut eteisen walk in -closetissa sekä päämakuuhuoneen vaatehuoneissa tarjoavat ykkösluokan säilytystilat asukkaiden pukeutumisen kokonaisuuksille.

LUKSUKSENA KUNTOSALI
Alakerrassa on perheen oma sisäänkäynti, jossa kodinhoitohuoneen kuraeteinen lupaa arjen helppoutta. Kaksi makuuhuonetta, wc ja työhuone/varasto sijaitsevat myös alakerrassa. Saunaosastolla on erillinen wc, kaksi piiloasennuksena toteutettua sadesuihkua ja kylpyamme; muhevalöylyinen kivipilarikiuas aateloi löylyhuoneen. Takkahuoneessa on komeasti vetävä kiertoilmatakka ja ovi vilvoitteluterassille. Aktiiviseen kotoiluun kannustaa 23 m² kuntosali.

TALON NEROUTTA
Passiivikivitalo on edullinen ja ekologinen asua. Maalämpö on toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja varustettu kesähelteillä nautinnollisella viilennystoiminnolla. Talossa on henkilöhissivaraus sekä koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto (LTO), Led-valaistus himmennystoiminnoilla, Elisa valokuitu sekä autokatoksessa sähköauton latauspaikka ja lämpimät varastot. Näistä ja talon muusta tekniikasta huolehtii EKE-taloautomaatiojärjestelmä, modernin talon etäohjattava talonmies. Ulko-ovissa sähkölukot.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Tillinmäen palvelujen lisäksi lähellä ovat Saunalahden, Espoonlahden ja Nöykkiön monipuoliset palvelut. Päiväkoteja on Tillinmäessä (1 km), Saunalahdessa
(1,5 km), Saunarannassa (1,6 km) ja myös kotikulmilla (200 m). Saunalahden kouluun (1-9 lk) on 1,2 km ja ja S-Marketiin 1,2 km. Kauppakeskus Pikkulaivaan on 3,8 km ja Marinsatamaan 2,5 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tillinmäki
Vuoriharjunkuja 2b, 02330 Espoo
Tilat
5h, k, rt, tkh, th, 3 x vh, ph/WC, s-os, tekn.tila, kuntosali + ak, lämmin var.
Asuinpinta-ala
231 m²
Kokonaispinta-ala
241 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2016
Rakennusmateriaalit
410mm EPS harkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä + viilennysominaisuus
Energialuokka
Energialuokka: B2013.
Tilat / Pinta-alat
2 krs: Eteinen, keittiö, ruokailutila, olohuone, 2 x makuuhuone, 3 x vaatehuone, pesuhuone/WC. 1 krs: 2 x makuuhuone, WC, saunaosasto, kodinhoitohuone, takkahuone, työhuone, tekninen tila, kuntosali. Asuintilat 2 krs + 1 krs:n 2 x makuuhuone, saunaosasto, WC, kodinhoitohuone yht. n. 169m². Muut tilat: 1 krs:n takkahuone, varasto, tekninen tila, kuntosali n. 62m². Asuintilat + muut tilat yhteensä 231m². Lisäksi autokatos ja lämmin varasto (n. 10,5m²).
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö. Capuccino-mattaovet, kivikomposiittitasot. Mielen koneistus: integroidut papukahviautomaatti, höyryuuni, kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni, täyskorkeat integroidut jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja lautasten lämmitin. Tasosta nouseva Franke Dawn -liesituuletin.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: Seinä-WC, suihku, suihkuseinä, peili ja allaskaluste. Hanat Hansgrohen tuotesarjaa. 1 krs: Pesuhuone/2 x piiloasennussuihkut, amme, Unidrain-seinälattiakaivot. Saunan paneelit ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Kivipilarikiuas Harvia Cilindro 9kW. 2 x erillinen WC. Kodinhoitohuone/A la Carte -kalusteet laminaattitasoin, pesukoneliitäntä.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Skaalan ikkunat, lasiliukuovi täysalumiini Schüko. Hissiluukullinen kiertoilmatakka takkahuoneessa, terassilla muurattu valkoinen ulkotakka. Elisan valokuitu. Autokatoksessa sähköauto TYPE 2 -laturi. Laajatoiminen EKE-taloautomaatiojärjestelmä (valaistus, keskushimmentimet, lämmitys, murtovahti, iv-kone, kuntosalin iv-kone, ilmanlaadun ilmaisimet, kosteusilmaisimet, palohälytykset, sähkö: kaikki muokattavissa yksilöllisesti, mobiilikäyttöliittymä etäohjaukseen). Yläterassit Siperian lehtikuusta ja alaterassit laattaa. Led-valaistus, useissa huoneissa himmennys. Huonekorkeus kaikissa 2 krs:n huoneissa 3,3 metriä. Olohuoneesssa Woodnotesin verhot. Yalen älylukot.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tillinmäki
Kiinteistötunnus
49-42-57-19
Tontin pinta-ala
800 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Pihatiet Ruduksen pihakiveys, nurmikkoa, kalliota, kivisommitelmia, havuistutuksia
Rakennusoikeudet
e=0,20 + 15%
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Nöykkiön palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Bussit

Kustannustiedot

Kiinteistövero
747.00 EUR/v
Lämmityskustannukset
130,00 EUR/kk
Kiinnitykset
850000.00

Muuta

Velaton myyntihinta
1 060 000 €