Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Eestinrinteentie 12 C, 02270 Espoo

573 333 €
117 m², 4-5h, k, s-os, khh, kph + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Miia Piitulainen

Sijainti kartalla

RAKENNUSTYÖT OVAT ALKANEET!

TYYLIKÄS OKT-KIVITALO MAALÄMMÖLLÄ!

Jäljellä 1 kpl!
Nämä kolme Lakka-taloa rakennetaan Nöykkiön suositulle pientaloalueelle. Arkkitehti SAFA Jouni Bergin suunnittelemat 2-kerroksiset talot ovat lähtökohdiltaan samanlaisia: muunneltava tilaidea mahdollistaa kolme tai neljä makuuhuonetta. 
Rakentamisesta vastaa kivitaloihin erikoistunut hyvämaineinen rakennusyhtiö WAY22 Oy. 

OMA TALO JA OMA PIHA
Moderneissa kivitaloissa on valkoiseksi rapatut julkisivut, huopakatto, isot ikkunat ja lämminsävyiset puuterassit, varastot ja autokatokset. Talot sijoittuvat samansuuntaisesti kulmatontille, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella kullekin itsenäisiin piha-alueisiin. Talojen pääsisäänkäynnin edustalla on autokatos ja kylmä varasto; ajopihat ja kulkuväylät saavat sorapinnan. Tontin etelä- ja itäraja aidataan, jolloin pihoista saadaan suojaisat.

TURVALLINEN, VIIHTYISÄ JA EDULLINEN ASUA 
Talojen runko ohutsauma muurataan EKO-380P Grafit -kevytsoraharkoista. Kivirakenteen lämmöneristyskyky, energiatehokkuus ja ääneneristävyys ovat erinomaisia. Lisäksi kivirakenne on palamaton ja lahoamaton. Lämmitysjärjestelmä on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Takkavaraus tehdään olohuoneeseen ja koneellinen ilmanvaihto varustetaan lämmöntalteenottolaitteella. Taloihin asennetaan myös sähkö- ja vesimittari, radio- ja tv-antenni sekä valmius langalliseen televerkkoon liittymisestä. 

YHTENÄISTÄ OLESKELUTILAA
Valoisassa alakerrassa eteisaula, avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat upeaa yhtenäistä tilaa. Osa olohuoneesta on kahden kerroksen korkuinen. Modernissa valkoisessa keittiössä on valmiina erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Induktioliesitaso liesituulettimineen on saarekkeessa, jonka ääreltä avautuu näkymä ruokailutilaan, oleskelutiloihin ja maisemaikkunoista kodin aurinkoiselle terassille. Kodinhoitotila ja wc ovat saunaosaston yhteydessä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja ikkunallisessa saunassa muhevalöylyinen Harvia Cilindro -tornikiuas. Kodinhoitotilat sijaitsevat käytännöllisesti sisäänkäynnin vieressä.

JOPA NELJÄ MAKUUHUONETTA  
Talon yläkertaan rakennetaan kolme makuuhuonetta ja olohuone on osittain avoin yläkertaan. Neljäs makuuhuone on alakerrassa olohuoneen vieressä. Yläkerrassa on lisäksi ikkunallinen kylpyhuone, jossa on myös pesukonevaraus. 

LÄHELLÄ PALVELUJA 
Näiden kotien asukkailla on lyhyt matka hyviin palveluihin: suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin, päiväkoteihin, ostoksille ja mukaviin harrastuksiin. Esim. Eestinkallion yhtenäiskouluun on 1,3 km, Finno skolaan (1-6 lk) 800 m ja Oy Season Golf AB:n treeneihin 550 m. Kauppakeskus Liilaan on 1 km, Merituuleen 1,3 km, Iso Omenaan 3,5 km ja Espoonlahden palveluihin ja metrolle 4,9 km.

Rakennus

Sijainti
EspooEestinrinteentie 12 C, 02270 Espoo
Tilat
4-5h, k, s-os, khh, kph + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
117 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Lakka-harkko
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Lämmitys
Maalämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
Tilat / Pinta-alat
1 krs: eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, s-os, khh. 3 krs: 2 x makuuhuone, kph. Lisäksi ulkovarasto ja autokatos.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
HTH-keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kiinteistötunnus
49-30-40-4
Tontin pinta-ala
697 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,20
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Koko tontin pinta-ala on 2239m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen A, B ja C kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
573 333 €