Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Arpaonnenkuja 1 B, 02780 Espoo

495 000 €
Kurttila - 105 m², 4h, k, khh, kph, s + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2014

Kohdetta välittää

Oili Rosti-Räty

Sijainti kartalla

UUDEN VEROINEN MAALÄMPÖTALO KODIKKAASSA KURTTILASSA 

Nyt on mahtava tilaisuus tehdä unelmasta totta ja ostaa koko perheen joululahjaksi ihana omakotitalo viihtyisältä pientaloalueelta Kurttilasta. Käytännöllisyyden, toimivuuden ja laadukkuuden periaattein suunnitellussa talossa on kaikki tarpeellinen ilman mitään turhaa – raikkaasti ja modernisti toteutettuna! 

LAPSIPERHEELLE IHANA   
1-kerroksisen talon selkeässä pohjaratkaisussa kaikki kolme makuuhuonetta sijoittuvat rinnakkain. Eteisestä on käynti saunaosastolle; pesuhuoneessa on kaksi suihkua, ikkunallisessa löylyhuoneessa kaunissävyiset puupinnat ja Harvian pilarikiuas. Saunatilojen vieressä on kodinhoitohuone, jonka käytännöllisen kuraeteisen kautta pääsee pihapuuhista suoraan pesulle ja pyykkikorille. 

VIIHTYISÄÄN YHDESSÄOLOON   
Valloittavan avarassa oleskeluhuoneessa on maisemaikkunoiden tarjoilemaa luonnonvaloa, joka kertautuu kauniisti puhtaanvaaleissa pinnoissa. Valkoinen laattalattia kestää huoletta leikit ja lemmikin kynnet, ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Modernissa avokeittiössä on ARAn kaapistot,  huolettomat kivitasot, Oraksen älyhana ja Mielen laadukkaat kodinkoneet. 

OMAN PIHAN ILOA
Olohuoneesta on käynti takapihan viihtyisälle terassille, jossa on mahtavasti tilaa auringosta nauttimiseen ja grillijuhliinkin. Tasainen pieni nurmipiha on helppo hoitaa ja sopiva lasten leikeille, marjapensaille ja yrttimaallekin. Huoliteltu etupiha on asfaltoitu ja autokatos pihavaraston edustalla. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapurin kanssa, ja kumpikin huolehtii omasta tontinosastaan täysin itsenäisesti. 

TURVALLINEN KIVITALO 
Laadukkaasti rakennettu kivitalo on turvallinen valinta. Kivitalo ei pala eikä lahoa, sen sijaan se eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä. Lämmitysratkaisuna on edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä huonekohtaisilla termostaateilla. Talossa on myös jäähdyttävä ilmalämpöpumppu, kesähelteillä verraton. Lisäksi hyvään varusteluun kuuluvat Tank Indoor -liukuovikaapistot, CAT6-tietoliikennejärjestelmä, palohälytinjärjestelmä ja tuulianturilla varustettu sähkökäyttöinen markiisi. 

HIENO SIJAINTI
Kodikas ja rauhallinen naapurusto sijaitsee Saunalahden, Kauklahden ja Espoonlahden palvelujen tuntumassa. Muutaman kilometrin säteellä ovat mm. Päiväkoti Lintukoto, Vanttilan ja Saunalahden koulut, Espoon Yhteislyseon lukio, Kungsgårds skola och daghem. Lisäksi upeat luontomaisemat ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat kaikenikäisille mahtavasti rikasta sisältöä elämään. 

Tiedustelut ja esittelyt: Oili Rosti-Räty 0400 550508, if.esuohemirp@itsor.ilio

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Arpaonnenkuja 1 B, 02780 Espoo
Tilat
4h, k, khh, kph, s + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
105 m²
Kokonaispinta-ala
110.8 m²
Kerroksia
1/1
Rakennusvuosi
2014
Rakennusmateriaalit
Kivi
Katon tyyppi
Harja, peltikate
Lämmitys
Maalämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisilla termostaateilla.
Energialuokka
Energialuokka: B2013
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, WC, sauna ja kodinhoitohuone 105m². Muut tilat: varasto 5,8m², autokatos, terassi. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 110,8m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
ARAN keittiökalusteet, kvartsi-kivitasot. Korkea jääkaappi (Miele), astianpesukone (Miele), erillinen uuni (Miele), mikroaaltouuni (Miele), induktioliesitaso (Miele), liesituuletin. Keittiössä Oraksen hana, jossa liiketunnistin ja automaattinen lämpötilan säätö sekä magneettiventtiili. Kaapistojen välitila lasia.
Kylpyhuoneen varustetaso
Erillinen WC: peili, allaskaappi, allas, seinä-WC. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Kodinhoitohuoneessa allas, tilaa pesutornille, seinä-WC ja kaapisto. Saunassa Harvia-pilarikiuas.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Makuuhuoneissa sekä eteisessä Tank Indoor smart liukuovikaapisto. ATK-järjestelmä CAT6. Palohälytinjärjestelmä. Ilmalämpöpumppu jäähdytykseen. Sähkökäyttöisessä markiisissa tuulianturi.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-73-13
Tontin pinta-ala
618 m²
Tontin omistus
Oma
Kunnallistekniikka
On
Maasto, maaperä ja kasvusto
Pelto
Maaperä hiekka, moreeni, siltti ja savi
Rakennusoikeudet
0,2 +15%
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki
Lisätiedot
Arpaonnenkuja 1 A ja B hallitsevat omaa osuuttaan kiinteistöstä hallinnanjakosopimuksella. Määräosiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen määräosan hakemat ja panttaamat velkakiinnitykset vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan. Hallinta-alueen B pinta-ala on n. 618 m².

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Kauklahden ja Espoonlahden palvelut, Koulut: Päiväkoti Lintukoto. Vanttilan ja Saunalahden koulut. Espoon Yhteislyseon lukio. Kungsgårds skola och daghem.
Liikenneyhteydet
Tie perille. Bussipysäkki n. 700m, bussi 165. Espoon sisäinen 65.

Kustannustiedot

Muut maksut
Varainsiirtovero 4%, lainhuutokulut. Vesimaksu kulutuksen mukaan.
Vesimaksu
25 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
240 EUR/v
Kiinteistövero
658.50 EUR/v
Lämmityskustannukset
100,00 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
495 000 €