Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Päivänkakkarantie 11 C, 02270 Espoo

350 000 €
Kaitaa / Hannus - 64.5 m², 3h, k, s-os, vaatehuone, lämmin varasto + autotalli
Paritalo, 2019
Esittely: 17.02.2019, klo 14:00 - 14:20

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

IHANA UUSI KIVITALOKOTI PIENEMMÄLLEKIN PERHEELLE

64,5-neliöinen koti on 1-kerroksinen ja siten neliöitään avaramman oloinen. Eteisen vieressä on saunaosasto, jossa saunan lasiseinä luo spa-tunnelmaa. Olohuone ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa, ja osittain katettu terassi tarjoilee isäntäväelle kesän parhaita tunnelmia. Lisätyönä voit tilata terassille lasituksen. Kahden makuuhuoneen lisäksi kodissa on ikkunallinen vaatehuone sekä ulkoiluvälinevarasto ulko-oven vieressä. 

Suomenojan Päivänkakkarantien varrelle valmistuu kesällä 2019 kuusi modernia paritalokotia. Korkeatasoinen arkkitehtisuunnittelu ja huolellinen rakentaminen lupaavat asumisen iloa vuosikymmeniksi: valoisaa viihtyisyyttä, kompaktia käytännöllisyyttä ja arvonsa säilyttävän kivitalokodin turvallisuutta. Kun teet ostopäätöksesi nopeasti, ehdit vaikuttaa uuden kotisi moniin yksityiskohtiin!
Uusi koti lupaa asumisen iloa muuttopäivästä alkaen. Lattiasta lähes kattoon yltävät maisemaikkunat ja vinot sisäkatot tuovat näihin koteihin upeaa avaruutta ja luonnonvaloa. Ekologisin ja käytännöllisin näkökohdin valitut pintamateriaalit, varusteet ja kiintokalusteet kestävät elämää ja laadun ystävän katsetta: Espoon Keittiömaailman tyylikkäisiin keittiöihin asennetaan AEG-kodinkoneet ja saunoihin muhevalöylyiset Harvia Cilindro -kiukaat.

VIIHTYISÄ PIHAPIIRI
Aurinkoisella rinnepihalla matalat tukimuurit porrastavat rinnettä ja rajaavat tyylikkäästi kulkualueita. Viheralueilla kukoistaa nurmikko ja kotien aidatuilla yksityispihoilla kasvatellaan kukkasia ja yrttejä. Kulkualueet ja autopaikat ovat helppohoitoista asfalttia. Pihan yhteiset toiminnot, pyöräkatos ja lasten leikkipaikka sijoittuvat nekin parhaille paikoilleen.

EKOLOGINEN TALOTEKNIIKKA
Hyvin rakennetussa kivitalossa on turvallista, terveellistä, lämmintä ja viihtyisää asua. Ekologisena ja edullisena lämmitysratkaisuna on poistoilmalämpöpumppu
(Nibe), johon on yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. A/B-paritalon alakerrassa sijaitsevissa autotalleissa on sähköinen lattialämmitys ja sähkötoimiset ovet. Jokaisella asunnolla on oma vesimittari.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Luonto, meri ja lenkkipolut, koulut ja päiväkodit sekä muut palvelut ovat muutaman kilometrin säteellä. Kauppakeskus Liilaan on 1,7 km ja Isoon Omenaan 3,4 km, Espoonlahden keskustaan 4 km, Rantaraitille ja venesatamiin 2 km. Kouluja ja päiväkoteja on Suomenojan lisäksi Kaitaalla, Nöykkiössä, Iivisniemessä ja Espoonlahdessa. Länsimetron jatkeen valmistuttua Finnoon metroasema n. 800 m ja Kaitaan metroasema n. 1 km.

RS-kohde, RS-pankki Länsi-Uudenmaan Osuuspankki. Valmistuminen 31.7.2019. Arvioitu hoitovastike on 1,8 EUR/osake.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Kaitaa / Hannus
Päivänkakkarantie 11 C, 02270 Espoo
Huoneiden lukumäärä
3
Tilat
3h, k, s-os, vaatehuone, lämmin varasto + autotalli
Asuinpinta-ala
64.5 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Kerros
1/1
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Länsi - pohjoinen - itä
Parveke
Kyllä
Parvekkeen kuvaus
Terassi (lasitus mahdollista)
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö AEG:n kodinkonein erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kaluste- ja laatoitussuunnitelma. Laatat Laattapiste.
Pintamateriaalit
Asuintilat parketti. Kosteat tilat laatta.
Säilytystilat
Kaapistot, vaatehuone, lämmin sisävarasto ja lämmin ulkovarasto/tekninen tila. Lisäksi autotalli.
Saunan kuvaus
On

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Päivänkakkara
Rakennusvuosi
2019
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Huoneistojen lukumäärä
6
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu Nibe
Energialuokka
Energialuokka: C
Yhteiset tilat
Polkupyörävarasto
Tontin pinta-ala
2078 m²
Tontin omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Suomenojan, Ison Omenan ja Iivisniemen palvelut, Koulut: Iivisniemen koulu (1-6lk), Kaitaan koulu ja lukio, Suomenojalla Finno skola (1-6lk). Ruotsinkieliset yläaste ja lukio Matinkylässä.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Myyntihinta
182 619 EUR
Velkaosuus
167 381 EUR
Rahoitusvastike
141,04 EUR/kk
Hoitovastike
147,60 EUR/kk
Muut maksut
Taloussuunnitelman mukainen arvioitu hoitovastike kuukaudessa 1,80 EUR/osake. Rahoitusvastike sisältää vain koron. Maksusuunnitelman mukainen ensimmäinen lyhennys on 10/2020. Ensimmäinen lyhennyserä on 581,19 euroa/kk (ei sis. korkoa). Laina-aika 25v.

Muuta

Velaton myyntihinta
350 000 €