Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Pestuutie 3 B, 02780 Espoo

483 000 €
Kurttila - 113 m², 5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

UUSI MUUTTOVALMIS OMAKOTITALO!
Uusi upea omakotitalo on juuri valmistunut. Pääset muuttamaan uuteen kotiin vaikka heti. Talo on arkkitehti (SAFA) Pasi Aaltosen suunnittelema.

TÄYDELLINEN ISOLLE PERHEELLE
Kodinhoitohuone on käytännöllisesti saunaosaston yhteydessä. Saunaosastolla on erillis-wc ja pesuhuoneessa kaksi suihkua, ikkunallisen saunan lämmittää Harvia Cilindro -sähkökiuas. Toinen erillis-wc sijaitsee eteisen yhteydessä. Neljän makuuhuoneen sijoittelu turvaa erirytmisten nukkujien unia. Kahdesta autopaikasta toinen on katoksessa. Tilava ulkovarasto sijaitsee talon yhteydessä.

PALJON VALOA JA TILAA
Talon tilaratkaisut tarjoavat viihtyisyyden lisäksi arjen toimivuutta ja muunneltavuutta perheen elämän eri vaiheissa. Kodin valoisana sydämenä valloittaa olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön yhtenäinen tila. Keittiössä on mukavasti säilytys- ja työskentelytilaa. Makuuhuoneissa on kaapistoja, joiden lisäksi säilytystilaa on myös eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Kesäihanuutena terassi, joka avautuu auringolle etelän/lounaan suuntaan. Olohuoneessa on takkavaraus.

EKOLOGISTA JA EDULLISTA
Huolellisesti rakennetussa modernissa puutalossa on mukavaa, turvallista ja edullista asua. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Rakenteiden terveellisen tuulettuvuuden varmistaa radon-putkisto. Pintamateriaalien, varusteiden ja talotekniikan valinnassa on huomioitu ekologiset näkökohdat, esim. talossa on sähköä säästävä LED-valaistus. Tietoliikennekaapelointi on olohuoneen lisäksi kaikissa makuuhuoneissa.

OMA TALO KURTTILASSA
Samaan pihapiiriin valmistuu yhteensä yhdeksän omakotitaloa. Näistä kolme on jo valmiina ja seuraavat kolme 1-kerroksista taloa valmistuu kesällä/syksyllä 2019 ja loput kolme myöhemmin. Tontti on jaettu talojen kesken hallinnanjakosopimuksella. Kotipiha sijaitsee lähellä luontoa ja hyviä harrasteita, kulkuyhteyksiä ja lapsiperheille tärkeitä palveluja. Saunalahden päiväkotiin ja kouluun (1-9lk), kirjastoon ja lähimarkettiin on noin 1,3 km ja rantaraitin alkuunkin 1,4 km. Ruotsinkielinen Kungsgårdsskolan n. 0,8 km päässä.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Pestuutie 3 B, 02780 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
113 m²
Kerroksia
1/1
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C2013
Tilat / Pinta-alat
Olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 x makuuhuone, kodinhoitohuone, 2 x erillinen WC, saunaosasto. Lisäksi lämmin varasto n. 5m² ja autokatos.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Topi-keittiöiden mallistosta. Varusteet: jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen varustetaso
Pesuhuoneessa kaksi suihkua. Pesuhuoneen yhteydessä wc, jossa wc-istuin, peili, allaskaappi ja bideesuihku. Sisäänkäynnin vieressä erillinen wc, jossa wc-istuin, allas- ja peilikaappi ja bideesuihku. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä, pesuallas ja kaapistot.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti vapaa
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella yhdeksään määräosaan. Talon B hallinta-alueen pinta-ala on n. 480m². Talo on käyttöönottotarkastettu. Myyjä vastaa lopputarkastuksesta ja teettää talossa vuositarkastuksen.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-93-3
Tontin pinta-ala
4864 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden koulu (1-6lk), Espoon yhteislyseon lukio, Kungsgårdsskolan (åk 1-6). Espoonlahden koulut ja lukio.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle, Kauklahden juna-asema

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
483 000 €