Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Lehti 3 B, 02130 Espoo

578 000 €
Tapiola - 190 m², 4-5h, k, rt, tkh, kph/wc, erill. wc, saunaosasto, vh, at
Rivitalo, 1973
Esittely: 24.03.2019, klo 13:00 - 13:40

Kohdetta välittää

Sirpa Ylitalo

Sijainti kartalla

ISON PERHEEN TILAVA KOTI, JOSSA ON JUURI TEHTY KUNTOTARKASTUS!

Tapiolan monipuolisten palvelujen äärellä 2-kerroksinen rivitalokoti edustaa 70-luvun asuntoarkkitehtuuria parhaimmillaan: tilaa on reilusti yhdessäoloon ja omaankin rauhaan, on aitoja valkoiseksi maalattuja tiiliseiniä, komea avotakka ja aurinkoinen terassipiha. Tämä koti kutsuu mukavaan asumiseen sellaisenaan tai inspiroi isäntäväkeä oman maun mukaisiin sävymaailmoihin.  

MAHDOLLISUUKSIEN KOTI
Neljän makuuhuoneen koti on ihanteellinen isolle perheelle. Yläkerran tilava olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän kokonaisuuden läntisen julkisivun puolella. Vuonna 2007 uusitussa Aka-keittiössä on lämminsävyiset kaapistot, täyspuiset työtasot sekä rosteriset kodinkoneet, kuten Festivo-kotikylmiö ja erikoisleveä liesitaso. Ruokailutilaan mahtuu ison perheen ruokapöytä. Yläkerran kolme makuuhuonetta sijaitsevat aamuauringon puolella rinnakkain, mikä mahdollistaa huonejärjestyksen helpot muutokset. 

POREAMME JA AINA VALMIIT LÖYLYT
Alakerran saunaosaston pesuhuoneessa on poreamme, suihku ja paikka pyykinpesukoneelle; löylyhuoneen Helo HetiValmis -kiuas sopii harrastavan perheen vauhtiin. Saunaosaston rinnalla on avotakan aateloima takkahuone, josta on käynti isolle terassipihalle - suojaisa piha-aita turvaa lasten ja lemmikkien ulkoilua. Alakerran makuuhuone soveltuu mainiosti työ- tai vierashuoneeksikin. Erillis-wc on alakerrassa ja yläkerrassa suihkullinen kylpyhuone; pesutiloissa on ylellinen mukavuuslattialämmitys. Tilava autotalli sijaitsee käytännöllisesti pääsisäänkäynnin vieressä. 

HYVIN HOIDETTU KOTI
Asunnossa remontoitiin vuonna 2007 täydellisesti keittiö, alakerran wc, yläkerran kylpyhuone ja makuuhuoneiden vaatekaapit. Lisäksi uusittiin sähkökaappi, keittiön sähkönousut ja kaikki pistorasiat sekä lisättiin kaapeli-tv-pistorasiat kaikkiin makuuhuoneisin. Taloyhtiö puolestaan huolehtii asuntovarallisuuden arvon ylläpitämisestä, asumismukavuudesta ja turvallisuudesta: tuoreimpiin kunnossapidon kohteisiin ovat kuuluneet mm. ikkunoiden ja ovien sekä lukituksen uusiminen. 

ELÄMÄNLAADUN OSOITE
Kotiosoite Tapiolassa on kestävä arvotekijä nyt ja tulevaisuudessa. Rauhallinen pientaloalue Pohjois-Tapiolassa sijaitsee ensiluokkaisten liikunta- ja kulttuuriharrasteiden, Tapiolan ja Mankkaan monipuolisten koulujen, päiväkotien sekä sujuvien kulkuyhteyksien äärellä. Tapiolan urheilupuistoon ja metroasemalle on 1 km, Tapiolan keskustaan 1,5 km ja TAGI Golfkeskukseen vain 2 km. Lenkkipoluille ja luontomaisemiinkin pääsee kotikorttelin kulmalta.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Tapiola
Lehti 3 B, 02130 Espoo
Huoneiden lukumäärä
5
Tilat
4-5h, k, rt, tkh, kph/wc, erill. wc, saunaosasto, vh, at
Asuinpinta-ala
190 m²
Kokonaispinta-ala
190 m²
Kerros
Kaksitasoinen
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Pihaterassi, olohuone ja ruokailutila länteen, makuuhuoneet itään.
Parveke
Ei
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
AKA keittiö: kirsikkapuun väriset kalusteovet/rungot harmaat, massivipuutasot, rosteriset kodinkoneet. Festivo kotikylmiö, extra leveä liesitaso (neljä keittolevyä ja lämpölevy), liesituuletin, mikroaaltouuni, erillisuuni.
Kylpyhuoneen varustetaso
Yläkerrassa kph/wc, jossa suihku, wc-istuin, pesuallas ja peili. Alakerrassa wc, jossa wc-istuin, pesuallas. Alakerrassa sauna, jossa Helo HetiValmis kiuas. Pesuhuone, jossa poreamme, suihku ja pesukoneliitäntä. Sekä ylä- että alakerran pesutiloissa mukavuuslattialämmitys.
Pintamateriaalit
Olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat parkettia. Keittiön, takkahuoneen ja sisääntulon lattia laattaa. Huoneistojen väliset ja kantavat seinät valkoiseksi maalattua tiiltä. Muut seinät maalattu. Märkätilat kaakeloitu.
Säilytystilat
Makuuhuoneissa kaapistot, vaatehuone, autotalli.
Saunan kuvaus
Oma sauna
Lisätiedot
Huoneisto on remontoitu vuonna 2007, mm keittiö, alakerran wc, yläkerran kylpyhuone ja makuuhuoneiden vaatekaapit uusittu. Sähkökaappi, keittiön sähkönousut ja kaikki pistorasiat uusittu sekä tv-pistokkeet lisätty makuuhuoneisiin. Olohuoneen ikkunoissa sähköllä toimivat markiisit (moottori ja kankaat uusittu). RAKSYSTEMS KUNTOTARKASTUS RS³ 12.03.2019.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tapionlehto
Rakennusvuosi
1973
Katon tyyppi
Tasakatto/huopa
Huoneistojen lukumäärä
26
Rakennusmateriaalit
Tiili
Lämmitys
Kaukolämpö
Energialuokka
Energialuokka: E2013
Autopaikat
25 kpl autotalleja, joista yhtiön omistuksessa 7 kpl.
Suoritetut korjaukset
2002 A, F, G talon kattokatteet. 2003 LJ vaihtimet, termostaattien ja piha-aitojen uusinta. 2003-2006 Pihapäällysteet. 2004 Sisäänkäynnit ja autotallien ovet, C-talon katto. 2005 B, E, G talojen katot. 2006 Leikkipaikka. 2007 A-talon seinätutkimus, D-talon katto, kuntoarvio, lämpökuvaus, A 6 seinäkorjaus. 2009 Alueputkiston uusinta (maanalaiset lämpö- ja vesijohdot talojen alle jakamoihin). 2010 A-talon ikkunat, ulko-ovet ja pihaovet. A-talon pääovien lipat, sokkelikorjaukset ja ryömintätila. 2010 Viemärien pinnoitussaneeraus, paitsi C-G talojen poikittaiset kokoomaviemärit, joille on arvioitu käyttöikää vuoteen 2030. 2015 Talojen B-G ikkunoiden ja terassiovien saneerauksen suunnitelu ja kilpailutus. 2015 B- ja G-talojen terassinpuolten panelointien uusiminen sekä kaikkien talojen panelointien huoltomaalaus. 2016 B-G talojen ikkunoiden ja terassinovien vaihto. 2017 Lukituksen uusiminen, antenniverkon saneeraus, putkiston kuntotutkimus. 2018 Nuohoukset.
Suunnitellut korjaukset
2019 Yhtiökokoukselle esitetään autotallien ovien uusimisurakkaa, kustannusarvio n. 120t euroa. Lehden autotallin rännin korjaus. 2022 Käyttövesi- ja lämmitysputkien kuntotutkimuksen päivitys talojakamosta huoneistoihin.
Isännöitsijä
Johan Lagerroos Priman Oy
Kiinteistön hoito
Tapiolan Huolto
Tontin pinta-ala
10718 m²
Tontin omistus
Oma
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Pohjois-Tapiola 0,5 km. Tapiolan keskusta 1,5 km. TAGi golfkeskus 2 km. Tapiolan urheilupuisto 0,5 km., Koulut: Pohjois-Tapiolan ala-, yläkoulu ja lukio. Tapiolan koulu ja lukio ja Etelä-Tapiolan lukio. Mankkaan koulut.
Liikenneyhteydet
Urheilupuiston metroasema 1 km. Bussi 114 metrolle. Bussit 113 ja 146A Kamppiin.

Kustannustiedot

Myyntihinta
578 000 EUR
Hoitovastike
703,00 EUR/kk
Muut maksut
Postinkanto 8,40EUR/kk,
Vesimaksu
23.50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Muuta

Velaton myyntihinta
578 000 €