Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Nuottakallio 15 C, 02230 Espoo

1 128 000 €
Nuottaniemi - 127 m², 3h, k, rt, ask.h, kph, s-os, kht, erillinen WC, vh, 2 x var, tekn.
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

VENEILIJÖIDEN UNELMAKOTEJA NUOTTANIEMEN LÄNSIRANNALLE
2 kpl jäljellä!
Nuottaniemen komein tähystyspaikka on pian neljän espoolaisperheen kotipiha. Länsirinteeseen valmistuvat purjeenvalkoiset 2-kerroksiset kivitalot tarjoilevat eturivin merimaisemia, upeita auringonlaskuja ja vapauden lähteä aalloille omasta venelaiturista ex tempore, kun tuulet ovat suotuisat!
Arkkitehti SAFA Sami Paasi on suunnitellut nämä omakotitalot espoolaisperheille, jotka arvostavat loistosijainnin lisäksi modernia mukavuutta ja asumisen ekologista edullisuutta. 

YKSILÖLLISIÄ KOTEJA
Erikokoiset Lammin kivitalot ovat yhdenmukaisia arkkitehtuurin, tekniikan ja huippuvarustelunsa puolesta. Talot B, C ja D sijoittuvat rinnakkain ja talo A kotipihan korkeimmalle kohdalle. Jokainen talo saa hallinnanjakosopimuksen mukaisen tontinosan hoidettavakseen. Kulkualueet, pihatoiminnot ja ranta venelaitureineen ovat yhteisiä.

NAAPURINA MERI
Yläkerran isot maisemaikkunat liittävät merimaisemat kodin tunnelmaan. Parvekkeelta avautuu upea panoraama aalloille ja saaristoon. Liukuoviseinät avaamalla kesäinen saaristotunnelma ulottuu parvekkeelta koko yläkertaan. Talvi-iltoina tunnelmaa tuo kamiinatakka, jonka saa lisätilauksesta kuten parvekelasituksenkin. Moderni Poggenpohl-avokeittiö liittyy yhtenäiseen oleskelu- ja ruokailutilaan. Keittiö varustetaan Mielen kodinkoneilla ja induktioliesi on saarekkeessa.

VIIHTYMISEN SALAISUUKSIA
Isäntäväen päämakuuhuone sijaitsee talojen yläkerrassa, ja makuuhuoneen yhteydessä tai vieressä on vaatehuone ja suihkullinen kylpyhuone. Muut talokohtaiset makuuhuoneet/arkiolohuone/ askartelutilat/varastohuoneet sopivat myös työhuoneiksi, harrastuksille tai viihtyisään vierasmajoitukseen. Alakerran terassi avautuu etelän/lännen suuntaan.

RENTOUTTAVA SPA
Kaksi sadesuihkua ja tilavaraus kylpyammeelle (A, B, D), lasiseinä designhenkiseen saunaan ja ikkunanäkymät merelle hemmottelevat löylynystäviä. Lisäksi saunatiloihin kuuluu taloissa A ja C kompakti kodinhoitotila. Taloissa B ja D on tilava pukuhuone ja erillisessä kodinhoitohuoneessa oma ulko-ovi. Ulkoiluvälinevarasto on talon yhteydessä ja talon edustalla 2 autopaikkaa, joiden lämmitinohjaus on kodin sisältä.

YKSITYINEN VENELAITURI
Ranta-alueelle rakennetaan yhteiseen käyttöön betoniponttoonilaituri. Kotipiha sijaitsee Nuottakallion tien päädyssä lähimpänä rantaa, rantaraitin varrella ja Nuottaniemen venesataman länsipuolella. Ainutlaatuisten luontomaisemien äärelläkin nautitaan hyvien palvelujen läheisyydestä: esimerkiksi päiväkodit, koulut, uimaranta, ratsastustalli, ihanat rantakahvilat ja ravintolat (mm. Villa Pentry, Nokkalan Majakka ja Cafe Merenneito) sijaitsevat muutamien kilometrien säteellä. Myös Sepetlahden, Nuottaniemen ja Nokkalan venesatamat sijaitsevat aivan vieressä. Kauppakeskus Isoon Omenaan ja metroasemallekin on vain 2,7 km, bussipysäkille n. 500m. Rakennustyöt ovat käynnissä ja arvioitu valmistuminen on kesä 2019.
Soita ja sovi työmaaesittelystä!

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nuottaniemi
Nuottakallio 15 C, 02230 Espoo
Tilat
3h, k, rt, ask.h, kph, s-os, kht, erillinen WC, vh, 2 x var, tekn.
Asuinpinta-ala
127 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Betoniharkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Tilat / Pinta-alat
2 krs: eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, halli, WC, makuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone. 1 krs:arkiolohuone, saunaosasto, kodinhoitotila, erillinen WC, askarteluhuone, 2 x varasto. Asuintilat 103m² + muut tilat (askarteluhuone, 2 x varasto yht. 24m²), yhteensä 127m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Poggenpohl -keittiö Mielen kodinkonein. Kts. erillinen kalustesuunnitelma.
Kylpyhuoneen varustetaso
Laattapisteen laatat kts. erillinen laatoitussuunnitelma.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nuottaniemi
Kiinteistötunnus
49-23-264-26
Tontin pinta-ala
1825 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti jaetaan talojen A, B ,C ja D kesken hallinnanjakosopimuksella. Jokainen huoneisto hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Osapuolet omistavat määräosin määräalan kiinteistöstä 49-412-1-985-M502 (1868m²) kukin 1/4 osuudella. Määräalalla sijaitsee muun muassa osapuolten (kiinteistön asukkaiden) käyttöön rakennettava venelaituri. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Rakennusliike PR-Yhtymä Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Matinkylän ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Matinlahden koulu (1-6lk), Tiistilän koulu (1-9lk), Haukilahden ja Kaitaan lukiot, Matinkylän ruotsinkielinen koulu ja lukio
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
1 128 000 €