Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Santapellonkuja 6 V, 02750 Espoo

394 000 €
Saunalahti - 115 m², 4h, k, kph/khh, s-os, 2 x vh, autokatos ja ulkovarasto
Paritalo, 2016
Esittely: 24.03.2019, klo 14:20 - 15:00

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

LAPSIPERHEIDEN SUOSIMA BRINKINMÄKI
POOK Arkkitehtitoimisto Oy:n suunnittelema uudenveroinen (12/2016) paritalokoti suositulla ja viihtyisällä merellisellä Saunalahden Brinkinmäen pientaloalueella. 
Suunnittelussa haluttiin luoda esteettömät sisäänkäynnit asuntojen pääovien suuntaan. Suunnitelmalla tavoitettiin selkeää ja omaleimaista ilmettä. Taloyhtiön yhteistilat, yhteiset leikkipaikat, kerhotila ja väestönsuoja sijoittuvat keskeisesti tontille.

KÄYTÄNNÖLLINEN LAPSIPERHEELLE
Viihtyisän kodin tilaratkaisut on mietitty lapsiperheelle sopivaksi. Asunnon hyvä sijainti yhtiössä on mahdollistanut ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Sisääntulokerroksessa sijaitsee keittiö, olohuone, kylpy-/kodinhoitotila sekä vaatehuone. Kunnon ruokapöytä mahtuu ruokailutilaan tyylikkään keittiön läheisyyteen. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle takapihan katetulle terassille, jossa kesäisin viihdytään grillaillen ja omasta rauhasta nauttien. 

KOLME TILAVAA MAKUUHUONETTA 
Yläkerrassa makuuhuoneita on kolme, päämakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Modernissa, ikkunallisessa saunassa Harvian Cilindro -pilarikiuas antaa täyteläiset löylyt.  Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, suihkuseinä, WC-istuin sekä pesuallas kaapistoineen. Yläkerran yhdestä makuuhuoneesta on käynti etelään avautuvalle tilavalle parvekkeelle.

ASUINMUKAVUUTTA PARHAIMMILLAAN
Taloudellisuutta ja mukavuutta turvaa lämmitysmuoto, kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi huoneistokohtainen varasto ja sähköpistokkeellinen autokatospaikka. Taloyhtiölaajakaista 10M sisältyy vastikkeeseen.

LUONTO YMPÄRILLÄ
Oma piha-alue on mukavasti etelään. Pieni lenkki sopii heti viereisessä Brinkinkallion puistossa. Keskuspuiston ulkoilumaastot alkavat n. 300m päästä. Espoon rantaraitille ja Saunalahden uimarannallekin n. 1,5 km. Saunalahden kouluun ja kirjastoon n. 700m ja päiväkotiin n. 1,4km. Bussipysäkille n. 200m. Lähin ruokakauppa Saunalahden S-market n. 900m päässä.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Saunalahti
Santapellonkuja 6 V, 02750 Espoo
Huoneiden lukumäärä
4
Tilat
4h, k, kph/khh, s-os, 2 x vh, autokatos ja ulkovarasto
Asuinpinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
115 m²
Kerros
2-kerroksinen
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Pohjoinen/etelä/länsi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen kuvaus
Kyllä etelä-länsi-pohjoinen.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
AEG:n rosteriset jääkaappi ja pakastin, Puustellin kaapistot, laminaattitasot, Rosenlewin keraaminen liesitaso, Lapetekin liesituuletin ja AEG:n integroitu astianpesukone.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: pesuhuone: 2 x sadesuihku, WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. 1 krs: kylpyhuone/kodinhoitohuone: WC-istuin, pesullas, allaskaappi, peili, suihkuvaraus, pesukoneliitäntä, LTO-kone.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalit: keittiö, olohuone, makuuhuoneet 1-3 laminaattia. Sauna, pesuhuone, kylpyhuone/kodinhoitohuone/wc ja eteinen laattaa.
Säilytystilat
2 x vaatehuone, kaapistot, huoneistokohtainen varasto (kylmä)
Saunan kuvaus
Kyllä, Harvian Cilindro pilarikiuas.
Lisätiedot
Osakkeenomistajalla on huoneistokohtainen tontin lunastusmahdollisuus. Yhtiöjärjestyksen 7§: Osakkeenomistajan on vastattava lunastuksesta tehtyyn tiedusteluun kirjallisesti yhtiökokoukseen mennessä tai suullisesti yhtiökokouksessa ja samalla kirjallisesti sitouduttava maksamaan huoneistokohtainen osuutensa lunastuksesta aiheutuvista kaikenlaatuisista kustannuksista yhtiökokouksen päättämässä ajassa. Lunastushinta määräytyy yhtiöjärjestyksen 7§ perusteella. Asunto Oy Espoon Saunalahden tontin lunastushinta uusimmalla julkaistulla indeksillä laskettuna on 579,05 euroa/m2. Lunastus on seuraavan kerran mahdollista syyskuun lopussa ja lopullinen hinta selviää näin ollen syyskuun puolessavälissä. Rakennuslainan lyhennykset alkavat 30.6.2019. Yhtiön asuntokauppalain mukainen vuositarkastus on pidetty 28.2.2018.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Saunalahti
Rakennusvuosi
2016
Katon tyyppi
Harjakatto / pelti
Huoneistojen lukumäärä
55
Rakennusmateriaalit
Puu
Lämmitys
Kaukolämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C2013
Autopaikat
55, vuokrattavat autopaikat 13
Yhteiset tilat
Ulkoiluvälinevarasto, kerhotila, pihavarasto, väestönsuoja
Suoritetut korjaukset
Taloyhtiössä on suoritettu rakennuttaja Lehto Oy:n toimesta takuukorjauksia.
Suunnitellut korjaukset
Yhtiö on valmistunut 2016 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Isännöitsijä
Tarja Rosenberg Inno Isännöinti Oy
Kiinteistön hoito
Optima Kiinteistöpalvelut Oy
Tontin pinta-ala
18746 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Vuokranantaja
Suomen Osatontti II Ky
Tontin vuokra
152.932,01 EUR/v
Vuokra-aika
2064
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
S-market Saunalahti ja pizzeria n. 900m. Kauppakeskus Pikkulaivan palvelut n. 4km päässä. Kauklahden juna-asema n. 2,5km. Kauklahden palvelut (mm. K-market, S-market, Lidl, Alko, Halmeen leipomo)., Koulut: Saunalahden koulu ja kirjasto n. 700m. Saunalahden päiväkoti n. 1,4km.
Liikenneyhteydet
Bussit 165 Matinkylä-Kauklahti, 124K Tapiola, 164VA Kamppi. Tuleva Kivenlahden metroasema n. 3km päässä.

Kustannustiedot

Myyntihinta
394 000 EUR
Hoitovastike
310,50 EUR/kk
Muut maksut
Tontinvuokravastike 299 euroa/kk.
Vesimaksu
mittarin mukaan, ennakkomaksu 20 euroa/hlö/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
394 000 €