Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kuninkaanlahdentie 3 B, 02160 Espoo

1 398 000 €
Westend - 248 m², 5h, k, rt, s-os, 2xkph, 2xerill. wc, 2xvh + ask.h., khh, autotalli, var.
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

UUSI TYYLIKÄS MAALÄMPÖTALO MERELLISEEN WESTENDIIN

Tämä on upea tilaisuus perheelle, joka haluaa kodikseen uuden ekologisen maalämpötalon Westendin merellisistä maisemista. Kahden Lakka-maalämpötalon tontti sijaitsee Kuninkaanlahdentien eteläpäädyssä lähellä meren rantaa ja rantaraittia, puutarhakaupungin vehreässä naapurustossa ja Tapiolan palvelujen lähellä. Talon rakentaminen käynnistyy keväällä 2019 ja se valmistuu jo keväällä 2020.

KAKSI KERROSTA GRAAFISTA MODERNISMIA
Moderni ja minimalistinen arkkitehtuuri ilmenee tässä talossa upeana ja avarana viihtyisyytenä ja selkeänä käytännöllisyytenä. Yli puolet yläkerrasta on avonaista oleskelutilaa, jossa olohuone, ruokailutila ja avokeittiö muodostavat kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden ja jossa keskeistä porrasaukkoa kehystää lasikaide. Avokeittiössä on Puustellin laadukkaat modernit kaapistot ja valkoiset kvartsikivitasot, AEG:n kodinkoneet ja saarekkeessa nerokas Boran liesitaso/tuuletinyhdistelmä. Iso terassiparveke olohuoneen edustalla jatkaa kesäisin oleskelutilaa.

ISOLLE PERHEELLE SOPIVA
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneen yhteydessä on iso walk-in-closet -vaatehuone ja kylpyhuone. Alakerran makuuhuone soveltuu työhuoneeksikin. Alakerran aulan vieressä on kodinhoitohuone kvartsikivitasoineen sekä vaatehuone. Oikotie autotallista aulaan käy kodinhoitotilan kautta. Saunatiloissa on pukuhuone ja wc, paikka kylpyammeelle ja kaksi sadesuihkua sekä tunnelmallinen sauna. Isosta askarteluhuoneesta on käynti oleskelupihalle. 

EKOLOGINEN TALOTEKNIIKKA
Hyvin suunniteltu ja rakennettu Lakka-maalämpötalo tarjoaa asumisen iloa ja turvallisuutta. Kivirunkoinen talo ei pala eikä lahoa, sen sijaan eristää hyvin lämpöä ja ääntä. Vesikiertoiseen lattialämmitykseen liitetty maalämpö lupaa edullisia asumismenoja tuleviksi vuosikymmeniksi. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita, aktiivisen perheen arkeen sopivia ja minimalistisen moderneja. Talossa on isolle perheelle tärkeitä ratkaisuja: paljon säilytystilaa, useita wc-tiloja, autotalli ja -katospaikka talon yhteydessä. Tasaisella nurmipihalla on tilaa viihtymiseen, leikeille, lemmikeille ja viherpeukalonkin harrasteille. 

ARVO-OSOITE WESTENDISSÄ
Tällä modernilla arvokodilla on ehdoton arvo-osoite Kuninkaanlahdentien eteläpäässä, lähellä rantaa seurailevaa Westendintietä, upeaa rantaraittia, uimarantoja ja merta. Rauhallisesta naapurustosta on joutuisa matka niin suomen- ruotsin- ja englanninkielisiin päiväkoteihin, kouluihin, harrasteisiin ja hyviin palveluihin.  Länsiväylälle on alle 1 km ja Tapiolan keskustaan ja metroasemallekin alle 2 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Westend
Kuninkaanlahdentie 3 B, 02160 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, 2xkph, 2xerill. wc, 2xvh + ask.h., khh, autotalli, var.
Asuinpinta-ala
248 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Keittiön varustetaso
Puustellin keittiö. Kvartsitasot. AEG:n kodinkoneet. Kts. erillinen huonekortti.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Westend
Kiinteistötunnus
49-13-8-2
Tontin pinta-ala
1450 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohteen osoite on Kuninkaanlahdentie 3 B, 02160 Espoo. Kohde sijaitsee Espoon kaupungin kaupunginosassa 13 korttelissa 8 olevalla tontilla 2, 1450m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella määräosien A ja B kesken. Kumpikin määräosan omistaja hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
1 398 000 €