Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Eestinkallio 5 C, 02280 Espoo

459 000 €
Nöykkiö / Eestinlaakso - 100 m², 3h, k, solariaoh, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto
Paritalo, 2018
Esittely: 24.03.2019, klo 13:45 - 14:15

Kohdetta välittää

Miia Piitulainen

Sijainti kartalla

MUUTTOVALMIS!
LAPSIPERHEILLE RÄÄTÄLÖITYÄ MUKAVUUTTA NÖYKKIÖSSÄ
Tähän elämän mukavuuteen on todella helppo ihastua. Naapuruston vehreys, viihtyisyys ja rauhallisuus ovat Asunto Oy Eestinkallio 5 ihanien kotien asukkaiden arjen luontaisetuja. Laadukkaat ja käytännölliset kodit vastaavat monen perheen toiveisiin!

HYVIN TEHTYJÄ KOTEJA
Kaksikerroksiset modernit rapatut puutalokodit on suunniteltu käytännöllisiksi ja viihtyisiksi. Arjen askareille on kompaktit tilat alakerrassa, ja avarassa yläkerrassa nautitaan yhdessäolosta. Lounaan/lännen suuntaan katseleva parveke ja  iso oleskeluterassi kruunaa uuden kodin ihanuuden, pihanurmikolle mahtuvat leikit ja pienten keinut. Jokaiselle kodille kuuluu kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa taloyhtiön yhteisellä pysäköintialueella tontin etuosassa. 

KOMPAKTIA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunaosasto ja pyykkihuolto sijaitsevat kätevästi alakerran eteisaulan tuntumassa. Saunassa sihauttelee Harvia Sound -kiuas muhevia löylyjään, pesuhuoneessa on fiksusti kaksi suihkua ja kodinhoitotilakin samassa. Talotekniset laitteet on sijoitettu omaan tekniseen tilaansa varaston yhteyteen. Alakerran wc:t sijaitsevat saunaosastolla ja erillisenä, ja lämmin varastotila omalla sisäänkäynnillään teknisen tilan yhteydessä. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on ovi suoraan oleskeluterassille.

UPEAA LUONNONVALOA
Yläkerran oleskelutilojen ihana maisemaikkuna ulottuu lattiasta lähes kattoon ja seinästä toiseen. Samassa valloittavassa luonnonvalossa kylpevät myös ruokailutila ja keittiö, jossa on modernit kaapistot ja laadukkaat kodinkoneet: Electroluxin integroidut astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastin sekä rosteriset kalusteuuni, liesitaso ja liesituuletin. Aikuisille ajatellut päämakuuhuone ja tilava suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläkerrassa.

EDULLISEMPAA ASUMISTA
Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen ilma-vesilämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Jokaisessa kodissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna hukkalämpöä hyödyntävällä  lämmöntalteenottolaitteella sekä oma vesimittari. Laadukkaaseen varusteluun
kuuluvat mm. valkomattalakatut 3-sauvaiset tammiparkettilattiat asuinhuoneissa, laattapinnat pesutiloissa, HTH-keittiö ja Electroluxin kodinkoneet sekä Gustavsbergin vesikalusteet ja hanat.

LÄHELLÄ PALVELUJA
Näiden kotien asukkailla on lyhyt matka hyviin palveluihin: suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin, päiväkoteihin, ostoksille ja mukaviin harrastuksiin. Esim. Eestinkallion yhtenäiskouluun on 1,2 km, Finno skolaan (1-6 lk) 1,5 k ja Oy Season Golf AB:n treeneihin 1,3 km. Malminmäen kauppoihin ja asiamiespostiin on 1,3 km, Kauppakeskus Liilaan on 1,5 km, Merituuleen 1,8 km, Iso Omenaan 3,5 km ja Espoonlahden palveluihin ja metrolle 3,9 km.
RS-kohde. Laina-aika 25v., josta 3 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaata.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Nöykkiö / Eestinlaakso
Eestinkallio 5 C, 02280 Espoo
Huoneiden lukumäärä
3
Tilat
3h, k, solariaoh, s-os./khh, kph, erill. WC, tekn.t./varasto
Asuinpinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Kerros
2/2
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Itä-länsi, länsiterassi/-piha
Parveke
Kyllä
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen sisustussuunnitelma
Pintamateriaalit
Kts. erillinen sisustussuunnitelma
Säilytystilat
Kaapistot, varastohuone
Saunan kuvaus
On

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Eestinkallio 5
Rakennusvuosi
2018
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Huoneistojen lukumäärä
8
Rakennusmateriaalit
Puu
Lämmitys
Ilma-vesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä
Autopaikat
8 kpl
Tontin pinta-ala
2474 m²
Tontin omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Malminmäen kaupat, Kauppakeskus Merituuli, Kauppakeskus Liila, Koulut: Eestinkallion koulu (1-6lk), Finno Skolan (1-6lk)
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle (134, 136, 158), Espoonlahti-Tapiola (125)

Kustannustiedot

Myyntihinta
116 000 EUR
Velkaosuus
343 000 EUR
Rahoitusvastike
376,00 EUR/kk
Hoitovastike
150,00 EUR/kk
Muut maksut
Rahoitusvastike sisältää koron. Maksusuunnitelman mukainen ensimmäinen lyhennys on 30.11.2021. Lyhennyserä on 1284,64 euroa/kk. Laina-aika 25v, josta 3v. lyhennysvapaata.
Vesimaksu
Mittarin mukaan

Muuta

Velaton myyntihinta
459 000 €