Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Havastie 1b 1, 02230 Espoo

799 000 €
Nuottaniemi - 127 m², 5-6h, k, rt, s-os, khh, kph, erill. WC, 2 x vh + autokatos, varasto
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

EKOLOGISIA MAALÄMPÖTALOJA MERELLISEEN NUOTTANIEMEEN
Jälj. 2 kpl!

Uutta omakotitaloa Nuottaniemestä etsivälle tämä on hieno tilaisuus: nämä neljä laadukasta ja muunneltavaa Lammi-kivitaloa valmistuvat kesällä 2020 vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän rantaraitista ja merestä. Arvostetun Nuottaniemen ihanuuksiin kuuluvat merelliset ulkoilumaisemat, harrasteet ja palvelut: trendikäs kahvila-ravintola Nokkalan Majakka on sekin alle kilometrin päässä. 

KAKSI KERROSTA MUKAVUUTTA
Kodin alakerrassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta ja harrastehuone, joka soveltuu asuinhuoneeksikin. Harrastehuoneesta on käynti isolle terassille. Saunatiloissa on kaksi sadesuihkua ja ikkunallisessa löylyhuoneessa sähkökiuas. Saunatilojen yhteydessä on kodinhoitotila. Alakerrassa on myös vaatehuone ja wc. 

VALOISA JA VIIHTYISÄ YLÄKERTA
Oleskelutilat sijaitsevat yläkerrassa, jonne isot maisemaikkunat antavat ylellistä luonnonvaloa ja kesävehreitä maisemia, iso terassiparveke puolestaan lupaa kesän viihtyisiä tunnelmia. Espoon Keittiömaailman valkoinen A la Carte -avokeittiö sointuu kodin moderniin ilmeeseen. Tila jatkuu yhtenäisenä ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jossa on tilavaraus kevyttakalle. Päämakuuhuone ja suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläkerrassa. 

JOPA VIISI MAKUUHUONETTA
Yläkerran pohjaratkaisun voi valita kolmesta vaihtoehdosta: ison olohuoneen päätykulmauksen voi säilyttää avoimena tai sijoittaa sinne ison vaatehuoneen tai jopa normaalin kokoisen makuuhuoneen. Siten taloon saa tarvittaessa jopa viisi makuuhuonetta ja isollekin perheelle toimivan kodin. 

EKOLOGINEN JA EDULLINEN ASUA
Lammi-kivitalo on arvonsa säilyttävä ja ympäristöystävällinen valinta. Kivirunko ei pala eikä lahoa, ja eristää hyvin ääntä ja lämpöä. Lämmitysratkaisu on ekologinen ja asukkaille edullinen maalämpö, joka yhdistetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Taloissa on myös koneellinen ilmanvaihto ja lämmöntalteenottolaite. Taloihin kuuluu ulko- ja pihavarasto, terassipergola ja autokatos. Tontti jaetaan talojen kesken itsenäisesti hoidettaviin hallinta-alueisiin. Puu-/pensasaita rajaa tonttia ja yksityispihoja.

ERINOMAINEN SIJAINTI
Lammi-kivitalojen kotiosoite on lähellä pienvenesatamia, rantaraittia, uimarantoja ja kahviloita. Matinkylän jäähalli, jalkapallokentät sekä kuntosalit ja sulkapallohalli ovat myös helposti saavutettavissa. Perheen pienille on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, isommille lapsille mm. Matinlahden koulu, Tiistilän koulu, Haukilahden lukio sekä ruotsinkielisiä kouluja. Isoon Omenaan ja metroasemalle on n. 3 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nuottaniemi
Havastie 1b 1, 02230 Espoo
Tilat
5-6h, k, rt, s-os, khh, kph, erill. WC, 2 x vh + autokatos, varasto
Asuinpinta-ala
127 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Lammi valuharkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumihuopa
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 1 krs: 2 x makuuhuone, eteinen/halli, WC, vaatehuone, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone. 2 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, 1-2 x makuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone. Asuintilat yhteensä 108m². Muut tilat: 1 krs:n harrastehuone ja ulkoiluvälinevarasto 19m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä 127m².
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö AEG:n kodinkoneilla erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kalusteet Espoon Keittiömaailma erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nuottaniemi
Kiinteistötunnus
49-23-256-40
Tontin pinta-ala
879 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AP-1, II, e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohteen osoite on Havastie 1, 02230 Espoo. Kohde sijaitsee Espoon kaupungin kaupunginosassa 23 korttelissa 256 olevilla tonteilla 40 ja 41 (49-23-256-41, 879m² ja 49-23-256-40, 879m²). Kumpikin tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella määräosien a1 ja a2 sekä b1 ja b2 kesken. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Rakennusliike PR-Yhtymä Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
799 000 €