Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Suotie 10 A, 02330 Espoo

688 000 €
Nöykkiö - 200 m², 5h, k, rt, kph, 2 x erill. WC, khh, arkiolohuone, s-os, var + autokatos
Omakotitalo, 2003
Esittely: 24.03.2019, klo 12:45 - 13:30

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ISOLLE PERHEELLE MAHTAVASTI TILAA VIIHTYMISEEN 
Kevättä jo odottelevaan Kattilalaaksoon on ilo kotiutua: täällä nautitaan yhtä lailla luontoliikunnasta kuin lapsiperheille tärkeiden palvelujen läheisyydestäkin. Tämä vankka ja viihtyisä kivitalo sijaitsee pientalojen rauhallisessa naapurustossa Nöykkiön luoteisosassa, valaistujen lenkkipolkujen ja hiihtolatujen tuntumassa.

KODIKAS TALO JA OMA PIHA
Klassisesti harjakattoinen, 2-kerroksinen omakotitalo on valmistunut vuonna 2003. Kolmen omakotitalon yhteinen 3007 m² tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella itsenäisesti hoidettaviin piha-alueisiin. Tontin pihatiet on siististi asfaltoitu, ja vehreällä omalla pihalla on tilaa marjapensaille, yrttimaalle ja lasten leikeille. 

TAKKA KRUUNAA ISON TILAN 
Kodin pääsisäänkäynti avautuu avaraan 2. kerrokseen, jossa olohuoneen yltäkylläinen luonnonvalo ja ikkunanäkymät luovat viihtyisyyttä, kuten moderni takkakin. Upea ja lämmittävä silmänilo! Samaan tilaan liittyvät myös ruokailutila ja iso avokeittiö vaaleine kaapistoineen, kirsikkapuutasoineen ja laadukkaine kodinkoneineen. Olohuoneesta on käynti takapihan aurinkoiselle länsiparvekkeelle. Erillinen wc ja kodinhoitohuone sijaitsevat eteisaulan yhteydessä, ja päämakuuhuoneen yhteydessä on kylpyhuone.

YHTEENSÄ NELJÄ MAKUUHUONETTA
Neljästä makuuhuoneista kolme sijaitsee viihtyisässä alakerrassa. Alakerran laattalattiaisesta arkiolohuoneesta on käynti takapihan terassille, myös varastosta pääsee suoraan ulos. Reilun kokoisissa saunatiloissa on pukeutumissoppi, spa-henkinen kylpyamme, kaksi suihkua ja ikkunallinen löylyhuone. Wc on käytännöllisesti oman ovensa takana. 

KÄYTÄNNÖLLINEN KIVITALO
Kaunis kivitalo on sellaisenaan muuttovalmis uudelle isäntäväelle. Kaikki pinnat, materiaalit ja varusteet ovat hyväkuntoisia ja tyyliltään ajattomia, moneen sisustusmakuun sopivia. Sähkölämmitys on toteutettu miellyttävänä lattialämmityksenä kaikissa tiloissa, ja lämmöntalteenottojärjestelmä tuo säästöä lämmityskuluihin. Arjen sujuvuutta palvelee keskuspölynimuri. Talon yhteydessä on autokatos. 

LENKKIPOLKU VIERESSÄ
Sijainti on kuntoilevalle perheelle mitä parhain. Keskuspuistoa yhdistävä valaistu lenkkipolku/hiihtolatu on vain 100 metrin päässä kotipihasta. Nöykkiön lähikouluihin, päiväkoteihin ja kirjastoon on noin 1,5 km, lähikauppaan reilu kilometri ja Pikkulaivaankin vain 1,5 km. Espoonlahden kouluihin, harrasteisiin ja palveluihin on noin 4 km. Ison Omenan metroasemalle pääsee liityntäbussilla.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Suotie 10 A, 02330 Espoo
Tilat
5h, k, rt, kph, 2 x erill. WC, khh, arkiolohuone, s-os, var + autokatos
Asuinpinta-ala
200 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2003
Rakennusmateriaalit
Betoni
Katon tyyppi
Harja/tiili
Energialuokka
Energialuokka: C2018
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 1 krs: eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, makuuuhuone, kylpyhuone, WC, kodinhoitohuone, Kellarikrs: 3 x makuuhuone, takkahuone, sauna, pesuhuone, WC. Asuintilat 192m². Muut tilat: kellarikrs: lämmin varasto n. 8m². Asuintilat + muut tilat yhteensä n. 200m².
Keittiön varustetaso
Vaaleat kaapistot. Kirsikkapuutasot. 2 x Gorenjen jääpakastinkaappi. Siemensin erillisuuni (2017) ja keraaminen liesitaso. Gorenjen liesituuletin. Siemensin astianpesukone (2015).
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs: erillinen WC/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Kylpyhuone/pesuallas, allaskaappi, suihku. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä. Kellarikrs: erillinen WC/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Pesuhuone/2 x suihku, amme. Sauna.
Korjaukset
Yhteinen jätevesipumppaamo (A ja B) sijaitsee rakennuksien välissä. Järjestelmä on huollettu v. 2017, jolloin se on tyhjennetty ja pesty. Uimuri- ja pintakytkin on uusittu. Pumpun toimivuutta tulee seurata säännöllisesti (mm. merkkivaloa seuraamalla).
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Eteisessä liukuovikaapistot. Olohuoneessa tyylikäs funkis-takka. Keskuspölynimuri. Sähkölämmitys, lattialämmitys kaikissa tiloissa. Sähkönkulutus n. 25000 kWh/vuosi (sisältäen talous- ja lämmityssähkön).

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-42-120-3
Tontin pinta-ala
3007 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,20
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontilla sijaitsee kolme omakotitaloa. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhteisomistajien kesken. Nyt myydään 1/3 osuus koko kiinteistöstä, mikä oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaista tontinosaa A ja sillä sijaitsevaa asuinrakennusta. Tontinosalla A on rakennusoikeutta jäljellä hallinnanjakosopimuksen mukaan 30 kem.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
K-market Nöykkiö n. 1,1km, kauppakeskus Pikkulaiva n. 1,5km, kauppakeskus Iso Omena n. 6,3km., Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Martinkallion koulu (1-9lk), Espoonlahden koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle
Lisätietoja
Raksystems Oy:n RS3 -kuntotarkastus tehty 2019.

Kustannustiedot

Puhtaanapito
152 EUR/v
Kiinteistövero
1094.88 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
688 000 €