Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Mäntykalliontie 3 B, 02270 Espoo

495 000 €
Nöykkiö - 153 m², 4h, k, rt, tkh, ask.h, s, kph/wc, erill. wc, khh, vh + varasto + käyttöullakko
Erillistalo, 1995

Kohdetta välittää

Suvi Verainen

Sijainti kartalla

ISOLLEKIN PERHEELLE TILAA VIIHTYMISEEN
Tämä neljän perheen yhtiössä sijaitseva viihtyisä ja kodikas erillistalo lupaa lapsiperheelle tai tilaa kaipaavalle pariskunnalle mukavia tulevia vuosia. Talo sijaitsee monipuolisten palvelujen läheisyydessä. Puistoalueeksi kaavoitettu kallioinen metsäalue rajoittuu talon piha-alueeseen.

KODIKAS TALO JA OMA PIHA
Klassisen kaunis tiiliverhoiltu, 2-kerroksinen erillistalo on valmistunut vuonna 1995. Yhtiöön kuuluu neljä samanlaista erillistaloa. Kunkin talon huolto-, korjaus- ja peruparannuskustannuksista vastaa talon omistaja. Jokaiseen taloon kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on talon yhteydessä olevassa katoksessa. Omalla rajatulla piha-alueella on tilaa omenapuille, marjapensaille ja oleskelulle.

KÄYTÄNNÖLLINEN, MONIMUOTOINEN
Kodin sisäänkäynti avautuu tilavaan olohuoneeseen, johon avaruutta tuo korkea, vinokatto. Olohuoneen ikkunoista on vehreä, kallioinen metsänäkymä.
Muutamaa porrasta ylempänä on kodin sydän, keittiö ja ruokailutila. Samassa tasossa ovat kodin kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone /wc. 
Kellarikerroksessa on takkahuone, askarteluhuone, saunatilat, kodinhoitohuone, vaatehuone, erillinen wc ja lämmin varasto. 
Pesuhuoneen ammeessa on kiireisen päivän jälkeen mukava rentoutua. Saunassa on puu- ja sähkökiuas. 
Erillisessä kodinhoitohuoneessa hoituu kätevästi perheen pyykkihuolto. Kodinhoitohuoneesta on käynti tilavaan lämpimään varastoon, josta käynti ulos.
Talossa on käyttöullakko, vaikkapa tavaroiden säilytykseen tai lasten leikkeihin.

HYVÄT PALVELUT LÄHELLÄ
Lapsiperheiden suosimassa ja luonnonläheisessä Nöykkiössä on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kirjasto, hammashoitola ja neuvola. Martinkallion kouluun (1-9lk) ja Finno skolaan (1-6lk) on turvallinen kävelymatka. Muutaman kilometrin päässä Espoonlahdessa on myös Storängens skola (1-9lk). Alueen asukkaita palvelee  kauppakeskus Liila n. 400 m (jossa Lidl), Nöykkiön Lidl n. 1,5 km ja K-market n. 1 km ja K-market Merituuli n. 1 km. Iso Omenan kattavat palvelut on pienen ajomatkan päässä. Espoonlahdessa sijaitsevat kauppakeskus Pikkulaiva, lukio, jalkapallo- ja jäähallit, uimahalli, liikuntakeskukset ja ratsastustallit. Lähipysäkiltä on bussiyhteys Matinkylän metroasemalle ja Tapiolaan.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Mäntykalliontie 3 B, 02270 Espoo
Huoneiden lukumäärä
6
Tilat
4h, k, rt, tkh, ask.h, s, kph/wc, erill. wc, khh, vh + varasto + käyttöullakko
Asuinpinta-ala
153 m²
Kokonaispinta-ala
153 m²
Kerros
2-tasoinen
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Lounas / luode / kaakko. Talon piha-alue rajoittuu metsään.
Parveke
Ei
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Olohuonetta muutama porras ylempänä on keittiö ja ruokailutila. Keittiön varusteina on jääkaappi, pakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni kiertoilmatoiminnolla, astianpesukone, liesituuletin ja ajattomat valkoiset / puunväriset alkuperäiset kaapistot. Ruokailutilaan mahtuu 6 hengen ruokapöytä.
Kylpyhuoneen varustetaso
Yläkerrassa on erillinen wc ja kylpyhuone/wc. Alakerrassa on saunatilat, kodinhoitohuone ja erillinen wc. Tilavassa saunassa on sähkö- ja puukiuas.
Pintamateriaalit
1.kerroksen lattiat on parkettia, seinät on maalattu. Eteistilan lattia on laattaa. Kellarikerroksen takkahuoneen lattia on laattaa ja askarteluhuoneen laminaattia, seinät on maalattu. Kylpyhuoneet, wc:t ja kodinhoitohuone laatoitettu.
Säilytystilat
Kaapistot, vaatehuone ja tilava lämmin varasto.
Oma sauna
Kyllä
Saunan kuvaus
On
Lisätiedot
Olohuoneen avaruutta lisää korkea, vino sisäkatto. Huoneistossa on käyttöullakko. Autolle ulkopaikka ja katospaikka talon yhteydessä. Piha-alue rajoittuu kallioiseen metsään. Saunassa puu- ja sähkölämmitteinen kiuas. Takka (ei varaava), keskuspölynimuri. Hälytysjärjestelmä, johon ostaja halutessaan tekee oman sopimuksen. Lisäitiedot pinta-alasta: Asuintilat: 1.kerros: Sisäänkäynti, olohuone ja erillinen wc. Muutama porras ylempänä on keittiö, ruokailutila, kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone / wc. Kellarikrs: Pesuhuone, sauna, WC, vaatehuone, kodinhoitohuone n. 18m2. Asuintilat yhteensä n.112m2. Muut tilat: Kellarikerros: takkahuone, askarteluhuone ja lämmin varasto n. 41m2. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n.153m2. Takkahuoneessa ja askarteluhuoneessa on nauhaikkunat.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mäntykalliontie 3
Rakennusvuosi
1995
Katon tyyppi
Harja / pulpetti
Huoneistojen lukumäärä
4
Rakennusmateriaalit
Tiili / puu
Lämmitys
Suora sähkö. Yläkerrassa on kattolämmitys, alakerrassa on lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: D2018
Autopaikat
Jokaisella huoneistolla 2 autopaikkaa. Sähköpistokkeellinen autokatos- ja ulkopaikka.
Taloyhtiön sauna
Ei
Suoritetut korjaukset
Osakkaan suorittamat huoneiston kunnossapito- ja muutostyöt: Kodinhoitohuoneen lattialämmityksen korjaaminen -01, lämminvesivaraajan uusiminen -03, talojen A ja B välisen aidan uusiminen -06, talon B pihaa ympäröivän aidan korjaaminen / osittain uusiminen -06 ja -18, huippuimurin moottori vaihdettu -06, ilmanvaihtokanavien, huippuimurin ja päätelaitteiden puhdistaminen -08, salaojien kuvaus -08, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone uusittu -09, muuta yleistä kunnossapitoa ja huoltoa, mm. lämmitystermostaattien ja valokatkaisijoiden vaihtoa, maalaustöitä ym. Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapitotöistä yhtiössä: Pihan asfaltointi -06, varaston ja takkahuoneen portaikkojen pellit asennettu -07, kattojen puhdistus, huolto ja suojakäsittely -11, varaston maalaus -06 ja -09.
Suunnitellut korjaukset
On keskusteltu yhteisen pihan istutusalueen uusimisesta / kunnostamisesta ja varasto / roskakatosrakennuksen kunnostamisesta (ei päätöksiä). Vanhan tv-antennin uusiminen ja vesimittareiden huolto.
Isännöitsijä
Ville Heikkilä
Kiinteistön hoito
Osakkaat
Tontin pinta-ala
2184 m²
Tontin omistus
Oma
Antennijärjestelmä
Yhteisantenni

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauppakeskus Liila (Lidl) n.0,5km, Nöykkiön Lidl n.2km, kauppakeskus Pikkulaiva n.3km, kauppakeskus Iso Omena n.3,8km., Koulut: Martinkallionkoulu (1-9lk), Finno skola (1-6lk), Storängens skola (1-9lk), Nöykkiön ja Suomenojan päiväkodit.
Liikenneyhteydet
Bussit Martinsillantietä: 157 metroasemalle Matinkylään, 124 Tapiolaan.

Kustannustiedot

Myyntihinta
495 000 EUR
Hoitovastike
120,00 EUR/kk
Muut maksut
Sähkönkulutus n. 220 EUR/kk (sisältää lämmitys ja taloussähkön)
Vesimaksu
11.50 EUR/kk. Tasauslasku 2 kertaa vuodessa.

Muuta

Velaton myyntihinta
495 000 €