Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Friisinniityntie 2b, 02240 Espoo

995 000 €
Friisilä - 198 m², 6h, k, khh, s-os, 2 x erill. WC + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2017

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ISON PERHEEN MAALÄMPÖTALO AURINKOISELLA RINNEPIHALLA
Tämä 2-kerroksinen kartanohenkinen omakotitalo tuo mieleen entisaikojen herrasväen kodin. On mahtavasti tilaa mukavaan elämään, omalla nurmipihalla terassi ulkoporeammeineen ja talon yläkerran päädyssä iso oleskeluterassi. On ikivehreitä havupensaita, aurinkoista rinnettä porrastavia muureja, portaikkoja, kivettyjä kulkualueita ja yläpihan jatkeena kalliometsä. Friisilässä on jo kevättä ilmassa,
tervetuloa tutustumaan ja taloksi uuteen kotiin!

KAUNISTA KAIKKINA VUODENAIKOINA
Yhteiset tilat sijaitsevat yläkerrassa: eteishalli, valkoinen iso Petra-avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä avointa tilaa. Kaunis interiööri kylpee isojen ruutuikkunoiden luonnonvalossa, moderni Ruegg-kiertoilmatakka tuo tilan keskipisteenä kodikasta tunnelmaa. Oleskelutila jatkuu pariovista ulos päätyterassille sekä niin ikään pariovista kirjastohuoneeseen olohuoneen vieressä. Eteishallista on käynti tilavaan työhuoneeseen, erilliseen wc-tilaan ja alakerran portaikkoon.

NELJÄ TAI JOPA VIISI TILAVAA MAKUUHUONETTA
Käytännöllisessä pohjaratkaisussa kolme makuuhuoneeta sijaitsevat alakerrassa ja työhuone/makuuhuone sekä kirjasto/makuuhuone yläkerrassa  Autokatoksesta on kuraeteisellä varustettu sisäänkäynti suoraan kodinhoitohuoneeseen, jossa on kaikki tarvittava sujuvaan pyykkihuoltoon sekä talotekninen mittarikaappi. Tyylikkäissä saunatiloissa on pieni pukeutumistila, pesuhuoneessa moderni kylpyamme ja kaksi Damixan sadesuihkua sekä löylyhuoneessa Helo Deco -lauteet ja Harvian kiuas. Alakerran erillinen wc sijaitsee aulan yhteydessä.

EDULLISTA MAALÄMPÖÄ
Modernissa omakotitalossa talotekniikka on ekologinen ja asukkaille edullinen. Lämmitysratkaisuna on IVT-maalämpö toteutettuna vesikiertoisena
lattialämmityksenä, lisälämpöä tarjoaa kiertoilmatakka. Talossa on Gedwell-käyttövesivaraaja ja Valloxin ilmanvaihtokone. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja ajattomia, koti kokonaisuutena uutta vastaava. Piha-alue on kaunis ja huolella hoidettu. Lämmin varasto on autokatoksen yhteydessä ja terassin alla iso ulkovarasto. Käyttämätöntä rakennusoikeutta on 6 kem².

SUJUVAN ELÄMÄN OSOITE
Friisilän rauhallinen pientaloalue on lapsiperheiden suosiossa. Luonto on aivan naapurina ja palvelutkin lähellä. Friisilän kouluun (1-6 lk) on 800 m ja Kuitinmäen kouluun 1,2 km. Olarin ja Matinkylän suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä koulut ovat nekin lähellä, kuten Friisilän päiväkotikin (avataan syksyllä 2019). Rantaraitille ja venesatamaan on 2,5 km. Liityntäbussilla pääsee joutuisasti parin kilometrin päähän Ison Omenan palveluihin ja metroasemalle.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Friisilä
Friisinniityntie 2b, 02240 Espoo
Tilat
6h, k, khh, s-os, 2 x erill. WC + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
198 m²
Kokonaispinta-ala
206 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2017
Rakennusmateriaalit
Puu/betonielementti
Katon tyyppi
Harja/tiilikate
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: B2013
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Petra -kettiöiden kaapistot. Mustat kivitasot. Electroluxin integroidut jääkaappi ja pakastin, erillisuuni ja induktioliesitaso, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone. Liesituuletin.
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs: WC/Swedbergin allaskaappi, peili, WC-istuin. Kellarikrs: Sauna/Helo Deco -lauteet, Harvian kiuas. Pesuhuone/2 x Damixan sadesuihku, kylpyamme. Kodinhoitohuone/kaapistot, kivitasot, silitystaso, pk-liitäntä, kurasyöppö, Samsungin pesukone kuivaustoiminnolla.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Lämmityskulut sisältävät maalämpöpumpun käyttämän energian sekä taloussähkön. Sähkönkulutus n. 17.000 kWh/vuosi. Kulkureitit kivetty. IVT-maalämpöpumppu. Gedwell-käyttövesivaraaja. Valloxin ilmanvaihtokone. Ruegg -kiertoilmatakka. Ulkoporeallas Wellis Dream. Internetyhteys kuparikaapeli, mahdollisuus myös valokuituun. Sähkökaapissa voimavirta esim. sähköauton lataukseen.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Friisilä
Kiinteistötunnus
49-22-225-3
Tontin pinta-ala
820 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Friisilän, Olarin ja Ison Omenan palvelut, Koulut: Friisilän koulu (1-6lk), Kuitinmäen koulu (entiset Tähtiniityn koulu ja Kuitinmäen koulu), Olarin ja Matinkylän suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset koulut. Finno skola (1-6lk).
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 100m: 133 Friisilä-Matinkylä-Henttaa. Bussipysäkki 500m: 124 ja 124K Tapiola sekä 543 Leppävaara. Bussipysäkki 450m: 127 ja 154 Tillinmäki, 124K Saunalahti, 158 Kiviruukki, 158K Latokaski

Kustannustiedot

Vesimaksu
46.67 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
219 EUR/v
Kiinteistövero
1220.00 EUR/v
Lämmityskustannukset
163,33 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
995 000 €