Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Palvelumme

Myymässä. Jokainen asunto ja toimeksianto on yksilöllinen. Räätälöimme teille sopivan myyntisuunnitelman satojen kohteiden kokemuksella, asiantuntevasti ja huolellisesti. Luotettavat välittäjämme ovat käytettävissä lähes vuorokauden ympäri; asuntosi myynti hoidetaan tehokkaasti.
Tilaa ilmainen arviokäynti

Tarjouskauppa. Tarjoamme myös perinteisen myynnin vaihtoehtona tarjouskauppaa, jossa asetamme yhdessä myyjän kanssa myytävälle kohteelle todelliseen markkinahintaan suhteutetun lähtöhinnan, josta ostajat tekevät tarjouksia ylöspäin.
Lue lisää tarjouskaupasta 

Ostamassa. Autamme veloituksetta löytämään perheesi tarpeita vastaavan, uuden kodin. Koulutetut välittäjämme tarjoavat kaiken tarvittavan tiedon ja hoitavat yksityiskohdat puolestasi.
Jätä tiedot toiveasunnostasi

Rakennusliike. Tarjoamme kaikille ammattirakentajille asiantuntevaa, kokonaisvaltaista rakentamis- ja uudiskohdepalvelua. Olemme Espoon johtava pienten ja keskisuurten rakennusliikkeiden käyttämä kiinteistönvälitystoimisto.
Lue lisää

Tonttia myymässä/etsimässä. Teemme tarkan tonttikartoituksen ja kerromme, kuinka hyvä suunnittelu vaikuttaa lopputulokseen.
Lue lisää

Hinnasto. Tutustu palveluhinnastoomme.
Lue lisää

Kuluttajariitalautakunta. Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Kiinteistönvälitys Espoo

Latokaski OKT 154 m²

Aivan mahtava iso koti suurelle perheelle. Nyt on kaikille riittävästi tilaa yhdessä oloon kuin omaan rauhalliseen tilaan. Isot ikkunat ja lasitettu piha-ovi luo todella valoisan ja avaran tunnelman olohuoneen. Kaunis, valkoinen muotokaakelitakka on juuri nyt parhaimmillaan luomaan tunnelmaa yhteisiin koti-iltoihin niin perheen ja ystävienkin kanssa.

Tutustu kohteeseen

Prime House Oy ilmainen arvio Espoo

Westend KT 76 m²

Tässä vaaleasävyisessä, ihastuttavassa kodissa on helppo viihtyä. Tehokas pohjaratkaisu: tilava eteinen, valoisa olohuone josta avautuu näkymät omalle terassipihalle ja vehreään luontoon. Olohuoneen yhteydessä on erillinen ruokailutila, josta suora yhteys keittiöön. Kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc.

Tutustu kohteeseen

Prime House Oy Ilmainen Arvio Espoo

Kivenlahti KT 116 m²

Valoisa ja avara ensimmäisen kerroksen koti! Huoneistossa on neljä makuuhuonetta ja todella suuri olohuone ja avokeittiö. Paljon säilytystilaa, laadukkaat materiaalit luovat puitteet kauniille kokonaisuudelle. Yhtiö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä palveluita ja aikanaan tulevaa Metroa.

Tutustu kohteeseen