Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Pirjo Heide

LKV, LVV, KiAT
0400 974 929
if.esuohemirp@edieh.ojrip

Olen energinen ja sataprosenttisesti tavoitteisiin sitoutuva asuntokaupan ammattilainen. Monipuolinen työkokemukseni niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin kaupan kentillä on hionut minusta määrätietoisen ja asioihin tehokkaasti perehtyvän asiakaspalvelijan, joka hoitaa asiat luotettavasti loppuun saakka.

Vaativien kohteiden kiinteistönvälityksessä tarjoan erityisosaamistani rakennustekniikasta ja asuntojen kuntoarvioinnista, joihin erikoistuin kiinteistönvälittäjätutkinnossani. Lisäksi olen opiskellut myyntiä ja markkinointia kansainvälisellä tasolla, mikä on erityisen hyödyksi kansainvälisissä toimeksiannoissa ja neuvotteluissa. 

Rakentamisen ja kiinteistökaupan teknisen asiantuntemuksen ohella sydämeni sykkii arkkitehtuurille, taiteelle ja sisustamiselle. Kunnioitan suuresti tunteen merkitystä asuntokaupassa – autan asiakkaitani juuri heidän unelmiensa kodin löytämisessä ja kodinvaihdossa turvallisesti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä, luottamuksellinen yhteistyö alkaa henkilökohtaisella keskustelulla ja tutuksi tulemisella.

”Pirjo on ystävällinen ja asiansa tunteva ihminen. Kaikki on sujunut sutjakkaasti. Kiitos :-)" -Asunto-osakkeen myyjä

"Pirjo on ehdottomasti rautainen ammattilainen ja homman osaava, luotettava välittäjä." -Asunto-osakkeen ostaja

Kari Karlsten

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

Nina Ranki

AD, valokuvaus, mediatekniikan insinööri (AMK)

Pike Nuortila

KED, myyntiassistentti