Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Santapellonkuja 3 D, 02780 Espoo

499 000 €
Saunalahti - 133 m², 5-6h, k, rt, s-os, kph/khh, tekn.t + parveke, terassi
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

UNELMIEN OMAKOTITALO ON ELÄMÄÄ VARTEN, MESSUTALO 2018 

Nyt voit toteuttaa unelmasi hyvin suunnitellusta omakotitalosta helposti ja järkevällä hinnalla. Nämä laadukkaat Kastelli-omakotitalot valmistuvat yhteiselle tontilleen jo vuoden 2020 kesällä. Kotipiha sijaitsee uudella asuinalueella lähellä lapsiperheille tärkeitä palveluja: Saunaniemen kouluun, päiväkotiin, kirjastoon, kauppoihin on noin 800 metriä ja rantaraitin alkuun tasan kilometri. 

AIKA TARTTUA TILAISUUTEEN
Tämä on upea tilaisuus hankkia uusi omakotitalo järkevällä hinnalla, turvallisesti ja helposti: talodesign on laadukasta Kastellia ja tasainen tontti suositulla alueella, luotettava urakoitsija valittu ja projektinhallinta alusta loppuun kokeneissa käsissä. Samalle tontille valmistuu yhtä aikaa kymmenen samanlaista Kastelli-taloa. Mitä nopeammin sovit talokaupat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on vaikuttaa uuden omakotitalosi yksityiskohtiin. 

SUUNNITELTU ELÄMÄÄ VARTEN
Nimensä mukaisesti Viva-talomalli on suunniteltu elämää varten. Lapsiperheille se lupaa muunneltavuutta eri elämänvaiheissa ja toimivuutta arjen touhuissa. Huolellinen suunnittelu yhdistää käytännöllisyyden ja tilatehokkuuden moderniin designiin: perheesi nauttii ensiluokkaisesta asuntoarkkitehtuurista, jossa viihtyvyyden ja toimivuuden ehdot täyttyvät kustannustehokkaasti. Pintamateriaalit, laitteet ja varusteet ovat laadukkaita ja yhteensopivia. 

LUONNONVALO AATELOI ALAKERRAN 
Pääoven edustalla on tilava katettu terassi, vieressä tekninen tila ja ulkovarasto. Eteisaulan yhteydessä on kodinhoitohuone/wc. Suoraan eteisestä avautuu koko 36-neliöinen oleskelutila: olohuone, ruokailutila ja avokeittiö saarekkeineen. Isot maisemaikkunat antavat tilaan upeaa luonnonvaloa ja keveyttä.  Avokeittiössä on minimalistisen elegantit kaapistot, laminaattitasot ja rosteriset kodinkoneet: induktioliesitaso ja liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Alakerran makuuhuone sopii myös työskentelyyn, vierasmajoitukseen tai mediahuoneeksi. Koko talon levyinen upea aurinkoterassi täydellistää asumisen ilon kesäaikaan.

KAUNIITA UNIA JA SAUNAILTOJA 
Yläkerrassa sijaitsevat kolme tilavaa makuuhuonetta ja käytännölliseksi varustettu saunaosasto: kääntyvä Sanka-lasiseinäke rajaa suihkunurkkausta, lisäksi pesuhuoneessa on IDO wc-istuin ja pesuallas. Ikkunallisessa saunassa Helo Cup -kiuas antaa täyteläiset löylyt.  Yläaula toimii rentona oleskelutilana, jonka yhteydessä iso terassiparveke lupaa aurinkoa ja kätevää vuodevaatteiden tuulettelua.  

EDULLINEN JA EKOLOGINEN ASUA
Puurunkoisen Kastelli-talon lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja koneelliseen ilmanvaihtoon. Kylmän käyttöveden ja sähkönkulutuksen talokohtainen mittari mahdollistaa oman kulutuksen seuraamisen, mikä osaltaan ohjaa ekologisempiin ja edullisiin käyttötottumuksiin. Talolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on pihapiirin yhteisessä katoksessa.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Saunalahti
Santapellonkuja 3 D, 02780 Espoo
Tilat
5-6h, k, rt, s-os, kph/khh, tekn.t + parveke, terassi
Asuinpinta-ala
133 m²
Kokonaispinta-ala
152.9 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C2013
Tilat / Pinta-alat
1 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, työ/mh/tv-huone, eteinen, WC/kodinhoitohuone, tekninen tila, ulkovarasto. 2 krs: 3 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, oleskeluaula.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Puustellin keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Voit tutustua messutaloon: https://www.kastelli.fi/fi/asuntomessut-2018/ Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdeksaan määräosaan. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa osuuttaan kiinteistössä hallinnanjakosopimuksella. Kiinteistön osuuksiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen kiinteistöosuuden hakemat ja panttaamat velkakiinnitykset vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Saunalahti
Kiinteistötunnus
49-42-303-1
Tontin pinta-ala
4041 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Vesimaksu
20.83 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
250 EUR/v
Kiinteistövero
0 EUR/v
Lämmityskustannukset
141,67 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
499 000 €