Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kontti 3 C, 02130 Espoo

464 000 €
Tapiola - 80 m², 3h, k, rt, saunaos, erill.wc, varasto + autokatos
Rivitalo, 2020

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

MODERNEJA RIVITALOKOTEJA SUOSITTUUN TAPIOLAAN, VAIN TÄMÄ YKSI JÄLJELLÄ.

Tapiolasta uutta pientalokotia etsiville tämä on huipputilaisuus. Kivitaloarkkitehdit Oy:n  suunnittelema neljän perheen 2-kerroksinen rivitalo valmistuu syksyllä 2020 arvostettuun pientalojen naapurustoon Tapiolaan, lähelle hyviä päiväkoteja, kouluja, palveluita, harrasteita ja ulkoilumahdollisuuksia. Nopeana kaupantekijänä ehdit vielä vaikuttaa uuden kotisi yksityiskohtiin. 

VIIHTYISYYDEN ARKKITEHTUURIA
Valkoiseksi rapattu kivitalo seurailee tontin viistoa linjaa: isommat kodit A ja B ovat rinnakkain ja pienemmät kodit C ja D terassin verran taaempana. Valkoisille julkisivuille rytmiä antavat yksityiskohdat harmaan eri sävyissä: ikkunakarmit, räystäslinjat ja katot, pylväät, kivijalka, muuri ja aidat. Isot ikkunapinnat, lännen puolen oleskeluterassit ja parvekkeet lupaavat asukkaiden iloksi yltäkylläisesti päivänvaloa ja aurinkoa. Kotien pääsisäänkäynnit, autokatokset ja lämpimät varastot sijaitsevat idän puolella. Pihan kulkualueet asfaltoidaan, pihalle tulee myös kaksi vierasautopaikkaa. 

KAIKENIKÄISILLE SOPIVIA
Käytännölliset kodit on suunniteltu niin lapsiperheiden kuin aikuistenkin mukavaan arkeen. Saunaosasto ja kodinhoitotila sijaitsevat alakerrassa käytännöllisesti yhdessä, vaatehuone ja wc erikseen eteisaulan äärellä. Askarteluhuone soveltuu makuuhuoneeksikin, iso oleskeluterassi kesäisiin tunnelmiin ja aidan suojaama kotipiha pienille turvallisiin leikkeihin. 

TYYLIKÄSTÄ VIIHTYISYYTTÄ
Isojen maisemaikkunoiden valossa kylpevä oleskelutila on yläkerran ihanuus. Olohuoneen ja ruokailutilan rinnalla A la Carte -avokeittiö on minimalistinen ja valkoinen; keittiössä on Siemensin astianpesukone, jääkaappi-pakastin, induktioliesi/erillisuuni ja Franken liesituuletin. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee suihkullinen kylpyhuone sekä A/B-kodeissa kaksi makuuhuonetta ja C/D-kodeissa yksi makuuhuone. Oleskeluparveke on olohuoneen yhteydessä. Parvekkeella on parvekelasitusvaraus.. 

TURVALLINEN, EKOLOGINEN JA EDULLINEN ASUA 
Lakka-kivitalo on laadun ystävälle turvallinen valinta. Kivirakenne on palamaton ja lahoamaton, ja sen lämmöneristyskyky, energiatehokkuus ja ääneneristävyys ovat erinomaisia. Talon runko ohutsaumamuurataan Lakka EKO-380P Grafit -kevytsoraharkoista. Lämmitysjärjestelmänä vesi-ilmalämpöpumppua (Nibe) yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Koneellinen ilmanvaihto varustetaan lämmöntalteenottolaitteella. Kotien pintamateriaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja kestäviä. 

ESPOOLAISTEN SUOSIKKIALUE 
Pohjois-Tapiola on yksi espoolaisten kodinostajien kestosuosikeista. Viihtyisällä pientaloalueella arki sujuu mukavasti myös mainion sijainnin puolesta: lähellä ovat hyvämaineiset päiväkodit ja koulut, Louhentorin lähipalvelut, Urheilupuiston harrasteet ja Tapiola Golf, Esport Arenan tapahtumat ja EMMAn upea taide. Urheilupuiston metroasemalle on 1,3 km ja Tapiolan asemalle 1,8 km. Tapiolan keskustaan on 2 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tapiola
Kontti 3 C, 02130 Espoo
Tilat
3h, k, rt, saunaos, erill.wc, varasto + autokatos
Asuinpinta-ala
80 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Harkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Nibe vesi-ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Keittiömaailman keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Siemensin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen varustetaso
kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljään määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Pintamateriaalit: kts. erillinen huonekortti

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tapiola
Kiinteistötunnus
49-16-4-2
Tontin pinta-ala
886 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
, Koulut: Mm. Pohjois-Tapiolan koulu ja lukio, Sepon koulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet
Urheilupuiston metroasemalle n. 1,3 km, Tapiolan asemalle n. 1,8 km.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
464 000 €