Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Hannuntie 12 A, 02360 Espoo

525 000 €
Hannusjärvi - 96 m², 3-4h, k, s, khh, 2 x wc, parveke
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Esa Ylimaula

Sijainti kartalla

Upea Honkatalojen Citykoti Etelä-Espoon Hannusjärvellä luonnon äärellä.

Hannus Hillsin upea maalämmöllä varustettu omakotitalo on tribuutti luontoarvoille, arkkitehtoniselle harmonialle ja viisaiden valintojen pitkäikäisyydelle. Aurinkoiselle rinnepihalleen syksyllä 2019 valmistuva Honkatalojen Hannus Hills sopii täydellisesti perheille, jotka arvostavat luonnon lisäksi elämän mukavuutta ja huomattavan edullisia asumiskuluja. Mahdollisuus vaikuttaa yksilöllisiin sisustusratkaisuihin.

OMA REVIIRI HANNUSMETSÄN VIERESSÄ
Jokaiselle Hannus Hills talolle kuuluu tontista itsenäisesti hoidettava hallinta-alue. Pieni nurmipiha on helppohoitoinen silmänilo. Asfaltoidulla etupihalla on kaksi autopaikkaa. Aurinkoterassi kiertää etupihalta talon suojaisaan saunapäätyyn, jossa vilvoitellaan leppoisasti löylyjen lomassa.

IHANTEELLINEN PIENELLE PERHEELLE
Kodin oleskelutilat sijaitsevat upeassa yläkerrassa: avara huonekorkeus ja seinän mittainen maisemaikkuna tuovat yläkertaan ylellistä rajattomuutta. Avokeittiössä on vaaleat kaapistot. Päämakuuhuoneesta avautuvat pariovet terassiparvekkeelle. Alakerran saunatiloista on käynti vilvoitteluterassille ja kodinhoitotila on kompaktisti aulan yhteydessä. Myös alakerran huoneista on käynti suoraan terassille. 

TERVEELLINEN HONKATALO
Honkatalojen kosteusturvallinen ja hengittävä yksiaineinen puu/puukuiturakenne, päästöttömät materiaalit ja tinkimätön timpurintaito lupaavat tuleville asukkaille turvallisia ja terveellisiä vuosikymmeniä. Kaikki varusteet, materiaalit ja työmenetelmät on valittu kestävyyden, terveellisyyden ja ympäristöarvojen periaattein. Ensiluokkainen akustiikka sekä eri tilojen rauhaa turvaava äänieristys aateloivat asumismukavuuden.

EKOLOGINEN TALOTEKNIIKKA
Maalämpötalojen kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huonekohtaiset termostaatit. Energiatehokas valoautomaatio toimii mobiiliohjauksella, sähköjen DALI-ohjaus mahdollistaa täydentäviä taloautomaatioratkaisuja.

ELÄMÄNLAADUN OSOITE
Luontoystävän unelmakoti sijaitsee rikkaan metsäluonnon ja luontopolkujen äärellä Hannusmetsän rinteessä ja Hannusjärven tuntumassa: marjastus, sienestys ja uiminen kuuluvat täällä aitoa hyvinvointia ylläpitävään elämänmenoon. Hyvät päiväkodit, koulut, kaupat ja kauppakeskukset, monet harrasteet, sujuvat kulkuyhteydet ja tuleva metroasemakin ovat noin kilometrin säteellä kotoa, rantaraitin merellisiin maisemiinkin on lyhyt matka.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!
Katso video kohteesta:

Rakennus

Sijainti
Espoo, Hannusjärvi
Hannuntie 12 A, 02360 Espoo
Tilat
3-4h, k, s, khh, 2 x wc, parveke
Asuinpinta-ala
96 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Kerroksia
2-tasoinen
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Puu / kivi
Katon tyyppi
Pulpettikatto, 3-kertainen huopa
Lämmitys
Maalämpö NIBE vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Energialuokka
Energialuokka: B2013
Tilat / Pinta-alat
Kokonaispinta-ala 120m². Asuintilat; alakerta: mh, eteinen, vh, kph, s, khh, wc; yläkerta: oh+ruokailutila, k, mh, wc, yhteensä 88m². Muut tilat: varasto ja tekninen tila yhteensä 8m².
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
UUSI - Sisustus- ja laitesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso
UUSI - Alakerrassa sauna, pesuhuone, pukeutumishuone, kodinhoitotila, wc. Yläkerrassa wc.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kaksi autopaikkaa pistokkeella. Katettu parveke 14m². Optiona parvekelasitus. Ulkoseinät terveellistä ja kosteusturvallista yksiaineista puukuitua ja puuta. Massiivipuiset sisäovet magneettilukoilla ja piilosaranoilla.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Hannusjärvi
Kiinteistötunnus
49-31-68-3
Tontin pinta-ala
1672 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Loiva kalliopohjainen rinnemaasto
Kalliopohjainen maaperä. Metsämaasto.
Rakennusoikeudet
e = 0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki 09 816 25000
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella yhteisomistajien (talot A, B, C ja D) kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Espoonlahden loistavat palvelut. Urheilupuisto n. 1km. Tuleva kauppakeskus Lippulaiva n. 1,5km. Lähin kauppa Lidl n. 700m., Koulut: Martinkallion alakoulu n. 600m. Espoonlahden koulu n. 1km. Järvitorpan, Tenava-Torppa, Töpöhäntä ja Meriveden päiväkodit n. 700m.
Liikenneyhteydet
Oma auto. Bussit n. 500m (useita linjoja). Tuleva Metroasema n. 1,2km.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Ajo-ohjeet
Länsiväylältä Nöykkiön liittymä, Nöykkiönkadulta oikealle Martinsillantielle, n. 500m jälkeen oikealle Järvisillalle, n. 300m jälkeen vasemmalle Hannuntielle, 100m jälkeen kohde vasemmalla.
Virtuaaliesittely
https://www.etuovi.com/koti/blogi/musta-talo-tumma-ja-trendikas/
Velaton myyntihinta
525 000 €