Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Pestuutie 3 D, 02780 Espoo

483 000 €
Kurttila - 113 m², 5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC + varasto, autokatos
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

VAIN 1 JÄLJELLÄ! AVAIMET KÄTEEN UNELMIEN OMAKOTITALOON!
Tämä on upea mahdollisuus uuden omakotitalon hankkimiseen ilman stressiä. Täydellinen Avaimet käteen -projektipalvelu lupaa perheellesi mukavaa ja turvallista muuttopäivän odotusta! Talon arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2019.

OMA TALO KURTTILASSA
Samaan pihapiiriin valmistuu yhteensä yhdeksän omakotitaloa. Näistä kolme on jo valmiina ja seuraavat kolme 1-kerroksista taloa valmistuu loppuvuodesta 2019 ja loput kolme myöhemmin. Tontti on jaettu talojen kesken hallinnanjakosopimuksella. Kotipiha sijaitsee lähellä luontoa ja hyviä harrasteita, kulkuyhteyksiä ja lapsiperheille tärkeitä palveluja. Saunalahden päiväkotiin ja kouluun (1-9lk), kirjastoon ja lähimarkettiin on noin 1,3 km ja rantaraitin alkuunkin 1,4 km. Ruotsinkielinen Kungsgårdsskolan n. 0,8 km päässä.

VALITSE KOTISI TUNNELMA
Arkkitehti (SAFA) Pasi Aaltosen suunnittelemat modernit talot ovat sisältä asukkaidensa oloisia. Mitä nopeammin teet talokaupat, sitä enemmän voit vaikuttaa kodin tunnelmaan ja valita pintamateriaaleja minimalistisessa tai vaikkapa maalaisrustiikin kodikkaassa hengessä. Tarvittaessa asiantuntijat avustavat valinnoissa. 

PALJON VALOA JA TILAA
Talon tilaratkaisu tarjoaa viihtyisyyden lisäksi arjen toimivuutta ja muunneltavuutta perheen elämän eri vaiheissa. Kodin valoisana sydämenä valloittaa olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön yhteinen tila. Keittiökalusteiden mallin ja yksityiskohdat voit itse valita laadukkaista vaihtoehdoista, kodinkoneet kuuluvat luonnollisesti varusteluun. Olohuoneessa on takkavaraus: halutessasi voit tilata takan jo rakentamisen yhteydessä. Kesäihanuutena terassi, joka avautuu auringolle etelän/lounaan suuntaan.

TÄYDELLINEN ISOLLE PERHEELLE
Kodinhoitohuone on saunaosaston vieressä ja kodinhoitotilaan pääsee suoraan ulkoa. Saunaosastolla on erillis-wc ja pesuhuoneessa kaksi suihkua, ikkunallisen saunan lämmittää Harvia Cilindro -sähkökiuas. Erillis-wc sijaitsee lisäksi eteisen yhteydessä. Neljän makuuhuoneen sijoittelu turvaa erirytmisten nukkujien unia. Kahdesta autopaikasta toinen on katoksessa. Tilava ulkovarasto sijaitsee talon yhteydessä.

EKOLOGISTA JA EDULLISTA
Huolellisesti rakennetussa modernissa puutalossa on mukavaa, turvallista ja edullista asua. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Rakenteiden terveellisen tuulettuvuuden varmistaa radon-putkisto. Pintamateriaalien, varusteiden ja talotekniikan valinnassa on huomioitu ekologiset näkökohdat, esim. taloissa on sähköä säästävä LED-valaistus. Tietoliikennekaapelointi on olohuoneen lisäksi kaikissa makuuhuoneissa.
Kohteen valokuvat jo valmistuneista taloista.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Pestuutie 3 D, 02780 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
113 m²
Kokonaispinta-ala
118.7 m²
Kerroksia
1/1
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: C2013
Tilat / Pinta-alat
Olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 x makuuhuone, kodinhoitohuone, 2 x erillinen WC, saunaosasto 113m². Lisäksi lämmin varasto n. 5,7m² ja autokatos.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Topi-keittiöt kts. erillinen kalustesuunnitelma.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella yhdeksään määräosaan. Talon D hallinta-alueen pinta-ala on n. 418m². Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Pintamateriaalit: Asuintilat parketti, kosteat tilat laatta.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-93-3
Tontin pinta-ala
4864 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden koulu (1-6lk), Espoon yhteislyseon lukio, Kungsgårdsskolan (åk 1-6). Espoonlahden koulut ja lukio.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle, Kauklahden juna-asema

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
483 000 €