Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Niittykummuntie 10 A 20, 02200 Espoo

199 500 €
Niittykumpu - 39.5 m², 2h, k, kph + ranskalainen parveke
Kerrostalo, 2020

Kohdetta välittää

Miia Piitulainen

Sijainti kartalla

ENNAKKOMARKKINOINTI!

VALOISUUS VALLOITTAA KOMPAKTEISSA CITYKODEISSA
Briljantisti suunnitelluissa yksiöissä, kaksioissa ja kolmioissa on kaikki mitä mukavaan arkeen tarvitaan. Tämä Niittykumpuun 2020 valmistuva luhtikerrostalo sopii upeasti kaupunkilaisille, jotka arvostavat funktionaalista asuntoarkkitehtuuria ja erinomaista sijaintia lähellä hyviä kulkuyhteyksiä, palveluja ja lenkkipolkuja. Sijoittajille,  ensiasunnon ostajille, sinkuille, pienille perheille ja senioreille tämä talo tarjoaa ykkösluokan vaihtoehtoja.

URBAANIA ARKKITEHTUURIA
Nelikerroksiseen taloon valmistuu yhteensä 45 asuntoa. Kulmatontille suunnitellun talon kahden siiven kulmauksessa on hissillä varustettu porrashuone, ja luhtikäytävistä on jokaiseen asuntoon oma sisäänkäyntinsä. Huoliteltu sisäpiha saa viihtyisät oleskelualueet, tyylikkäät istutukset ja suojaa antavat muurikivetykset. Kellarikerroksessa on talopesula, kerhohuone, wc ja kaksi taloyhtiön saunaosastoa sekä asuntokohtaiset varastot, väestönsuoja ja pysäköintihalli.

VALOISIKSI SUUNNITELTU
Kompaktit yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat valoisia, viihtyisiä ja kokoaan avaramman oloisia. Isot ikkunat antavat olohuoneeseen kaunista luonnonvaloa ja maisemia, pienelle parvekkeelle mahtuvat kesäkukkasetkin. Espoon Keittiömaailman suunnittelema keveäilmeinen keittiöratkaisu maisemoituu valkoisena, harmaana tai puunsävyisenä osaksi oleskelutilaa; kodinkoneet integroidaan kalusteisiin. Valoisaan sävymaailmaan on helppoa luoda oman tyylin mukainen sisustus.

ESTEETÖNTÄ ASUMISTA
Talon yleiset tilat ja kodit rakennetaan esteettömiksi: rollaattoria käyttävän asukkaan ja vauvaperheenkin on turvallista toimia omassa arjessaan. Laadukkaisiin pintamateriaaleihin kuuluvat mm. valkolakattu tammiparketti ja eteisen/kph:n laattalattiat. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Jokaisessa asunnossa on myös oma tulo-poistoilmanvaihtokone.

METROLLE VIIDESSÄ MINUUTISSA
Monipuolisten palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyys lupaa sujuvaa ja viihtyisää arkea. Länsiväylälle, Merituulentielle ja Kehä II:lle on lyhyt matka, metroasemalle puolisen kilometriä ja Ison Omenan palveluihinkin vain 1,7 km. Päiväkoteja, kouluja ja lähikauppoja on kävelymatkan ulottuvilla, ja Gräsanojan lenkkipoluille pääsee kotipihan kulmalta.

Tuleva RS-kohde, arvioitu valmistuminen syksy 2020.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Niittykumpu
Niittykummuntie 10 A 20, 02200 Espoo
Huoneiden lukumäärä
2
Tilat
2h, k, kph + ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala
39.5 m²
Kokonaispinta-ala
39.5 m²
Kerros
2/3
Hissi
Kyllä
Parveke
Kyllä
Parvekkeen kuvaus
Ranskalainen parveke
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö Electroluxin kodinkonein erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kph/WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, suihku, pk-liitäntä.
Pintamateriaalit
Olohuone, keittiö, makuuhuoneet/Triofloorin Boen Tammi Andante valkomattalakka parketti, lankku. Kylpyhuone Pukkilan Freedom Nero/Grigio -laatta.
Säilytystilat
Kaapistot, verkkokellari
Oma sauna
Ei
Lisätiedot
Tonttiosuus on lunastettavissa, huoneiston A17 lunastushinta on 67.882,08. Mikäli lunastat tonttiosuuden, ei erillistä tontin vuokravastiketta peritä. Taloussuunnitelman mukainen arvioitu hoitovastike on 2,6 euroa/m2, rahoitusvastike 3,55 euroa/osake (korko) ja tontin vuokravastike 6,02 euroa/ m2. Autohallipaikan hoitovastike on 2,6 euroa/m2. Lisäksi jokaisella huoneistolla on oma sähkö- ja vesimittari. Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan. Huoneistossa kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Hoitovastikkeet ovat arvioita. Hoitovastike tarkistetaan yhtiön luovutuksen jälkeen. Pääomavastikearvio sisältää korkokulut kolme ensimmäistä vuotta. Korko on laskettu Euribor 12 kk + 1,3% marginaalilla (tilanne 27.12.2018). Laina-aika 25 vuotta, josta kolme ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset kuukausittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio on 12,23 euroa/osake/kk + koron osuus.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Niittykallion Titaani
Rakennusvuosi
2020
Huoneistojen lukumäärä
47
Rakennusmateriaalit
Teräsbetoni
Lämmitys
Kaukolämpö
Autopaikat
24 pistokkeellista autopaikkaa pohjakerroksen pysäköintihallissa omilla osakekirjoilla
Yhteiset tilat
Talopesula, kerhohuone, wc ja kaksi taloyhtiön saunaosastoa sekä asuntokohtaiset varastot, väestönsuoja ja pysäköintihalli.
Taloyhtiön sauna
Kyllä
Tontin pinta-ala
1977 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin vuokra
115.882,20 EUR/v

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Niittykummun ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Niittykummun, Haukilahden ja Tapiolan koulut
Liikenneyhteydet
Metro

Kustannustiedot

Myyntihinta
67 500 EUR
Velkaosuus
132 000 EUR
Rahoitusvastike
142,00 EUR/kk
Hoitovastike
102,70 EUR/kk
Muut maksut
Tontin vuokravastike 237,79 euroa/kk.
Vesimaksu
Mittarin mukaan

Muuta

Virtuaaliesittely
https://espoonniittykallio.fi/wordpress/
Velaton myyntihinta
199 500 €