Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Hiidenkivenkuja 4, 02100 Espoo

989 000 €
Tapiola - 185 m², 4h, tkh, k, rt, s, ph/wc, wc/kph/khh, 2 x vh, varasto
Omakotitalo, 1956

Kohdetta välittää

Esa Ylimaula

Sijainti kartalla

1-TASOINEN PUUTARHAKAUPUNGIN AINUTLAATUINEN HELMI
Valkoiseksi rapattu omakotitalo on osa puutarhakaupungin historiaa. Arkkitehti Pentti Aholan suunnittelema naapurusto on ajalta, jolloin hän voitti Pohjois-Tapiolan asemakaavakilpailun 1958. Tämä helmi on remontoitu talotekniikkaa myöten uutta vastaavaan tasoon 2016 ja on nyt valmis tarjoamaan uudelle isäntäväelle mahtavasti iloa ja mukavuutta yltäkylläisten harrasteiden, palvelujen ja luonnon äärellä. 

LUONNONLÄHEISYYDEN IDEA
Puutarhakaupungin ajatus ilmenee tässä Pentti Aholan suunnittelemassa talossa bungalow-henkisellä yksikerroksisuudella ja oleskelutilojen isoilla ikkunaseinillä, jotka liittävät vehreyden osaksi kodin tunnelmaa. 1970-luvulla arkkitehti Reima Pietilän suunnittelema laajennusosa toi taloon ajan hengen mukaista kylpyläluksusta ja terassia suojaavan atrium-idean. 

LAATUA ARVOSTAVALLE
Talon uusi tyyli on graafista ja inspiroivaa. Makuuhuoneita on kaksi ja tarvittaessa kolmanneksi sopii laajennusosan huone. Olohuone ja ruokailutila sekä iso saarekekeittiö ovat yhtenäistä tilaa, terassipihalle pääsee olohuoneesta. Keittiössä on Puustellin keittiökalusteet, graniittitasot ja Gaggenaun premium-luokan kodinkoneet huippukokkien kiittämästä kaasuliedestä alkaen. Tässä kodissa todella arvostetaan hyvää ruokaa ja nautitaan myös ruoanlaitosta perheen yhteisenä harrastuksena. 

MUSTA SAUNA ON LUKSUSTA
Takkahuoneesta tila jatkuu talon uudelle puolelle ja saunaosastolle. Rentouttavista löylyistä nautiskellaan tummaksi sävytetyissä spa-tunnelmissa, pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja ihana lattialämmitys. Entinen uima-allashuone on uudistettu tilavaksi oleskelu/makuuhuoneeksi, josta on oma ovi terassille. Kodissa on reilusti säilytystilaa ja kodinhoitotila kylpyhuoneen yhteydessä. 

TÄYDELLISESTI UUDISTETTU
Vuonna 2016 talo remontoitiin täydellisesti mm. talotekniikan, rakenteiden, rakennusosien ja teknisten järjestelmien osalta, kaikki riskirakenteet on runkoon asti korvattu turvallisilla rakenteilla ja taloon on tuotu moderni talotekniikka lattialämmityksineen. Pihalla maa-aines on vaihdettu, kivetyt alueet routaeristetty ja salaojat uusittu, terassi on huoltovapaata komposiittilautaa ja puutarhassa asiantuntijan sommittelemat istutukset. KUNTOTARKASTUS 02.04.2019.

SIJOITUS ELÄMÄNLAATUUN
Tämä upeakuntoinen helmi on sijoitus elämänlaatuun ja asuntovarallisuuteen. Aktiiviselle ja harrastavalle perheelle osoite on täydellinen: useat päiväkodit ja koulut, Tapiolan Urheilupuisto ja metroasema, EMMA, kauppakeskus Ainoa ja Tapiolan parhaat palvelut sijaitsevat  1-1,5 km säteellä. Bussipysäkille on 100 metriä ja kehäteille 1,5 km. Lenkille ja luontoon pääsee kotipihan kulmalta. 

Tervetuloa tutustumaan erinomaiseen kotiin.
Tervetuloa ENSIESITTELYYN.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tapiola
Hiidenkivenkuja 4, 02100 Espoo
Tilat
4h, tkh, k, rt, s, ph/wc, wc/kph/khh, 2 x vh, varasto
Asuinpinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
211 m²
Kerroksia
1-tasoinen
Rakennusvuosi
1956
Rakennusmateriaalit
Harkko
Katon tyyppi
Harjakatto / pelti
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein, takka.
Energialuokka
Energialuokka: C2018
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: oh, 3 x mh, tkh, k, rt, 2 x vh, s, ph/wc, kph/wc/khh yhteensä n. 185m². Varasto ja tekninen tila n. 4m². Yhteensä 189m². Kokonaisala 211m². Pinta-ala ei tarkistusmitattu.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Puustellin tammi-kaapistot. Laadukkaat GAGGENAU kodinkoneet: kylmiö, viinikaappi eri lämpötiloilla, uuni pyrolyysi toiminnolla sekä paistokivi, astianpesukone, pakastin, kaasuliesitaso, liesituuletin (hormi). Siemens pakastin. Musta graniittitaso. Tilava saareke.
Kylpyhuoneen varustetaso
Ikkunallinen sauna, yhdistetty tyylikäs ph/wc, rättipatteri. Erillinen kph/wc, jossa suihkukaappi ja kodinhoitotila. Puustellin tammi kalusteet. Lattialämmitys.
Korjaukset
2016 laaja remontti: lattiat uusittu, kaikkialle vesikierto lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein, seinät uusittu, valesokkelit kaikkialta korjattu, kaikki eristeet vaihdettu, laajennusosassa ja kosteissa tiloissa 2 x eristelevy, riittävät tuuletusraot. Kosteissa tiloissa Ardex vesieristejärjestelmä. Kaikki ikkunat ja ovet uusittu. Kaikki sähköt ja putket uusittu. Valurautaviemärit sukitettu/pinnoitettu. Kaikkiin tiloihin koneellinen tulo- ja poistoilma. 2011 salaojat uusittu (puuttuu pienen mh:een ikkunan alta). 2008 uusittu lämmönvaihdin. 1997 peltikatto uusittu.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Talo remontoitu 2016. Kuntotarkastus 02.04.2019. LED-valaistus. Runsaasti kaappitilaa. Sälekaihtimet. Hälytysjärjestelmä. Iso mh on lupakuvissa merkitty uima-altaaksi ja talvipuutarhaksi.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tapiola
Kiinteistötunnus
49-418-1-1080
Tontin pinta-ala
635 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
2017 suunniteltu piha-alue
Hoidettu nurmikko, mm. hortensia, kääpiökatajaa, pesä-, siili- ja kartiomarjakuusta, tuijaa, angervoa.
Rakennusoikeudet
e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki 09 816 25000

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauppakeskus AINOA n. 1km. Tapiolan urheilupuisto n. 1,3km. Monipuolinen kulttuuritarjonta lähellä., Koulut: Useita kouluja ja päiväkoteja lähellä.
Liikenneyhteydet
Tapiolan metroasema n. 1,3km. Monipuoliset bussiyhteydet n. 100m. Kehä I ja II noin 1,5km.
Lisätietoja
2017 piharemontti. Vanha maa-aines poistettu kauttaaltaan. Kaikkien kivetysten alla n. metrin syvyydessä eristelevy, jonka päällä jyrätty sepeli, kivituhka ja pinta. Talon vieruksilla sepeli, terassin alla sepeli + kankaat ja sisäpihalla kaadot sadevesikaivolle. Uudet mullat ja istutukset.

Kustannustiedot

Muut maksut
VSV 4%. Sähkö- ja vesimaksut kulutuksen mukaan.
Puhtaanapito
196 EUR/v
Kiinteistövero
850.00 EUR/v
Lämmityskustannukset
166,67 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
989 000 €