Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Ylämäentie 1 A, 02760 Espoo

412 000 €
Tuomarila, Jouppi - 90 m², 4h, k.s-os, khh, erillinen wc + varasto
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Miia Piitulainen

Sijainti kartalla

ENNAKKOMARKKINOINNISSA LAPSIPERHEEN UNELMAKOTEJA 

Viehättävä rintamamiestalojen henki on näissä harjakattoisissa puutaloissa kodikkaasti läsnä, ja kahden kerroksen tilasuunnittelu vastaa monen lapsiperheen toiveisiin. Tuomarilan viihtyisässä naapurustossa nautitaan kotipihojen kesävehreydestä, leppoisasta elämänmenosta sekä päiväkotien, koulujen, kauppojen ja luonnon läheisyydestä.

KUISTIN VÄRI PERSONOI KOTITALON
Modernit 2-kerroksiset puutalot ovat samanlaisia lukuun ottamatta kuistia, jonka väri on jokaisella omanlaisensa. Pohjaratkaisut ovat identtisiä tai peilikuvia. Olohuoneista on käynti aurinkoiselle avoterassille talon päätyyn tai takapihalle. Yhteinen iso tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella itsenäisesti hoidettaviin tontinosiin. Jokaisen talon pihalla on erillinen varasto ja kaksi autopaikkaa. Kulkutie tontille on yhteinen.

TÄYDELLINEN LAPSIPERHEELLE 
Lapsiperheelle suunnitellussa kodissa arki sujuu jouhevasti. Iso kuisti antaa sääsuojaa, ja tilavassa eteisaulassa pukeutuminen käy pienten kanssa helposti. Eteisaulasta on käynti saunaosastolle: pyykkihuoltoon ja pesulle sekä Harvia Cilindro-kiukaan löylyihin. Saunan ja pesuhuoneen välisellä tyylikkäällä lasiseinällä on turvallinen tarkoitus: lasten touhuihin on näköyhteys kumpaankin suuntaan. 

OMAN KODIN MUKAVUUTTA
Olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran yhteisen tilan, jossa on ilo viettää koko perheen yhteistä aikaa. Puustelli-keittiössä on modernit kaapistot ja laadukkaat, osin integroidut Siemens-kodinkoneet. Olohuoneesta on käynti avoterassille ja nurmipihalle, jossa on tilaa mm. leikeille. Talon kolmesta makuuhuoneesta yksi on alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerran huoneet ovat ilmoitettua pinta-alaansa tilavampia, sillä viistokaton liepeiden (alle 160 cm) tilakin on käytettävissä. Yläkerrassa on erillinen wc. 

LAADUKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN
Kaikki pinta-materiaalit ja varusteet on valittu käytännöllisyyden periaattein: laadukkaina ne kestävät arkea ja minimalistisina sopivat monenlaiseen sisustusmakuun. Sisustussuunnittelijan valitsemaan kokonaisuuteen on toki mahdollista tehdä perheesi toiveiden mukaisia muutoksia rakentamisaikataulun puitteissa. 

EDULLINEN ASUA
Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen ja edullinen poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla hyödyntää puolestaan talon hukkalämpöä ja tuo osaltaan säästöä asumiskustannuksiin. Tv-antenni on valmiina, myös laajakaistajohdotus asennetaan valmiiksi tulevan isäntäväen liittymähankinnalle. Sähköauton latauspaikankin voit tilata lisätyönä. 

LÄHELLÄ KAIKKEA
Tuomarilassa nautitaan sujuvasta arjesta monipuolisten palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Tuomarilan kouluun on n. 300 m, lähimpään päiväkotiin n. 350 m ja Sunan kouluunkin vain 650 m. Keskuspuiston upeat ulkoilumahdollisuudet lähellä. Kauppakeskus Entresseen ja Espoontorille on n. 2 km, Turunväylän liittymäänkin alle 2 km ja Koivuhovin juna-asemalle 1,8 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Tuomarila, Jouppi
Ylämäentie 1 A, 02760 Espoo
Tilat
4h, k.s-os, khh, erillinen wc + varasto
Asuinpinta-ala
90 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Harjakatto/peltikate
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO).
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Puustellin tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Siemensin kodinkoneet, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni. Erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso
Erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Saunassa Cilindro sähkökiuas.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Pintamateriaalit: Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneissa ja vaatehuoneessa laminaattilattiat. Eteisessä pesutiloissa, saunassa ja wc-tiloissa on laattalattia.Erillisen kalustesuunnitelman mukaan.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Tuomarila, Jouppi
Kiinteistötunnus
49-40-81-14
Tontin pinta-ala
1657 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
kartat.espoo.fi
Lisätiedot
Tontti jaetaan talojen A, B ,C ja D kesken hallinnanjakosopimuksella. Jokainen huoneisto hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Kastelli-talot Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauppakeskus Entressen ja Espoon keskuksen palvelut lähellä., Koulut: Tuomarilan koulu n. 150m, Tuomarilan päiväkoti n. 200m, Sunan koulu n. 500m.
Liikenneyhteydet
Hyvät yhteydet omalla autolla ja Tuomarilan juna-asema lähellä.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
412 000 €