Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kalenteritie 26a 2, 02200 Espoo

595 000 €
Lystimäki - 102.2 m², 5h, k, rt, s-os, 2 x erillinen wc + ulkovarasto, terassi, autokatos
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

2 KPL JÄLJELLÄ!
LAPSIPERHEIDEN TOIVOMIA 1-TASOISIA LAMMI-KIVITALOJA LYSTIMÄKEEN

Nämä kompaktit 1-tasoiset omakotitalot täyttävät käytännöllisyyttä arvostavien lapsiperheiden toiveet. Tilaa on juuri sopivasti mukavaan yhdessäoloon ja makuuhuoneita kolmesta neljään; aurinkoterassin suunta on länteen ja pihalla reilusti tilaa lasten leikeille. Viihtyisä naapurusto on lähellä kouluja ja päiväkoteja, Espoon monipuolisia palveluja, harrastuksia ja Keskuspuiston mahtavia ulkoilumaastoja.

PIENTALOJEN NAAPURUSTO
Suositulla Lystimäen pientaloalueella rakennetaan harvoin uusia kompakteja perheasuntoja. Tämä todella toivottu kahden kivitalon kokonaisuus sijoittuu 896 m² tontille, ja kumpikin talo saa tontista itsenäisesti hoidettavan hallinta-alueen. Modernien talojen valkoisiin julkisivuihin tummat katot ja räystäät, ikkunakarmit ja muut yksityiskohdat antavat viimeistellyn ilmeen. Talojen pääsisäänkäynnin edustalla on lämmityspistokkeella varustettu autokatos ja tilava ulkovarasto. Talojen aurinkoterassit ja oleskelupihat katselevat ihanteellisesti etelään/länteen päivänpaisteen ja kesäisen ilta-auringon suuntaan.

KOMPAKTIKSI SUUNNITELTU
Yksitasoinen koti on helppo lapsiperheiden arjessa ja kokoaan tilavamman oloinen. Valloittavan avara olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhteinen kokonaisuus etelä/länsisuuntaan on raikas ja viihtyisä; iso pihaterassi jatkaa kesäkaudella oleskelutilaa. Moderni A la Carte -keittiö varustetaan mm. Mielen laadukkain kodinkonein ja kvartsityötasoin. Makuuhuoneet sijoittuvat eteisaulan äärelle. Talossa on kaksi erillis-wc:tä, kodinhoitohuoneesta on käynti terassille.

TURVALLINEN KIVITALO
Laadukkaasti rakennettu kivitalo on viisaan valinta: kivirunko ei lahoa eikä pala, sen sijaan se eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä. Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu, johon yhdistetään vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja lapsiperheen elämää kestäviä. Kokonaisuus on tyylikäs ja modernin perheen makuun sopiva.

HYVÄT PALVELUT LÄHELLÄ
Lystimäessä nautitaan monipuolisen ja sujuvan arjen parhaista mahdollisuuksista. Lähellä ovat Olarin koulu ja lukio, Päivänkehrän koulu (1-6 lk), Suurpellon monikansallinen koulu sekä Steiner-koulu. Keskuspuiston upeat liikuntapaikat ja ulkoilumahdollisuudet ovat nekin lähellä, samoin Ison Omenan ja Olarin palvelut ja metroasema.

Rakennustyöt käynnissä, arvioitu valmistuminen 2/2020.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Lystimäki
Kalenteritie 26a 2, 02200 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, 2 x erillinen wc + ulkovarasto, terassi, autokatos
Asuinpinta-ala
102.2 m²
Kokonaispinta-ala
106.2 m²
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Lammi Lämpökivi LL400
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: olohuone, ruokailutila, keittiö, 3 x makuuhuone, eteinen, erillinen wc, pesuhuone/kodinhoitotila, sauna. Asuintilat 102,2m². Muut tilat: ulkovarasto n. 4m², autokatos.
Keittiön varustetaso
Keittiön kalusteet ovat A la Carten tehdasvalmisteisia standardikalusteita, joissa on maalatut ovet. Keittiön työtasot ovat kvartsia Warm White 20mm. Pesuallas Franke Box 110-50 yksialtainen. Kodinkoneet ovat valkoisia Mielen kodinkoneita. Keittiössä on vakiovarusteena keraaminen induktioliesitaso ja erillisuuni, integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylmäkalusteina on valkoiset täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Liesituuletin valkoinen lasi, rosteriputki.
Kylpyhuoneen varustetaso
Pesuhuone on varustettu kahdella sadesuihkulla. Kodinhoitotilan työtasot ovat laminaattia ja varustetaan pesualtaalla. Kodinhoitotilassa on tilavaraus pyykinpesukone- ja kuivausrumpuyhdistelmälle.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontin liikennöitävät pinnat ovat pääosin kivituhkaa. Nurmialueet mullataan ja asennetaan siirtonurmi. Piha-alueet rakennetaan asemapiirroksen mukaisesti. Pintamateriaalit: Keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat päällystetään parketilla, saarni valkoiseksi sävytetty. Eteisen, saunan, pesuhuoneen/kodinhoitotilan ja wc:n lattiat laatoitetaan. Wc sekä eteinen hiekan värinen laatta. Kosteat tilat 10x10 laatta mustanharmaa. Asuinhuoneiden seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan valkoiseksi. Pesuhuone laatoitetaan, väri valkoinen, suihkujen taustat mustat. Saunan seinät paneloidaan. Wc:n seinät maalataan, väri valkoinen.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Lystimäki
Kiinteistötunnus
49-22-173-12
Tontin pinta-ala
896 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohde koostuu Espoon Lystimäen korttelissa 173 olevasta tontista 12 (Kalenteritie 26a, 02200 Espoo, 896 m²). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen 1 ja 2 kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Olarin ja Ison Omenan palvelut, Koulut: Päivänkehrän koulu (1-6lk), Olarin koulu ja lukio. Suurpellon monikansallinen koulu.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
595 000 €