Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Nuottakallio 15 D, 02230 Espoo

1 396 000 €
Nuottaniemi - 162 m², 6h, k, rt, kph, s-os, 2 x erillinen WC, 2 x vh, kht, tekn. tila
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

HALUAISITKO HERÄTÄ NÄISTÄ MAISEMISTA?
Vain 1 kpl jäljellä! Sisustusvalintoja vailla valmis!

Nuottaniemen komein tähystyspaikka on pian espoolaisperheen kotipiha. Länsirinteeseen valmistuva purjeenvalkoinen 2-kerroksinen kivitalo tarjoilee eturivin merimaisemia, upeita auringonlaskuja ja vapauden lähteä aalloille omasta venelaiturista ex tempore, kun tuulet ovat suotuisat! Arkkitehti SAFA Sami Paasi on suunnitellut tämän omakotitalon perheelle, joka arvostaa loistosijainnin lisäksi modernia mukavuutta ja asumisen ekologista edullisuutta. Rakentamisesta vastaa hyvästä rakentamisesta tunnettu Rakennusliike PR-Yhtymä Oy.

NAAPURINA MERI
Yläkerran isot maisemaikkunat liittävät merimaisemat kodin tunnelmaan. Parvekkeelta avautuu upea panoraama aalloille ja saaristoon. Liukuoviseinät avaamalla kesäinen saaristotunnelma ulottuu parvekkeelta koko yläkertaan. Talvi-iltoina tunnelmaa tuo kamiinatakka, jonka saa lisätilauksesta kuten parvekelasituksenkin. Moderni Poggenpohl-avokeittiö liittyy yhtenäiseen oleskelu- ja ruokailutilaan. Keittiö varustetaan
Mielen kodinkoneilla, induktioliesi on saarekkeessa.

VIIHTYMISEN SALAISUUKSIA
Isäntäväen päämakuuhuone sijaitsee talojen yläkerrassa, ja makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja suihkullinen kylpyhuone. Muut talokohtaiset makuuhuoneet/arkiolohuone/askartelutilat/varastohuoneet sopivat myös työhuoneiksi, harrastuksille tai viihtyisään vierasmajoitukseen. Alakerran terassi avautuu etelän/lännen suuntaan.

RENTOUTTAVA SPA
Kaksi sadesuihkua ja tilavaraus kylpyammeelle, lasiseinä designhenkiseen saunaan ja ikkunanäkymät merelle hemmottelevat löylynystäviä. Talossa on tilava pukuhuone ja erillisessä kodinhoitohuoneessa oma ulko-ovi. Ulkoiluvälinevarasto on talon yhteydessä ja talon edustalla 2 autopaikkaa.

YKSITYINEN VENELAITURI
Ranta-alueelle on rakennettu yhteiseen käyttöön betoniponttoonilaituri.

ELÄMÄNLAADUN OSOITE
Kotipiha sijaitsee Nuottakallion tien päädyssä lähimpänä rantaa, rantaraitin varrella ja Nuottaniemen venesataman länsipuolella. Ainutlaatuisten luontomaisemien äärelläkin nautitaan hyvien palvelujen läheisyydestä: esimerkiksi päiväkodit, koulut, uimaranta, ratsastustalli, ihanat rantakahvilat ja ravintolat (mm. Villa Pentry, Nokkalan Majakka ja Cafe Merenneito) sijaitsevat muutamien kilometrien säteellä. Myös Sepetlahden, Nuottaniemen ja Nokkalan venesatamat sijaitsevat aivan vieressä. Kauppakeskus Isoon Omenaan ja metroasemallekin on vain 2,7 km. bussipysäkille n. 500m.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nuottaniemi
Nuottakallio 15 D, 02230 Espoo
Tilat
6h, k, rt, kph, s-os, 2 x erillinen WC, 2 x vh, kht, tekn. tila
Asuinpinta-ala
162 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Betoniharkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Tilat / Pinta-alat
2 krs: eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, halli, WC, 2 x makuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone. 1 krs: 2 x makuuhuone, arkiolohuone, saunaosasto, kodinhoitotila, erillinen WC, vaatehuone, 2 x varasto. Asuintilat 147m² + muut tilat (2 x varasto 15m²), yhteensä 162m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Poggenpohl -keittiö Mielen kodinkonein. Pyydä erillinen kalustesuunnitelma.
Kylpyhuoneen varustetaso
Laattapisteen laatat pyydä erillinen laatoitussuunnitelma.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Pintamateriaalit: Kts. erillinen huonekortti

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nuottaniemi
Kiinteistötunnus
49-23-264-26
Tontin pinta-ala
1825 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti jaetaan talojen A, B ,C ja D kesken hallinnanjakosopimuksella. Jokainen huoneisto hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Osapuolet omistavat määräosin myös määräalan kiinteistöstä 49-412-1-985-M502 (1868m²) kukin 1/4 osuudella. Määräalalla sijaitsee muun muassa osapuolten (kiinteistön asukkaiden) käyttöön rakennettava venelaituri. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Rakennusliike PR-Yhtymä Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Matinkylän ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Matinlahden koulu (1-6lk), Tiistilän koulu (1-9lk), Haukilahden ja Kaitaan lukiot, Matinkylän ruotsinkielinen koulu ja lukio
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Ranta
Oma ranta
Velaton myyntihinta
1 396 000 €