Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Haltialehto 10, 02330 Espoo

448 000 €
Nöykkiö - 148 m², 6h, k, rt, s-os, kph, 2 x wc, khh, varastot
Omakotitalo, 1998

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ISO KOTI UNELMIENSA TOTEUTTAJALLE
Vuonna 1998 valmistunut 2-kerroksinen Kastelli-omakotitalo tarjoaa lapsiperheelle mukavan elämän puitteet jo nykyisellään. Unelmien kotia etsivä voi löytää juuri tästä kodista mahtavasti potentiaalia omien ideoiden toteuttamiseen: pohjaratkaisu on käytännöllinen ja helposti muunneltavissa perheen tarpeiden ja vaikkapa harrasteiden mukaisesti.

KAKSI KERROSTA VIIHTYISYYTTÄ
Kahden kerroksen tilaratkaisun suunnittelussa on mietitty lapsiperheen jokapäiväistä elämää: yhteisen ajan, oman rauhan, levon ja arkisten puuhien mukavuutta ja helppoutta. Niinpä alakerrassa on oma suojaisa sisäänkäyntinsä kuratossuille ja -tassuille: pukuhuoneesta pääsee suoraan saunatiloihin suihkuun ja löylyihinkin. Aidon puulämmitteisen kiukaan vieressä on tilavaraus sähkökiukaalle. Saunatilojen lisäksi alakerrassa on takkahuone varaavine takkoineen, makuu/työhuone, erillinen wc, tekninen tila/varasto ja kellari.

PALJON LUONNONVALOA
Pääsisäänkäynti avautuu yläkertaan. Tilavasta tuulikaapista astutaan suoraan yläkerran viihtyisiin oleskelutiloihin. Varaava takka on olohuoneen
lämmin sydän ja isolle katetulle terassille on käynti olohuoneesta. Valoisa keittiö on kompaktisti omassa kulmauksessaan ja ruokapöydän paikka ikkunoiden ääressä. Apukeittiö ja suihkullinen kylpyhuone ovat yläkerran aulan yhteydessä. Kolme makuuhuonetta sijoittuvat talon luoteisjulkivisun puolelle.

OMAN TALON MUKAVUUTTA
Sähkölämmitteisessä talossa on pääosin lattialämmitys, ainoastaan olohuoneessa ja makuuhuoneissa on patterit. Kaksi varaavaa takkaa tarjoavat kylminä vuodenaikoina edullista lisälämpöä ja paljon viihtyisää tunnelmaa. Talossa on myös Allaway -keskuspölynimuri. Pihalla on puuvarasto ja pihakaivo sekä yltäkylläisesti tilaa leikeille, kasvimaalle ja viherpeukalon ideoille. Tontti tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella hallinta-alueiden A ja B kesken. Nyt myytävän omakotitalon hallinta-alueen pinta-ala on 712m².
Myynnissä myös omakotilalon rakennuspaikaksi viereinen hallinta-alue A (463m²), kysy lisätietoja.

SUOSITTU KAUPUNGINOSA
Viihtyisässä ja rauhallisessa naapurustossa hyvät palvelut ovat kävelymatkan ulottuvilla: Nöykkiön ala- ja yläkoulut, päiväkodit, neuvola, hammashoitola, kaupat, kirjasto, pelikentät, leikkipaikat ja lisäksi upeat ulkoilumahdollisuudet. Espoonlahden kouluihin, Kauppakeskus Pikkulaivaan ja muihin palveluihin on n. 2 km, Kauppakeskus Liilaan n. 3 km ja meren rantaan noin 3,5 km. Ison Omenan ja Tapiolan metroasemille on liityntäbussiyhteys.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Haltialehto 10, 02330 Espoo
Tilat
6h, k, rt, s-os, kph, 2 x wc, khh, varastot
Asuinpinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
199 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1998
Rakennusmateriaalit
Puu/tiili/betoni
Katon tyyppi
Auma/tiilikate
Lämmitys
Sähkölämmitys, osittain lattialämmitys, osittain patterilämmitys.
Energialuokka
Energialuokka: C2018
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 2 krs/tuulikaappi, olohuone, keittiö, ruokailutila, 3 x makuuhuone, apukeittiö, kylpyhuone. 1 krs/takkahuone, työhuone. Asuintilat n. 148m². Muut tilat: sauna, pesuhuone, wc, pukuhuone, tekninen tila/varasto, varasto, yhteensä n. 51m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 199m².
Keittiön varustetaso
Jääkaappi, pakastin, liesituuletin, astianpesukone. Kaapistot, laminaattitasot.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: kylpyhuone/suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaapit, peili, wc-istuin. Apukeittiö/kaapistot, pk-liitäntä, pesuallas. 1 krs: pesuhuone/2 x suihku. Sauna/puukiuas (varaus sähkökiukaalle). Erillinen wc. Pukuhuone/vesipiste.
Korjaukset
Ilmanvaihtokoneen huolto ja ilmanvaihtokanavien nuohous 2009. Räystäiden ja kaiteiden maalaus 2011 ja 2018. Ilmalämpöpumpun huolto 2018. Keittiön ja kodinhoitohuoneen hanat vaihdettu 2016. Viimeisin savuhormien nuohous 2019.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Allaway -keskuspöylynimuri. 2 x takka (varaavat). Pihalla puuvarasto ja pihakaivo. Sähkölämmitys, kokonaiskustannus (sis. talous- ja lämmityssähkön) n. 27000 kWh/vuosi. Ilmalämpöpumppu. Koneellinen tulo- ja poistoilma (LTO). Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 7/2019. Pintamateriaalit: Lattiamateriaalit: olohuone/parketti. Keittiö, ruokailutila, makuuhuoneet, työhuone/korkki. Kosteat tilat, takkahuone, tuulikaappi, apukeittiö/laatta. Kylpyhuone, apukeittiö, tuulikaappi, ruokailutila, keittiö, työhuone, takkahuone, pukuhuone, s-os/lattialämmitys.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-30-130-11
Tontin pinta-ala
712 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
e=0,2+15%
Lisätiedot kaavoituksesta
kartat.espoo.fi
Lisätiedot
Koko tontin pinta-ala on 1222m², joka jaetaan hallinta-alueiden A ja B kesken. Nyt myytävän omakotilalon hallinta-alueen pinta ala on 712m².

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nöykkiön palvelut kävelyetäisyydellä n. 400m, Espoonlahden palvelut n. 2km., Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Martinkallion koulu (1-9lk), Espoonlahden koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan ja Tapiolan metroasemille

Kustannustiedot

Vesimaksu
40 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
130 EUR/v
Kiinteistövero
1080.00 EUR/v
Lämmityskustannukset
208,33 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
448 000 €