Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Lasimäki 4 C, 02780 Espoo

780 000 €
Lasilaakso - 220 m², 8h, k, rt, kph, s-os, khh, 3 x wc + autotalli
Omakotitalo, 2009

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

TILAA JA TYYLIÄ ARVOSTAVAN PERHEEN EKOLOGINEN MAALÄMPÖTALO
Vuonna 2009 valmistunut 2-kerroksinen Lammi-kivitalo on ison perheen unelmakoti. Miljööseen harmonisesti asettuva arkkitehtuuri ja käytännölliset tilaratkaisut kertovat suunnittelun asiantuntemuksesta. Maalämpötalon ekologisuus puolestaan kertoo kestävän kehityksen mukaisesta ajattelusta. Sijainti Lasilaakson uudella pientaloalueella on lähellä luontoa ja Kauklahden palveluja.

LAMMI-KIVITALO ON KLASSIKKO
Komean harjakattoisen talon oleskeluterassi sijaitsee lännen suuntaan yläkerran olohuoneen edustalla, etupihan pääsisäänkäynti on sekin yläkertaan. Etupihan ajoalue on asfaltoitu ja kulkutiet kivetty. Talon toisessa päädyssä on myös terassi.

ON SANOTTAVA WAU
Talon upea yhtenäinen oleskelutila - olohuone, ruokailutila ja avokeittiö - lumoaa valoisalla avaruudellaan. Sisäkatto nousee korkealle harjakaton muotoon ja sen puupinnat luovat äänimaisemaan harmonista akustiikkaa. Iso kiertoilmatakka ja päätyseinän pyöreä yläikkuna tuovat häivähdyksen sakraalisestakin interiööristä. Valoisassa A la Carte -keittiössä on kivitasot ja monipuoliset kodinkoneet. Ruokapöydän paikka on ikkunakulmauksessa, lasiliukuseinän avaamalla tila jatkuu terassillekin.

JOKAPÄIVÄISTÄ LUKSUSTA
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja niiden välissä viihtyisä spa-osasto. Pukuhuoneesta on käynti terassille ja etupihalle. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja lasitiiliseinän viereen sijoitettu moderni kylpyamme. Ikkunallisessa saunassa on jättiläistuijasta valmistetut lauteet sekä aito puukiuas ja varaus sähkökiukaallekin.

SEITSEMÄN MAKUUHUONETTA
Yläkerran kahden makuuhuoneen lisäksi alakerrassa on viisi makuuhuonetta. Isolle perheelle mitoitetussa talossa on todella tilava kodinhoitohuone säilytystiloineen sekä erikseen pesuhuone ja suihkulla varustettu wc. Alakerran iso oleskelutila sopii kotiteatteriksi tai harrastuksiin. Alakerrasta on käynti terassille ja edelleen autotallin kellarivarastoon. Ulkovarasto on talon toisessa päädyssä.

MAALÄMPÖ ON EDULLISTA
Korkeatasoisen ison kivitalon lämmitysratkaisuksi on valittu maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, varaava kiertoilmatakka toimii lisälämmönlähteenä. Beam-keskuspölynimuri ja keittiön rikkaimuri ovat isossa talossa käytännöllisiä. Autotallissa on sähkötoiminen nostoovi.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Luontomaisemistaan tunnetulla seudulla myös palvelut ovat lähellä: Kauklahden keskustaan on vain reilu kilometri, ja Kauklahden ja Vanttilan alueella on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja. Ulkoiluun kutsuvat läheiset lenkkipolut ja Espoonlahden luonnonsuojelualueen maisemat. Myös kulkuyhteyksissä on valinnan varaa: bussipysäkille on 150 metriä (linja 166 Lasimäki-Kauklahti-Vanttila) ja Kauklahden juna-asemalle n. 1,4 km. Omalla autolla Kehä III:lle pääsee muutamassa minuutissa.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Lasilaakso
Lasimäki 4 C, 02780 Espoo
Tilat
8h, k, rt, kph, s-os, khh, 3 x wc + autotalli
Asuinpinta-ala
220 m²
Kokonaispinta-ala
270 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2009
Rakennusmateriaalit
Lammi harkko
Katon tyyppi
Harja/peltikate
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä (ei autotalli)
Energialuokka
Energialuokka: C2007
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 2 krs/eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 x makuuhuone, saunaosasto. 1 krs/5 x makuuhuone, wc, pesuhuone, kodinhoitohuone. Asuintilat n. 220m². Muut tilat: askarteluhuone, tekninen tila yhteensä n. 20m². Kahden auton autotalli n. 30m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 270m². Autotallin alla kellaritilaa, ulkovarasto.
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö, kivitasot. Integroidut AEG:n jääkaappi ja pakastin (pakastin ei toimi). Siemensin erillisuuni ja induktioliesitaso (2 x induktiolevy, 3 x kaasulevy). Siemensin integroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone. Siemensin kahvikone (maidonvaahdotus ei toimi).
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, betonitaso, peili. Kylpyhuone/2 x suihku, kylpyamme. Pukuhuone/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Sauna/jättiläistuija -lauteet, Aito Puukiuas sekä varaus sähkökiukaalle. 1 krs: wc/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, suihku. Pesuhuone/2 x pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin, suihku. Kodinhoitohuone/pk-liitäntä (varaus pesutornille), kaapistot.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Olohuoneessa kiertoilmatakka. Beam -keskuspölynimuri + rikkaimuri keittiössä. Ajoväylät asfaltoitu, kulkutiet kivetetty. Autotallissa sähkötoiminen nosto-ovi. Sähkönkulutus n. 18.000 kWh/vuodessa sisältäen taloussähkön sekä maalämpöpumpun käyttämän sähkön. Pintamateriaalit: Olohuone, 2 krs:n makuuhuoneet/valkolakattu saarniparketti. Keittiö, ruokailutila, kosteat tilat/laatta. 1 krs:n makuuhuoneet, askarteluhuone/laminaatti.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Lasilaakso
Kiinteistötunnus
49-45-7-4
Tontin pinta-ala
1796 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
kartat.espoo.fi
Lisätiedot
Talon C hallinta-alueen pinta-ala on 1796m².

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauklahdessa mm: K-market, Lidl, Alko, Maxin kala, Halmeen kahvila, R-kioski, ravintola Brunnsdal, kampaamo, Kauklahden kukka, eläinlääkäri, hammaslääkäri, apteekki, kappeli, kirjasto, autokorjaamo ja katsastus., Koulut: Kauklahden ja Vanttilan koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle, Kauklahden juna-asema

Kustannustiedot

Kiinteistövero
1663.08 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
780 000 €