Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Tammitie 12 C, 02270 Espoo

820 000 €
Nöykkiö - 185 m², 5h, k, kph, s-os, khh, erillinen WC, ask.h/kotiteatterihuone, vh, var + ak
Omakotitalo, 2014

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ISON PERHEEN EKOLOGINEN MAALÄMPÖTALO
Vuonna 2014 rakennetun 2-kerroksisen kivitalon puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja tilaratkaisut kertovat suunnittelun asiantuntemuksesta. Edistyksellinen talotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalivalinnat kertovat ympäristötietoisesta ajattelusta ja asumisen mukavuuden arvostamisesta. Suojaisain rinnepihan huoliteltu ilme istutuksineen ja kastelujärjestelmällä puolestaan kertoo rakkaudesta, jolla ensimmäinen isäntäväki on hoitanut uutta kotiaan.

MODERNI JA VIIHTYISÄ
Tyylikäs rinnepiha kehystää valkoiseksi rapattua ja tummalla sävyllä detaljoitua kivitaloa. Suurikokoisella sähkötoimisella markiisilla varustettu etelä/länsiterassi sijaitsee yläpihalla olohuoneen edustalla, myös etupihalla on terassi. Muurikivet kehystävät rinnepihan istutuksia ja kulkualuetta. Tontilla on kaksi omakotitaloa rinnakkain: autokatokset ja 11 m² varastot sijaitsevat talojen välissä. Pääoven edustalle mahtuu lisäksi kaksi autoa.

YLÄKERTA YHDESSÄOLOON
Pääoven eteisestä noustaan puoli kerrosta yläkertaan. Kolme makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone sijaitsevat yläaulan äärellä, muutoin koko kerros on avointa, korkeaa tilaa olohuoneelle, keittiölle ja ruokailutilalle. Avokeittiössä on kiiltovalkoiset kalusteet tuplarivisellä yläkaapistolla, mustat kivitasot sekä laadukkaat kodinkoneet: täyskorkea jääpakastinkaappiyhdistelmä, integroitu astianpesukone, erillisuuni, keraaminen induktioliesitaso ja liesituuletin.

SPA-SAUNATUNNELMIA
Kellarikerroksessa on kompakti kodinhoitotila, erillis-wc ja iso makuuhuone. Varastotiloista toinen soveltuu ikkunallisena asuinkäyttöön. Askartelutila sopii kotiteatteriksi tai kuntosaliksikin. Saunaosastoon kuuluu pukeutumistila, kahdella sadesuihkulla ja kylpyammeella varustettu pesuhuone sekä spa-henkinen sauna, jossa on Sun-Saunan muotolauteet ja komea Iki-pilarikiuas.

MUKAVUUTTA JA EKOLOGIAA
Talon lämmitysratkaisuna on ekologinen ja edullinen Nibe-maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Yläkerran lisämukavuutena on energiatehokas maaviileä, joka jäähdyttää kesähelteellä vilpoisaksi. Koneelliseen tulo- ja poistoilmanvaihtoon on liitetty hukkalämpöä hyödyntävä lämmöntalteenottolaite. Talon edistyksellinen talotekniikka sisältää huonekohtaiset lämmönsäädöt, kaukosäätimellä ohjattavan viilennyksen ja monipuolisesti toteutetun sähkösuunnitelman valaistuksineen kodissa ja piha-alueilla.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Nöykkiössä nautitaan luonnon, harrasteiden ja palvelujen läheisyydestä. Martinkallion kouluun ja Finno Skolaan on n. 1 km, Nöykkiön, Suomenojan ja Espoonlahden alueella on myös muita kouluja sekä useita päiväkoteja ja kerhoja. Pienemmille lapsille leikkipuisto turvallisesti kävelyetäisyydellä. Kauppakeskus Liilaan on n. 600 m, Merituuleen 2 km, Espoonlahteen 2,5 km ja Isoon Omenaan 3,5 km. Ison Omenan metroasemalle on liityntäbussiyhteys.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Tammitie 12 C, 02270 Espoo
Tilat
5h, k, kph, s-os, khh, erillinen WC, ask.h/kotiteatterihuone, vh, var + ak
Asuinpinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2014
Rakennusmateriaalit
Valuharkko EMH-400
Katon tyyppi
Pulpetti/konesaumattu pelti
Lämmitys
Maalämpö (Nibe) toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä sis. maaviileän
Energialuokka
Energialuokka: A2007
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 2 krs: Olohuone, 3 x makuuhuone, keittiö, kylpyhuone/WC. 1 krs: aula, makuuhuone. Muut tilat: askarteluhuone/kotiteatterihuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, erillinen WC, vaatehuone, varastohuone. Asuintilat 117m² + muut tilat 68m² + varasto 11m², yhteensä 196m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Domuksen kiiltävät valkoiset kaapistot, 70cm syvät XL-laatikot ja 70cm syvä musta kivitaso. AEG:n keraaminen induktioliesitaso, erillisuuni. Electroluxin liesituuletin. AEG:n jääpakastinkaappiyhdistelmä. AEG:n kalusteisiin integroitu astianpesukone. Grohen keittiöhana.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 krs: kylpyhuone/IDO Seven D, Soft close seinä-WC Geberitin rungolla, Hansgrohe Raindance-suihku, suihkuseinä, 2 x Svedbergin malja-allas, Domuksen vetolaatikostot, peili, peilikaappi. 1 krs: erillinen WC/IDO Seven D, Soft close seinä-WC Geberitin rungolla, Svedbergin malja-allas, Domuksen vetolaatikostot, peili. Pesuhuone/2 x Hansgrohen Raindance -suihku, kylpyamme. Saunassa tervaleppäpaneelit, Sun Saunan muotolauteet ja Iki-pilarikiuas 10,5 kW.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Sähkönkulutus n. 1194 euroa/vuosi (sisältäen taloussähkön sekä maalämmön tarvitseman sähkön). Biotakka ei sisälly kauppaan. Verisuren Älylukitus. Markiisi (sähköinen + tuulitunniste). Pintamateriaalit: Eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuoneet, askarteluhuone/kotiteatterihuone, varasto, vaatehuone/tammiparketti. Kosteat tilat/keraaminen laatta.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Nöykkiö
Kiinteistötunnus
49-30-188-12
Tontin pinta-ala
923 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen C ja D kesken. Talon C omistusosuus kiinteistöstä on 515/923 -osaa ja hallinta-alueen pinta ala on 515m².

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauppakeskus Liila, Espoonlahden ja Ison Omenan palvelut sekä tennishalli+kuntosali, Koulut: Martinkallion koulu (1-9lk), Finno skola (1-6lk), Nöykkiön yläkoulu, Espoonlahden koulut ja lukio. Nöykkiön ja Suomenojan päiväkodit.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Vesimaksu
39 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
148 EUR/v
Kiinteistövero
878.36 EUR/v
Lämmityskustannukset
99,50 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
820 000 €