Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Esperantotie 2 C, 02230 Espoo

948 000 €
Matinkylä - 128 m², 5h, k, rt, s-os, kph, erillinen wc, var, ulkovar. + autokatos, autotalli
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

LUONTOYSTÄVÄLLINEN MAALÄMPÖTALO IIRISLAHTEEN
Merellisestä Espoosta uutta omakotitaloa etsivälle tämä tilaisuus on loistokas: isollekin perheelle ihana 2-kerroksinen maalämpötalo valmistuu Iirislahteen jo jouluksi 2020. Rauhallinen ja turvallinen naapurusto on ihanteellinen etenkin lapsiperheelle, sillä läpiajoliikennettä ei ole. Aivan vieressä ovat Rantametsän puistoalue pururatoineen ja koirapuistoineen, lähellä ovat myös Matinkylän Urheilupuisto, hyvämaineiset päiväkodit ja koulut sekä venesatamat, uimarannat ja upea rantaraitti kahviloineen.

VIISAS VALINTA
Kivitalo on turvallinen ja mukava asua, sillä kivirunko ei pala eikä homehdu, mutta eristää hyvin ääntä ja lämpöä. Talon oleskelutilat, terassiparveke ja oleskelupiha terasseineen katsovat lounaaseen, neljä makuuhuonetta pääosin koilliseen, jossa suunnassa horisonttiin piirtyy Haikaranpesä komeine iltavalaistuksineen.
Lisätilauksesta talon terassille saa lasituksen.

LAADUKASTA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunaosasto sijaitsee alakerrassa. Ikkunallisessa saunassa on digitaalisella ohjauspaneelilla toimiva Harvia Cilindro -kiuas ja lasiseinä pesuhuoneeseen. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua sekä kodinhoitotila, terassiovesta pääsee vilvoittelemaan. Alakerrassa sijaitsee lisäksi kaksi makuuhuonetta, wc ja varasto, josta on läpikulku lämpimään autotalliin. Ulkovarastoon pääsee ulkokautta, auto/pyöräkatos
ovat talon vieressä.

TILA ON YLELLISYYTTÄ
Upeassa yläkerrassa olohuone, ruokailutila ja avokeittiö muodostavat kauniin kokonaisuuden, jonka kruunaa koko talon levyinen lasikaiteinen terassiparveke. Avokeittiössä on Keittiömaailman kaapistot ja Siemensin kodinkoneet, minimalistinen kokonaisuus sopii olohuoneen yhteyteen. Lähes koko parvekeseinä on ikkunapintaa ja lasiliukuoven avaamalla sisä- ja ulkotilat yhdistyvät ylelliseksi kokonaisuudeksi. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja suihkulla varustettu kylpyhuone.

EKOLOGISUUS ON EDULLISTA
Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä ja hukkalämpöä tehokkaasti hyödyntävä LTO-laite. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita. Iso tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmen uuden omakotitalon kesken, etupiha asfaltoidaan ja nurmialueet mullataan.

ELÄMÄNLAATUA ARVOALUEELLA
Omakotitalossa isäntäväki on oman asumisensa kippari. Merellisessä kaupunginosassa pienvenesatamat, rantaraitti, uimarannat ja kahvilat ovat kävelymatkan ulottuvilla. Matinkylän Urheilupuisto on sekin aivan lähellä. Alueella on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja sekä useita ala- ja ylä-asteita, mm. Matinlahden koulu (1-6lk), Tiistilän yhtenäiskoulu (1-10lk), Haukilahden yläkoulu sekä ruotsinkielinen Mattlidens skola och gymnasium. Isoon Omenaan ja metroasemalle on vain 1,5 km ja sinne pääsee sujuvasti liityntäbussilla.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Matinkylä
Esperantotie 2 C, 02230 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, kph, erillinen wc, var, ulkovar. + autokatos, autotalli
Asuinpinta-ala
128 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Kivi
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Lämmitys
Maalämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä
Energialuokka
Energialuokka: A2018
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö Siemensin kodinkonein.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Pintamateriaalit: Kts. erillinen huonekortti.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Matinkylä
Kiinteistötunnus
49-23-205-10
Tontin pinta-ala
1680 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
APII, e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohde koostuu Espoon kaupungin 23 kaupunginosassa korttelissa 205 olevasta tontista 10 (Esperantotie 2, 02230 Espoo). Tontin koko on 1680 m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen A, B ja C kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Matinkylän ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Matinkylän suomen- ja ruotsinkieliset koulut. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
948 000 €