Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Syystie 14b, 00780 Helsinki

683 000 €
Tapaninvainio - 130 m², 5h, k, rt, s-os, khh, erill. WC, vh + autotalli/var.
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

ÄLYKKÄITÄ LAMMI-KIVITALOJA HYVIEN PALVELUJEN LÄHELLE

Modernisti varustettua iskemätöntä omakotitaloa etsivälle tämä tilaisuus on ohittamaton: nopeana ostopäättäjänä ehdit hyödyntää rakentamisajan lisätyömahdollisuudet ja asennuttaa myös kevyttakan valmiiksi uuteen kotiisi. Muuttopäivä on loppuvuodesta 2020. Luvassa on mukavaa elämää Tapaninvainion viihtyisällä pientaloalueella: päiväkodit, koulut, terveyspalvelut, lähikaupat, isot marketit, uimahalli ja luonto ovat lähellä ja bussikyytiinkin pääsee kotipihan kulmalta! 

VALITSETKO YHDEN VAI KAKSI KERROSTA?
Talo A on 2-kerroksinen ja Talo B on yksikerroksinen. Talot valmistuvat toistensa naapureiksi omille tonteilleen. Pohjaratkaisut ovat käytännöllisiä, arkkitehtuuri modernia ja rakentamisen laatu ensiluokkaista. Talot lupaavatkin turvaa, helppoutta ja iloa vuosikymmeniksi elämän arkeen ja juhliin. Toki Lammi-kivitalo on viisas valinta myös jälleenmyyntiarvon näkökulmasta. 

YHDESSÄOLON MUKAVUUTTA
Valoisissa oleskelutiloissa viihdytään yhdessä  Modernissa avokeittiössä on valkoiset kaapistot ja Mielen kodinkoneet. Saarekkeessa sijaitsevan induktiolieden äärestä kokin on helppoa osallistua viereisen ruokailutilan ja olohuoneen tapahtumiin. Olohuoneessa on valmius kevyttakan asentamiseen ja käynti ihanalle terassille, jossa puolestaan on lasitusvaraus. Oleskelupiha on tasainen ja leikkeihin sopiva. 

TILAA ISOLLE PERHEELLE
Näissä taloissa on lapsiperheelle tilaa: A-talossa yksi  makuuhuoneista on alakerrassa ja kolme yläkerrassa, jossa lisäksi on tilava suihkullinen kylpyhuone ja päämakuuhuoneen yhteydessä iso vaatehuone. Yksikerroksisen B-talon päämakuuhuoneen ylellisyytenä on iso walk-in-vaatehuone. Varastotilaa on reilusti ja pääoven vieressä ulkoiluvälineille suojaisa katos. 

KAKSI SUIHKUA JA HYVÄT LÖYLYT
Kummassakin talossa on kaksi sadesuihkua: A-talossa yksi sadesuihku on saunan pesuhuoneessa ja toinen yläkerran kylpyhuoneessa, jossa myös on kodinhoitotila. B-talon pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja wc, ja viereisestä kodinhoitohuoneesta voi oikaista autotalliinkin. Harvia Cilindro -kiuas lupaa saunojille muhkeat löylyt. Eteisen yhteydessä on lisäksi erillinen wc. 

ÄLYKKÄÄSTI VARUSTETTU
Arjen mukavuutta tuo ABB-free@home-järjestelmä, jolla ohjaat helposti talon toimintoja. Voit vaikkapa yhdellä kännykän näppäimellä käynnistää aamuisin radion ja kahvinkeittiminen sekä sytyttää valot kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Lämmitysjärjestelmänä on ilma-vesilämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, lisäksi taloissa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä räätälöity LED-valaistus. Autotallin ovi toimii kaukosäätimellä, toinen autopaikka on etupihalla. Talot rakentaa GH-rakennustekniikka Oy, jolla on avainlippu-tunnus suomalaisen työn laatumerkkinä.

Lisätietoja ja esittelyt:
Mikko Aro
0500 479 364 tai if.esuohemirp@ora.okkim
Oma asunto myymättä? Pyydä heti maksuton arvio.

Rakennus

Sijainti
Helsinki, Tapaninvainio
Syystie 14b, 00780 Helsinki
Tilat
5h, k, rt, s-os, khh, erill. WC, vh + autotalli/var.
Asuinpinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
152 m²
Kerroksia
1/1
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Lammi kuorikivi KK400
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Lämmitys
Ilmavesilämpöpumppu / vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Tilat / Pinta-alat
Olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 x makuuhuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, erillinen wc, vaatehuone 130 m². Lisäksi autotalli ja varasto 22 m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Kesti Kaluste kts. erillinen kalustesuunnitelma. Mielen kodinkoneet.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontin 91-39-7-6 pinta-ala on n. 576 m². Kulku- ja johto-oikeus tontin 91-39-7-5 kautta. Yhteinen jäteaitaus tontin 91-39-7-5 kanssa. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Pintamateriaalit: Kosteat tilat ja eteinen Villeroy & Boch laatta (Bellagio tai Houston). Olohuoneessa Villeroy & Boch Oak Park 20x120. Makuuhuoneissa parketti tai vinyylilankku. Autotalli ja varasto betoni.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Helsinki
Kylä/Kaup.osa
Tapaninvainio
Kiinteistötunnus
91-39-7-6
Tontin pinta-ala
576 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
kartta.hel.fi

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
S-market n. 500m, terveysasema n. 600m., Koulut: Koulut ja päiväkodit alueella. Lähin päiväkoti n. 200m.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet. Syystieltä bussit mm. Kamppiin, Malmille ja Pukinmäkeen.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
683 000 €