Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Mustanlahdentie 18b, 02780 Espoo

795 000 €
Kurttila - 242 m², 8h, k, s-os, khh, 2 x kph/wc, erill. wc, autokatos
Erillistalo, 2000

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

ISON PERHEEN INSPIROIVA KOTI KALLVIKSUNDETIN KALLIOLLA
Omaa rauhaa, tilaa ja luontoa arvostavalle tämä koti on unelman täyttymys. Komealta kalliolta maisema avautuu esteettä Espoonlahden Luomanselälle: täällä katsellaan muuttolintujen saapumiset ja lähdöt, vuodenaikojen vaihtumiset ja upeat  auringonlaskut. Itse talossa on yltäkylläisesti tilaa ison perheen mukavaan elämään ja kätevän lähellä myös Kurttilan ja naapurikaupunginosien monipuoliset palvelut.

PURJEENVALKOINEN SAARISTOLAINEN
Valkoiseksi rapatun kivitalon arkkitehtuuri henkii saaristolaisuutta ja sopii maisemaan. Etupihaa jäsentää kaksipaikkainen autokatos, jonka yhteydessä on tilava varasto ja vieressä kulkuyhteys kodin pääovelle. Tontin takapiha tähyää länteen meren lahdelle, kalliolla on tilaa upealle terassille. Pihalla kasvaa havupuita ja -pensaita, pääosin luonnonvarainen tontti on valmiina puutarhaihmisen inspiraatioille ja uusille ideoille.

PERHEEN JA YSTÄVIEN YHDESSÄOLOON
Isossa olohuoneessa nautitaan takkatulesta ja merellisistä ikkunanäkymistä, kesällä myös maisematerassin tunnelmista. Valoisa avokeittiö ja ruokailutila ovat olohuoneen vieressä, toisella puolella on kirjastoksikin soveltuva huone. Vierashuoneessa on oma vaatehuone, erillinen wc on eteisen yhteydessä. Saunaosaston sijainti kodinhoitohuoneen vieressä on oiva: kodinhoitohuoneen ulko-oven kautta pääsee löylyistä jouhevasti vilvoittelemaan ja myös pihapuuhista suoraan pesulle ja pyykkihuoltoon.

UUSIIN IDEOIHIN VALMIS ARKIOLOHUONE
Yläkerran 40-neliöinen arkiolohuone antaa upeita mahdollisuuksia uuden isäntäväen ideoille ja yhdessäololle, esteettömät näkymät meren lahdelle tuovat tilaan ainutlaatuista tunnelmaa. Makuuhuoneet (4 kpl) sijoittuvat olohuoneen äärelle, kukin omaan kulmaukseensa. Päämakuuhuoneen ihanuuksiin kuuluvat privaatti kylpyhuone suihkuineen sekä vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa on suihkulla varustettu toinen kylpyhuone ja erillinen vaatehuone.

OMAKOTITALON VEROINEN
Vuonna 2000 valmistunut sähkölämmitteinen kivitalo kuuluu kahden erillistalon asunto-osakeyhtiöön ja sille kuuluu tontista oma hallinta-alueensa. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti kummankin talon isäntäväki huolehtii ja vastaa itsenäisesti kaikista oman talonsa ja tontinosansa kuluista/kunnossapidosta. Asumisen mukavuus vertautuu siten omakotitaloasumiseen: kunnossapidon ja remonttien tiimoilta ei tarvitse kokoustaa eikä maksaa taloyhtiön vastikkeita.

KAIKKI TÄRKEÄ LÄHELLÄ
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut ovat lyhyen matkan ulottuvilla. Ruotsinkielinen alakoulu ja päiväkoti sijaitsevat Kurttilassa, ja lähimmät suomenkieliset koulut Vanttilassa, Kauklahdessa ja Saunalahdessa. Kurttilassa on hienot mahdollisuudet ulkoiluun ja luontoharrastuksiin ympäri vuoden. EGS:n golfkentälle n. 5 km, Sarfvikin golfkentälle on n. 6 km, Marinsatamaan 4,5 km ja Kallvikin uimarantaan ja talviavannolle 1,8 km. Iso Omenan metroasemalle on liityntäbussiyhteys.

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Kurttila
Mustanlahdentie 18b, 02780 Espoo
Huoneiden lukumäärä
8
Tilat
8h, k, s-os, khh, 2 x kph/wc, erill. wc, autokatos
Asuinpinta-ala
242 m²
Kokonaispinta-ala
242 m²
Kerros
2/2
Hissi
Ei
Ikkunoiden suunta
Kaikkiin ilmansuuntiin, piha pääosin länteen.
Parveke
Ei
Keittiön varustetaso
Kaapistot, jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs: pesuhuone/2 x suihku, pesuallas. Erillinen wc/pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin. 2 krs: kylpyhuone1/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, suihku. Kylpyhuone2/pesuallas, wc-istuin, suihku. Lattiat laattaa.
Oma sauna
Ei
Lisätiedot
Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 8.6.2018. Kumpikin talo (A ja B) vastaa kaikista kuluistaan itse. Yhtiössä ei peritä erillistä hoitovastiketta. Jätemaksu ja tilinhoitokulut jaetaan 50/50. Vahinkovakuutusmaksut jaetaan vakuutusyhtiön antamien lukujen mukaan. Kiinteistövero jaetaan talojen mukaan sekä maa-alue 50/50. Koko kiinteistövero on 1395 euroa/vuosi 2018 ja kiinteistövakuutus n. 616 euroa/vuosi 2018. 4§ mukaan kumpikin osakkeenomistaja vastaa kaikista niistä rakentamis-, korjaus- ja kunnossapitotöistä ja -kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen hallitsemaansa huoneistoon tai siihen tontinosaan, joka yhtiöjärjestyksen mukaan kuuluu hänen hallitsemansa huoneiston omaan käyttöön. Säilytystilat: Kaapistot, 2 x vaatehuone, ulkovarasto.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Kalliojako
Rakennusvuosi
2000
Katon tyyppi
Harjakatto/huopakate
Huoneistojen lukumäärä
2
Rakennusmateriaalit
Siporex
Lämmitys
Sähkölämmitys
Energialuokka
Energialuokka: D2018
Taloyhtiön sauna
Ei
Isännöitsijä
Johan Roos
Kiinteistön hoito
Omatoiminen
Tontin pinta-ala
3227 m²
Tontin omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Myyntihinta
795 000 EUR
Muut maksut
Sähkölämmitys, kokonaiskulutus (sis. talous- ja lämmityssähkön) n. 30.000 kWh/vuosi.
Vesimaksu
mittarin mukaan

Muuta

Velaton myyntihinta
795 000 €