Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Pekka Leimuvaara

Myyntiedustaja
040 771 0514
if.esuohemirp@araavumiel.akkep

Tarjoan hyödyksesi yli 30 vuoden aikana karttuneen kokemukseni asiakaslähtöisestä myynnistä ja yksilöllisestä asiakaspalvelusta eri toimialoilla. Asiakkaan aito kuunteleminen ja juuri oikean ratkaisun löytäminen/räätälöiminen ovat kuuluneet jokaiseen työtehtävääni – ja näistä olen ilokseni saanut kiittävää palautetta.

Viimeksi kuluneet 10 vuotta olen työskennellyt pääkaupunkiseudun alueella pientalorakentamisen parissa, niinpä talo- ja tonttiasiat ovat tulleet minulle erityisen tutuiksi. Samalla olen tutustunut myös pk-seudun eri asuinalueisiin ja oppinut katsomaan alueita ja kaupunginosia kodinostajan silmin. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on todella paljon, ja niistä asiakkaalle parhaan löytäminen on kokemuslaji. 

Olen myös rakentanut omalle perheelleni kaksi omakotitaloa (puutalon ja kivitalon) sekä hirsimökin saaristoon. Viiden lapsen isänä harrastan perheeni kanssa purjehdusta, kalastusta, mökkeilyä sekä talvisin lumilautailua. Raittiin ilman harrastuksistamme voikin päätellä, että luonto, meri ja saaristo ovat meidän perheessämme tärkeä yhdistävä juttu ja iso osa vapaa-aikaamme.

Otathan yhteyttä, kun haluat keskustella asumisen toiveistasi. Olen valmiina palvelemaan ja löytämään juuri sinulle/perheellesi sopivan ratkaisun.

Mikko Aro

LKV, LVV, KiAT, RAKI

Kari Karlsten

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

Nina Ranki

Luova johtaja, asuntokuvaaja